ورود

View Full Version : ارسال مستقیم مقادیر روی فرم به کریستال ریپورت

samaram
سه شنبه 05 مرداد 1389, 14:14 عصر
یه فرم دارم که میخوام عینا مقادیری که کاربر روی اون تایپ کرده رو چاپ کنم. اگه بخوام با کریستال ریپورت اینکار رو بکنم چطور میتونم این مقادیر رو مستقیم انتقال بدم روی کریستال ریپورت؟ (بانکی این میون نیست.)

صباح فتحی
سه شنبه 05 مرداد 1389, 14:31 عصر
توی کریستال ریپورت یه پارامتر درست کن .بعد اون پارامترو به گزارش اضافه کن و توی لود فرمی که گزارش داری این کدرو کپی کن

ParameterFields myParams = new ParameterFields();
ParameterField myParam = new ParameterField();
ParameterDiscreteValue myDiscreteValue = new ParameterDiscreteValue();
myParam.ParameterFieldName = "@id";

myDiscreteValue.Value = pUsername;
myParam.CurrentValues.Add(myDiscreteValue);
myParams.Add(myParam);
crystalReportViewer1.ParameterFieldInfo = myParams;
crystalReportViewer1.ReportSource = "G:\\ReportKe.rpt";

samaram
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 11:07 صبح
منظورتون از پارامتر چیه؟ چجوری می تونم این پارامتر رو بسازم؟ شرمنده یا منظورتونو نمیفهمم یا بلد نیستم. این دومی محتملتره!:خجالت:

samaram
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 16:16 عصر
پارامتر رو روی گزارشم ایجاد کردم و اسمشو گذاشتم myp . میشه این کد رو یه مقدار توضیح بدید که داره چیکار میکنه؟ بعضی سطرهای مهمشو اگه میشه توضیح بدید

y_ziaee
شنبه 16 مرداد 1389, 14:44 عصر
دوست من سلام
برای ایجاد یک پارامتر در کریستال ریپورت :

1 - درصورت مشاهده Field Explorer بر روی آیتم Parameters field کلیک راست کرده و New را
انتخاب کنید.

2 - در فیلد name یک نام مرتبط با عمل پارامتر را انتخاب کنید.

3 - در فیلد Value Type نوع تایپ پارامتر را انتخاب کنید.

4 - در صورت تمایل به داشتن مقدار پیش فرض برای پارامتر (مثلا عدد 0 برای نوع عددی) بر روی
Default values کلیک کرده و در صورتی که بخواهید این مقدار پیش فرض را از DataBase بخوانید
در قسمت Select From DataBase نام جدول و فیلد مورد نظر را انتخاب میکنید در غیر اینصورت اگر بخواهید عددی خاص را خودتان وارد کنید. در فیلد Select or Inter Value عدد خود را وارد و بر روی دکمه < کلیک میکنید.

5 - بر روی دکمه Ok کلیک و در صفحه بعدی اینکار را تکرار میکنید.
6 - در سمت چپ آیتم Parameters field در قسمت Field Explorer یک علامت + اضافه گردیده
که با کلیک بر روی آن کلیه پارامترهای معرفی شده به نمایش در میآیند. و میتوانید در گزارشتان استفاده نمائید.

فقط یک الگو برای خودتان داشته باشید.

تمرکز - تلاش - موفقیت