PDA

View Full Version : گفتگو: استفاده از كدوم نسخه‎ sql server

sh2007
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 22:38 عصر
دوستان سلام ميخوام يك برنامه تقريبابزرگ .برنامه حسابداري.بنويسم بنظرشماباتوجه به اطلاعات فوق چه نسخه از‎ sql server استفاده كنم . برنامه شبكه نيست وتك كاربره است

حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 23:10 عصر
سلام.دوست عزیز منظورتون از نسبتا بزرگ یعنی چقدر؟ میزان تقریبی اطلاعاتی که در سال وارد میشه چقدر هست؟
شما میتونی از نسخه 2008 استفاده کنی. هم امکانات بیشتری داره.هم امنیت اون بالاتر رفته وموارد دیگه.
شما باید مشخص کنی چه قابلیتهایی مد نظرتونه.وگرنه همین الانم خیلی از برنامه ها دارن با نسخه 2000 کار میکنند و هیچ مشکلی هم ندارند مانند برنامه حسابداری خود ما.
موفق باشید

sh2007
پنج شنبه 07 مرداد 1389, 22:29 عصر
دوست من سلام .شايدسالي ده هزارركوردتوي سندداشته باشه.دوست دارم ازنسخه هاي بالااستفاده كنم مثلا 2008 امانميدونم كدوم نسخه

حمیدرضاصادقیان
پنج شنبه 07 مرداد 1389, 22:50 عصر
سلام.خوب سالی 10 هزار رکورد که اصلا رقمی نیست.اکسس هم جواب شما رو میده.ولی میخوای با sql کار کنی در نسخه 2008 شما باید روی ویندوزهای غیر سروری نسخه های غیر Enterprise رو نصب کنی مانند personal,developer,standard که میتونی نسخه Developer رو نصب کنی که تمام امکانات enterprise رو برای برنامه نویس ها در ویندوزهای غیر سروری فراهم میکنه.
موفق باشید

Daren-shan
جمعه 08 مرداد 1389, 22:21 عصر
حتی اگر از sse هم استفاده کنید میتونید کارتون روانجام بدید.
چون برنامه ی شما تک کاربره است و اینکه sse خاصیت هایی مثل Xcopy داره که به نظر جالب میاد.
(sql server express)
این نسخه ی sql server رایگانه و تمام خاصیت های نسخه ی Enterprise رو داره فقط با این محدودیت که حداکثر 25 کاربر میتونن همزمان بهش وصل شن و همچنین از یک cpu تا 4 گیگ رم پشتیبانی میکنه
همچنین حجم بانک اطلاعاتیتون میتونه تا حداکثر 4 گیگا بایت باشه که فکر کنم بسیار بسیار زیاده.