ورود

View Full Version : سوال: سؤال درباره <div> مبتدی

! Time
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 22:39 عصر
سلام
چرا در المنت <div> نمی توان مثلاً رنگ و فونت برای متن مشخص کرد، مگه <div> برای مشخص کردن دلخواه متن به کار نمی رود؟
ممنون.

ASP.NET2
پنج شنبه 07 مرداد 1389, 02:14 صبح
سلام .
چرا نمی شه؟ چجوری نمی شه؟ هر بلایی که بخوایی می تونی سر DIV بیاری نشد نداره! حالا شما چجوری انجام می دی که نمی شه من نمی دونم.
مثال:
<div id="Fo" style="font-family:Arial;color:Red;">Content</div>
الان هم رنگ فونت و هم اسمش عوض شد. این یک روش بود.که اسمش inline هستش.
روش دوم Embeded
و روش سوم CSS هستش .

mohsen_Iran
پنج شنبه 07 مرداد 1389, 09:03 صبح
سلام
می تونی از css استفاده کنی با ایجاد یک کلاس یا یک id می تونی تو css تغییرات و اعمال کنی یا اینکه مستقیما تو دستور style تغییرات انجام بدی

maryamrad
پنج شنبه 07 مرداد 1389, 09:52 صبح
کامل و جامع اگر توضیح بخوای برو سایت w3schools.com قسمت html قسمت div ...
با گذاشتن style راحت می تونی تغییرات اعمال کنی

Modifier
چهارشنبه 13 مرداد 1389, 10:05 صبح
روش دوم Embeded

میشه در موردش توضیح بدین.

ممنون
یاعلی

LORD AELX
چهارشنبه 13 مرداد 1389, 17:02 عصر
سلام .
چرا نمی شه؟ چجوری نمی شه؟ هر بلایی که بخوایی می تونی سر DIV بیاری نشد نداره! حالا شما چجوری انجام می دی که نمی شه من نمی دونم.
مثال:
<div id="Fo" style="font-family:Arial;color:Red;">Content</div>
الان هم رنگ فونت و هم اسمش عوض شد. این یک روش بود.که اسمش inline هستش.
روش دوم Embeded
و روش سوم CSS هستش .

میشه در موردش توضیح بدین.

اول اینو بگم که روش اول و سومی که ایشون گفتند هیچ فرقی با یکدیگر ندارند. :گیج: از طرف دیگه روش دوم هم همون استفاده از تگ های HTML و تنظیم صفات آن ها هستش. مثلا در اینجا شما میتونید متن رو داخل تگ font قرار بدهید و صفات مورد نظرتون مثل face و size و ... رو تنظیم کنید که البته این کار اصلا استاندارد نیست و تگ های این چنینی (مثل font) در نسخه های جدید HTML حذف شده اند. :لبخندساده:

پس برای هر کاری از CSS استفاده کنید. :چشمک:

موفق باشید :قلب:

mehdi.mousavi
پنج شنبه 14 مرداد 1389, 00:29 صبح
میشه در موردش (Embedded CSS Styles) توضیح بدین.

سلام.

Inline Style وقتی هستش که شما Style رو برای یه element می نویسید، (با استفاده از style attribute).
Embedded Style وقتی هستش که بالای صفحه تگ Style می زنید و CSS رو در درون اون تگ در صفحه HTML می نویسید.
External Style هم وقتی هستش که CSS ها رو جداگانه در یک فایل CSS می نویسید.

موفق باشید.

sarah1361
پنج شنبه 14 مرداد 1389, 01:48 صبح
سلام.

Inline Style وقتی هستش که شما Style رو برای یه element می نویسید، (با استفاده از style attribute).
Embedded Style وقتی هستش که بالای صفحه تگ Style می زنید و CSS رو در درون اون تگ در صفحه HTML می نویسید.

موفق باشید.

سلام مهندس یک سئوال داشتم به نظر شما از بین این سه روش آیا روش سوم از همه
بهینه تر نیست؟و در استفاده حرفه ای کدوم رو شما پیشنهاد می دهید ؟

Modifier
پنج شنبه 14 مرداد 1389, 08:39 صبح
سلام.

موفق باشید.

وقتی دارم با vs کار میکنم خودش به طور خودکار Embedded Style تولید میکنه ...اعصابم ر. میریزه بهم..چی کار کنم که این اتفاق نیفته...؟ من خودم فعلا دستی پاکشون میکنم.

sarah1361
پنج شنبه 14 مرداد 1389, 12:05 عصر
وقتی دارم با vs کار میکنم خودش به طور خودکار Embedded Style تولید میکنه ...اعصابم ر. میریزه بهم..چی کار کنم که این اتفاق نیفته...؟ من خودم فعلا دستی پاکشون میکنم.

برای اینکه کارت راحت کنید هر دیو که تعریف میکنید را بهش یک کلاس بدید و خصوصیات
اون رو با Css خارجی تنظیم کنید

شما برای Embeded Style باید در بالای DOMخود یک تگ Style باز کنید

Modifier
پنج شنبه 14 مرداد 1389, 14:43 عصر
برای اینکه کارت راحت کنید هر دیو که تعریف میکنید را بهش یک کلاس بدید و خصوصیات
اون رو با Css خارجی تنظیم کنید

شما برای Embeded Style باید در بالای DOMخود یک تگ Style باز کنید

نه منظورم این نیست که چطور استفاده کنم..میخوام خود VS بطور اتوماتیک Embeded Style تولید نکنه؟
چون بعضی وقتها تنظیمات میریزه بهم...

یه سوال :
اگه تو مسترپیج یه Embeded Style داشته باشیم با نام style1 و توی content هم چنین باشه کدوم اعمال میشه..؟

mehdi.mousavi
پنج شنبه 14 مرداد 1389, 22:45 عصر
سلام.

سلام مهندس یک سئوال داشتم به نظر شما از بین این سه روش آیا روش سوم از همه بهینه تر نیست؟ و در استفاده حرفه ای کدوم رو شما پیشنهاد می دهید ؟

البته که روش سوم از همه بهتره. مهمترین مزیتش هم اینه که Style ها رو میشه جداگانه بدون تغییر در HTML Document تغییر داد. از طرف دیگه، این فایلهای CSS سمت مرورگر Cache میشن و در درخواستهای بعدی، HTTP 304 به معنای اینکه Resource تغییری نکرده و نیازی نیست از سمت سرور ارسال بشه، به Client برگردونده میشه.

منظورتون اینه که توی Design View شروع به تغییر صفحه می کنید؟ بطور نمونه Text ای رو انتخاب می کنید و کلید B رو در Toolbar میزنید تا متن Bold بشه؟ اگر CSS Selector ای به اون element نسبت داده نشده باشه، انتظار دارید عمل bold شدن Text به چه شکلی انجام بشه؟ اگر هم که Style Sheet خارجی بهش Assign کرده اید، دیگه Class Selector جدیدی ایجاد نمیشه و از همون کلاس موجود استفاده خواهد شد، مگر اینکه، صریحا به VS IDE بگید که Reuse Existing Style نکن! (توی Toolbar یه Button برای این منظور تعبیه شده).

اگه تو مسترپیج یه Embeded Style داشته باشیم با نام style1 و توی content هم چنین باشه کدوم اعمال میشه..؟

چند قانون وجود داره که Style ها بر اساس اون (در مرورگرها) به صفحه اعمال میشن. اون قوانین عبارتند از:

اگر برای یک Element هم Class Selector تعیین شده باشه، هم Tag Selector، اونوقت هر دو با هم روی اون Element اعمال میشن.
برای Element هم Class Selector تعریف کرده ایم، هم ID Selector. اینجا باز هم هر دو به Element مورد نظر Apply میشن.
اگر یک Group Selector داشته باشیم و یکی از همون ها، بصورت Class Selector نیز آورده شده باشه، باز هم هر دو روی Element اعمال میشن.

خوب. اینها هنگامی رخ میده که property های جداگانه ای در هر Selector تعریف شده باشه، اما اگر هر دو بخوان مثلا color یک Element رو تغییر بدن، برتری با کیه؟ یا مثلا، CSS Selector ای که هم بصورت Embedded تعریف شده باشه، هم بصورت External، اینجا کی برنده میشه؟

اینجا یه چیزی هست به اسم Specificity. بر اساس محاسبه این عدد توسط مرورگر هستش که تعیین میشه کدوم Style هنگامیکه Conflict وجود داره برنده میشه. جدول زیر نحوه محاسبه این معیار رو نشون میده.

http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=52116&stc=1&d=1277969351

موفق باشید.

feree123
چهارشنبه 20 مرداد 1389, 09:46 صبح
سلام
چرا در المنت <div> نمی توان مثلاً رنگ و فونت برای متن مشخص کرد، مگه <div> برای مشخص کردن دلخواه متن به کار نمی رود؟
ممنون.

سلام
این تگ مانند تگ <br> قسمت مورد نظر رو جدا میکنه و به خط بعد میبره
که خاصیت مهمش style

<div align="center" style="background-color:red"> متن مورده نظر </div>

این کد متن مورده نظرتو توی کادر قرمز رنگ میذاره
خاصیت align هم جای متن رو نشون میده

حالا اگه بخوای یه کلمه از کل متنتو توی کادر رنگی بذاری طوری که نره خط بعد از تگ span
استفاده کن:

<span " style="background-color:red"> کلمه مورده نظر </span>

موفق باشی