View Full Version : تغییر DNS مورد استفاده؟
sajad_3dmax
سه شنبه 05 مرداد 1389, 16:14 عصر
با سالام خدمت کاربران محترم.
دوستان چه راهی برای تغییر DNS مورد استفاده وجود دارد؟چون شنیده ام یکی از راه های فیلتر این است که تنظیمات DNS را بگونه ای قرار میدهند که برخی دامین ها به آدرس آی پی ترجمه نشوند. با تشکر
sajad_3dmax
جمعه 08 مرداد 1389, 01:42 صبح
با سالام خدمت کاربران محترم.
دوستان چه راهی برای تغییر DNS مورد استفاده وجود دارد؟چون شنیده ام یکی از راه های فیلتر این است که تنظیمات DNS را بگونه ای قرار میدهند که برخی دامین ها به آدرس آی پی ترجمه نشوند. با تشکر
رفقا ما فقط می خوایم اطلاعاتمون زیاد شه.خدای نکرده نمیخوایم کسی رو دور بزنیم...یکی لطفا سوال منو جواب بده
hraeissi
جمعه 08 مرداد 1389, 21:02 عصر
در خصوص فیلتر کردن مطلبتان را متوجه نشدم ولی برای تغییر DNS که میتوانید از DNS های معروف استفاده کنید و از آنها در سیستم خود استفاده نمائید
sajad_3dmax
یک شنبه 10 مرداد 1389, 15:45 عصر
در خصوص فیلتر کردن مطلبتان را متوجه نشدم ولی برای تغییر DNS که میتوانید از DNS های معروف استفاده کنید و از آنها در سیستم خود استفاده نمائید
همونطور که شما بهتر از من میدونید، وقتی که درخواست مشاهده صفحه وبی رو انجام مدهیم، این درخواست ابتدا به سرور dns ارسال میشود.آنگاه این سرور، دامین سایت ها رو تبدیل به آدرس IP می کنه و بعد از این مرحله است که جستجو برای یافتن صفحه در اینترنت آغاز میشه .
یکی از راهکارهای فیلتر نمودن این هست که سرور dns طوری تنظیم بشه که اگه درخواستی برای تبدیل فلان دامین به آدرس آی پی اومد، اینکار رو انجام نده.(دامین تبدیل به IP نشه)به همین ترتیب سایت مورد نظر هم توسط کاربر مورد دسترسی قرار نمیگیره. اما اگه بشه سرور dns رو تغییر داد،امکان داره سایتی که با dns قبلی فیلتر بوده،با dns جدید باز بشه. (در اصل اگه سایت از طریق dns server فیلتر شده باشه بازشدنش با این روش ،پنجاه پنجاه هست).
خدمت اساتید جسارت کردیم...
در ضمن دوست خوبم من نمیدونم چطوری از DNS های معروف استفاده کنم و از آنها در سیستم خود استفاده کنم
با تشکر
razeghi_loved
یک شنبه 10 مرداد 1389, 16:25 عصر
دوست عزیز شما با تغییر DNS نمی توانید سایتی که فیلتر شده رو باز کنید فیلترینگ روی چندین قسمت کار می کنه اولا روی نام روی ip روی کلمه مکنه یه سایت نه ip و نه اسمش فیلتر شده باشد اما در آدرس سایت کلمه دیده شود که باید فیلتر شود. سایت به صورت خودکار فیلتر می شود.
برای DNS ها دیگر شما تو اینترنت سرچ کن DNS Server به DNS ها زیادی دست پیدا می کنی بعد رو کانکشنی که به اینترنت وصل هستی تغییر بده اما فایده ای ندارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.