PDA

View Full Version : خبر: نسخه جدید بتای Firefox 4.0

taknegaar
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 15:47 عصر
Firefox 4.0 Beta 2

Release Notes
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/4.0b2/releasenotes

Download
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html

Netsky
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 18:19 عصر
مهمترین تغییر ظاهریش هم اینه که تب ها رو به بالاترین نقطه مروگر برده ( مثل کروم و اپرا ) .
منبع (http://www.howtogeek.com/news/firefox-4-0-beta-2-puts-tabs-on-top-like-google-chrome-or-opera/54/)
ظاهرا کروم شده یه ویروس و داره به همه سرایت میکنه . :قهقهه:
Forza Google ChrOme ........ :تشویق: :لبخند:

HollyGhost
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 22:42 عصر
ویژگی جذابش App Tabs هست که خیلی به درد می خوره واقعا.

منتظر باشید که این ویژگی به بقیه هم سرایت می کنه.

HamedNet_ir
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 23:23 عصر
ظاهرا کروم شده یه ویروس و داره به همه سرایت میکنه .

فعلا همین کروم از اپرا یاد گرفته ...

Netsky
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 23:32 عصر
فعلا همین کروم از اپرا یاد گرفته ...
البته من از روی تجربه گفتم . چون اولین باری که همچین روش چینش تب ها رو دیدم ، داخل کروم بود . :لبخند:
ولی نمیدونم چرا هر وقت با اوپرا کار میکنم حس بدی بهم دست میده ؟؟؟ :متفکر:

HamedNet_ir
پنج شنبه 07 مرداد 1389, 11:11 صبح
چه حسی؟
واقعا اپرا اینقدر حالتو بهم میزنه؟
به این شیکی , با این تکنولوژی های جدید!
به این قدرتمندی!
یکم باهاش کار کن! نظرت عوض میشه!

a_mzadeh
پنج شنبه 07 مرداد 1389, 13:07 عصر
چه حسی؟
واقعا اپرا اینقدر حالتو بهم میزنه؟
به این شیکی , با این تکنولوژی های جدید!
به این قدرتمندی!
یکم باهاش کار کن! نظرت عوض میشه!
نمیدونم چرا ولی من هم اصلا از کارکردن با اپرا حس خوبی بهم دست نمیده. البته این نسخه آخریش خیلی بهتر بود، اون مشکلاتی حسی برطرف شده بود :چشمک: از نظر سرعت هم بد نبود ولی تو رندر بعضی از صفحات فارسی هنوز مشکل داره. البته کروم هم هنوز این مشکل رو داره.

Dr.Bronx
پنج شنبه 07 مرداد 1389, 20:52 عصر
نمیدونم چرا ولی من هم اصلا از کارکردن با اپرا حس خوبی بهم دست نمیده. البته این نسخه آخریش خیلی بهتر بود، اون مشکلاتی حسی برطرف شده بود :چشمک: از نظر سرعت هم بد نبود ولی تو رندر بعضی از صفحات فارسی هنوز مشکل داره. البته کروم هم هنوز این مشکل رو داره. این حسه رو اگر یک نفر لطف کنه و توضیح بده که چی هست شدیدا ممنون میشم .
از نظر سرعت هم فکر کنم کروم کم کم داره به یک جاهایی میرسه . سرعت اپرا و کجا و ....
بعد اگر امکانش هست یکی از اون صفحاتی رو که میفرمایید اعلام بفرمایید تا ما هم مشعوف بشیم و از لذت دیدن اون صفحه محروم نمونیم . چون باید صفحه خیلی خیلی جالبی باشه که موتور قدرتمند Opera نمی تونه اون رو رندر کنه با Opera Presto 2.6 rendering engine .

120 milion opera user

فکر نمیکنم اصلا شوخی باشه ...

a_mzadeh
پنج شنبه 07 مرداد 1389, 22:17 عصر
این حسه رو اگر یک نفر لطف کنه و توضیح بده که چی هست شدیدا ممنون میشم .

این حس رو اگه بخوام توضیح بدم باید بگم موقع اجرای اپرا احساس راحتی ندارم، همین! بعد از اون من گفتم که این نسخه جدید بهتر شده، یکی از مواردی هم که باعث بهتر شدن و البته کمتر شدن اون حس شده، قابلیت پنهان کردن نوار سمت چپ هست که من اصلا ازش خوشم نمیاد. این درسته که اپرا خیلی امکانات جانبی داره ولی قرار دادن اونها به این صورت، حداقل از نظر من اصلا قشنگ نیست. البته ظاهرا خیلی ها نظر من رو داشتن که باعث شده تو نسخه های جدید یک دکمه برای hide کردن اون گذاشتن و بصورت پیش فرض هم هاید هست.

از نظر سرعت هم فکر کنم کروم کم کم داره به یک جاهایی میرسه . سرعت اپرا و کجا و ....
شما رو نمیدونم ولی تجربه شخصی من نشون داده که سرعت کروم از بقیه بروزرها خیلی بیشتر بوده. ولی همونطور که گفتم تو رندر صفحات فارسی مشکل داره. مشکلش هم مربوط میشه به راست چین کردن متون (البته من از اوبونتو استفاده میکنم شاید تو نسخه ویندوزی این مشکل وجود نداشته باشه) و البته نه همه سایت ها. مثلا سایت iranstart.com رو شما میتونی تست کنی. و یا زمانیکه داخل یک سطر هم متن فارسی داریم و هم انگلیسی، مشکل رو هم افتادن متون اتفاق میفته.

بعد اگر امکانش هست یکی از اون صفحاتی رو که میفرمایید اعلام بفرمایید تا ما هم مشعوف بشیم و از لذت دیدن اون صفحه محروم نمونیم . چون باید صفحه خیلی خیلی جالبی باشه که موتور قدرتمند Opera نمی تونه اون رو رندر کنه با Opera Presto 2.6 rendering engine .
راستش برای من این مساله اینقدر مهم نبوده و نیست که هر بار یه صفحه درست رندر نشد اون رو یک جا یادداشت کنم که بعدا بخوام به کسی چیزی رو ثابت کنم. ولی فعلا شما میتونی select کردن متن با موس رو یک چک بکنی. برای متون فارسی اگر بخوای یک خط تنها رو سلکت کنی متوجه این مشکل میشی (تو بقیه بروزها برای انتخاب یک سطر تنها فقط کافیه موس رو به پایین بکشی که کل متن انتخاب بشه ولی تو اپرا باید کل متن رو بصورت افقی از ابتدا تا انتها سلکت کنی). به عنوان نمونه شما میتونی این موضوع تو انتخاب سه نقطه ای که تو امضای من هست امتحان کنی، می بینی که باید حتما بصورت افقی خط رو سلکت کنی.
البته خودم میدونم که این مشکل ربطی به رندر صفحه نداره، فقط اینو گفتم که بدونی همچین بدون مشکل هم نیست.

اگر قرار به تعصب باشه، از اونجایی که دوست و همکار سابق خودم الآن تو اپرا کار میکنه من باید از همه متعصب تر باشم ولی اینجوری نتیجه درستی نمیشه گرفت.
موفق باشی.

a_mzadeh
پنج شنبه 07 مرداد 1389, 22:19 عصر
در مورد سرعت پیشنهاد میکنم همین صفحه رو یک مرتبه با کروم بازش کن، یک مرتبه هم با اپرا. برای من که کروم خیلی خیلی سریعتر لود میکنه.

HamedNet_ir
پنج شنبه 07 مرداد 1389, 23:05 عصر
من کروم هم داشتم
از بس کرش کرد و ری ست شد حالم ازش بهم خورد و اونو uninstall کردم و ستاپش رو هم shift + del

Netsky
پنج شنبه 07 مرداد 1389, 23:35 عصر
از بس کرش کرد و ری ست شد حالم ازش بهم خورد
حامد جون شما کدوم ورژنش رو داشتی که این مشکلات داخلش رخ میداد ؟

HamedNet_ir
پنج شنبه 07 مرداد 1389, 23:38 عصر
مال 6 ماه پیش بود , 4 یا 5 بود.
ستاپش هم پاک کردم , اگر بود بهت دقیق میگفتم.

Netsky
پنج شنبه 07 مرداد 1389, 23:44 عصر
مال 6 ماه پیش بود , 4 یا 5 بود.
آره درسته . ورژن های سری 4 مشکل زیاد داشتن . مشکل کرش کردن ، سنگین شدن مرورگر وقتی که تعداد زیادی تب باز بود . تا جایی که سیستم هنگ میکرد .
سری 5 که اومد خیلی بهتر شد . کرش کردنش کمتر شد . مشکل اشغال حافظه به کلی رفع شد .
ولی خداییش سری 6 همه رو ترکونده . اگه شما 30 تا تب هم با همدیگه باز بزاری هیچ مشکلی پیش نمیاد . کرش کردن که خداحافظ .
حالا شما دوستان عزیز یه امتحان دوباره بکنید ، مطمئنا نظرتون عوض میشه .
ستاد حمایت از محصولات شرکت گوگل . :لبخند:

علیرضا مداح
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 08:45 صبح
سلام،

Firefox 4.0 Beta 3 Download (http://www.mozilla.com/products/download.html?product=firefox-4.0b3&os=win&lang=en-US)

Firefox 4 Beta 3 Arrives (http://www.ghacks.net/2010/08/11/firefox-4-beta-3-arrives/)

،/

|Smyty|
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 12:29 عصر
firefox > chrome > opera > safari > IE

HamedNet_ir
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 12:49 عصر

به نظر من که فایر فاکس به گرد سافاری هم نمیرسه چه برسه اول باشه!

فایرفاکس فقط تونست دو سال اول انقلاب علیه IE رو مدیریت کنه و به نظر من تنها جایگزین IE در سایتهای دولتی و دانشگاهی هست! ( تنها به درد انتخاب واحد میخوره! )

danibland
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 16:34 عصر
آره درسته . ورژن های سری 4 مشکل زیاد داشتن . مشکل کرش کردن ، سنگین شدن مرورگر وقتی که تعداد زیادی تب باز بود . تا جایی که سیستم هنگ میکرد .
سری 5 که اومد خیلی بهتر شد . کرش کردنش کمتر شد . مشکل اشغال حافظه به کلی رفع شد .
ولی خداییش سری 6 همه رو ترکونده . اگه شما 30 تا تب هم با همدیگه باز بزاری هیچ مشکلی پیش نمیاد . کرش کردن که خداحافظ .
حالا شما دوستان عزیز یه امتحان دوباره بکنید ، مطمئنا نظرتون عوض میشه .
ستاد حمایت از محصولات شرکت گوگل . :لبخند:

نسخه ی کروم من 6 هست ولی کرش میشه، مشکل کجاست؟
گوگل بهترینه ، امیدوارم مشکل کرش رو حل کنه

Netsky
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 19:59 عصر
فکر کنم اگه جای کروم و فایرفاکس عوض بشه ، بهتره . کروم کجا و فایرفاکس کجا .
بدترین مشکل safari ، حجم سنگین فایل ستاپش هست .

نسخه ی کروم من 6 هست ولی کرش میشه، مشکل کجاست؟
شاید افزونه ای ، نصب کردی که کرش میکنه .
آخه من چند روز پیش افزونه IMO.IM رو نصب کردم ، سه سوته کرش میکرد . مشکلش رو گزارش کردم تا حلش کنن .

گوگل بهترینه ، امیدوارم مشکل کرش رو حل کنه
شک نکن که گوگل بهترینه :تشویق: . انشالله برنامه نویسای جیگرطلاش ، مشکلش رو حل میکنن . :لبخند:

اوبالیت به بو
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 20:07 عصر
سلام

سلام،

Firefox 4.0 Beta 3 Download (http://www.mozilla.com/products/download.html?product=firefox-4.0b3&os=win&lang=en-US)

Firefox 4 Beta 3 Arrives (http://www.ghacks.net/2010/08/11/firefox-4-beta-3-arrives/)

،/
نصب كردم. بد نيست. اما خوب هم نيست. شبيه به كروم شده.

cardano7
یک شنبه 24 مرداد 1389, 20:59 عصر
Opera بروزری نجیب هست. با اینکه اون رو توی بوق کرنا نمی کنند، همیشه بدون سر و صدا کار خودش رو درست انجام میده. من مدت ها با اون کار کردم و خیلی ازش راضی هستم.
قابلیت هاش زیاده.
بر خلاف اون چیزی که دوستان میگند خوش دسته و از خیلی جهات باید به خلاقیت سازندگانش تبریک گفت. به مواردی توجه کرده که خیلی بروزر ها بی خیال اونا بودند.
راه اندازی اش سبکه و خیلی سریع تر از FireFox بالا میاد.
Back و Forward های آنی داره. اگه صفحه ی ما با کلیک روی یک دکمه Fail شد، اطلاعات TextBox ها و RadioButton ها CheckBox های اون از بین نمیره.
نرم افزاری سخت جان هست.
قابلیت تورنت کردن رو داره.
Download Manager اون از Manager بقیه ی بروزر ها بهتره.
ابزار اضافی و بی خود نداره.
البته یک سری مشکلات داره که نمیشه اونا رو نادیده گرفت. مثلا در زمینه ی Add-ons به پای FireFox نمیرسه(مخصوصا معتادان تراویان میدونند این یعنی چی!). لینک های خام را نمیشه روی Tab های اون drag کرد. ابزار Wand اون همیشه درست کار نمی کنه. Toolbar گوگل اون Suggestion نمیده. خود TextBox های اون Suggestion نداره. با دانلود منجر ها خیلی خوب match نیست. خوره ی حافظه ی RAM هست! و ...
ولی در کل دوستش دارم.

کروم رو اون اوایل استفاده می کردم. اما موقع باز بودنش هارد دیسک همیشه در حال کار بود و نمی دونستم داره بدون اجازه ی user چه کار می کنه واسه همین Uninstall ش کردم.

ایمان اختیاری
دوشنبه 25 مرداد 1389, 15:42 عصر
به نظر موتور فایرفاکس بهتره شده ولی این چند تبی در toolbar کپی برداری ناشیانه از IE - دقیق نمی دونم کدوم اول این کار رو کرد IE یا کروم - بود ..
کسی می دونه چطور می شه غیر فعالش کرد ؟ فکر کنم اسمش Tab clandy باشه

Netsky
دوشنبه 25 مرداد 1389, 15:43 عصر
Download Manager اون از Manager بقیه ی بروزر ها بهتره.
چطوری به این نتیجه دست پیدا کردید ؟ :متفکر:
لطفا روش مقایستون رو شرح بدید .

amir-yeketaz
دوشنبه 25 مرداد 1389, 17:08 عصر
منم با اپرا خیلی راحت ترم و با اینکه آدمی هستم که اگه یه گیر کوچولو برنامه داشته باشه پاکش میکنم ولی این اپرا از 10.50 به بعد واقعا محشر بوده و میبینید که firefox چهار رابط کاربریش به تقلید از اپرا و کرومه ... من فقط با فایرفاکس یه سری کارا مثه رفتن به پورتال دانشجویی و فرم پر کردنو اینارو انجام میدن (هر چند که خودم هم دلیلش رو نمیدونم که چرا اینجوری عادت کردم!)

cardano7
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 05:01 صبح
اگر با هر دو کار بکنید می بینید که دانلود منجر اپرا بهتره. هم دقیق اطلاعات لازم رو برای کاربر می نویسه و هم قابلیت دانلود مستقیم تورنت رو داره.
کلا اپرا خوش دسته. مثلا به شما اجازه میده که صفحه یی که در حال حاظر باز هست را ویرایش و Refresh کنید. یا بدون نیاز به Add-on خیلی موارد را پشتیبانی می کنه. مثل Undo کردن آخرین تب های بسته شده.
البته عیب های اون رو منکر نمیشم.

taknegaar
چهارشنبه 03 شهریور 1389, 17:39 عصر
بتای چهارم فایرفاکس هم اومد:

Firefox 4.0 Beta 4

- Available in 39 languages.
- Firefox Sync is now included by default.
- A new feature gives users a visual overview of all open tabs, allowing them to be sorted and grouped.
- An experimental API is included to provide more efficient Javascript animations.
- Firefox now supports the HTML5 video "buffered" property.

http://www.filehippo.com/download_firefox/

Mozilla launches Firefox 4 beta 4, rolls in Sync, Panorama tab manager

http://www.betanews.com/article/Mozilla-launches-Firefox-4-beta-4-rolls-in-Sync-Panorama-tab-manager/1282677043

taknegaar
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 18:03 عصر
بتای 5 فایرفاکس 4 هم اومد:

Firefox 4.0 Beta 5

- Available in 39 languages.
- Support for the new proposed Audio Data API
- Direct2D Hardware Acceleration is now on by default for Windows 7 users
- Firefox button has a new look for Windows Vista and Windows 7 users
- Support for HSTS security protocol allowing sites to insist that they only be loaded over SSL.

http://www.filehippo.com/download_firefox/changelog/8296

taknegaar
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 15:19 عصر
بتای 6 فایرفاکس 4 هم اومد:

http://www.filehippo.com/download_firefox

طبق اعلامهای قبلی
احتمالا باید منتظر یه بتای دیگه هم بود، که بعد از اون نسخه RC منتشر خواهد شد.
این نسخه بتا هم ظاهرا دو روز زودتر از اعلام قبلی منتشر شده.