ورود

View Full Version : سوال: مودم ADSL وایرلس یا کابلی؟

blackway
پنج شنبه 07 مرداد 1389, 11:44 صبح
با سلام
سوال اول : من میخوام خط اینترنت پر سرعت (ADSL ) بگیرم و میخواستم سه دستگاه همزمان با هم به اینترنت وصل بشن حالا موندم که مودم وایرلس بخرم یا معمولی که با کابل این سه دستگاه را وصل کنم
سوال دوم : مشکل دیگر اینکه این سه دستگاه هر کدام در طبقه ای جدا قرار داره نظر شما در خصوص انتخاب مودم چیست و اگر وایرلس بخرم در ارتباط دچار مشکل نمیشه ؟؟
سوال سوم : اینکه برای وصل کردن مودم به این سه دستگاه باید چه کار کنم و به چه قطعات دیگری علاوه بر مودم نیاز دارم و خواهش میکنم نحوه ارتباط این سه کامپیوتر رو به صورت دقیق توضیح بدید ( با وایرلس و بدون وایرلس)
ببخشید که سوالاتم زیاد شد از شما تقاضای کمک دارم .
موفق و پیروز باشید

razeghi_loved
پنج شنبه 07 مرداد 1389, 12:05 عصر
اگر بخوای از می تونی از مودمی استفاده کنی که چهار تا جای شبکه داره یعنی هم مودم هست هم سویچ و برای هر کدام از سیستم هات یه کابل بکشی تا به هم وصل بشند و تنطیم خاصی هم ندارد. در ضمن الان کارت شبکه روی تمام مادربردها موجود می باشد و شما لازم به خرید کارت شبکه نیستید در ضمن حداکثر متراژ کابل هم باید 100 متر باشد Cate Fe

اما اگر بخوای به صورت وایرلس وصل کنی باید برای همه یه مودم وایرلس بخری حدود قیمت از 25 به بالا موجود هست و باید یه مودم وایرلس اصلی که برای شیر کردن اینترنت استفاده می کنی بخری اون هم حدود 90 تومان هست که هم وایرلس دارد هم چهار تا سویچ و می تونی شبکه کنی
البته برد وایرلس بدونه مانع 100 متر هست با سرعت 54 مگابایت در ثانیه برای اینترنت به مشکل نمی خوری اما برای کار شبکه و انتقال فایل به مشکل خواهی خورد چون دقیق نصف سرعت کابلی رو دارد.

davood59
پنج شنبه 07 مرداد 1389, 13:16 عصر
من هم با نظر دوستمون موافقم، اگه کابل بکشی بهتره و سرعت انتقال فایلها هم به مراتب بالاتر میره! البته اگه برات ظرافت و سیم کشی اولویت نداره حتما کابلی رو اقدام کن.
شما برای اینکار همونطور که دوستمون گفت یا میتونی از مودم هایی که سویچ هم هستند استفاده کنی یا اگه مودم رو جداگانه تهیه کردی می تونی یک سویچ 4 یا 8 پورت تهیه کنی !
بعد از این کار و برقراری اتصال به اینترنت باید همون اتصال رو share کنی که خب اونجاش دیگه کار زیادی نداره.
اگه میخوای کابل کشی کنی و ظرافت کار هم بره بالا میتونی کابلهای رو از توی داکت رد کنی! البته چون تو هر طبقه یه کامپیوتر بیشتر نیست میتونی بدون داکت هم اینکار رو انجام بدی! فقط جهت قشنگی و عبور سیمها از یک مسیر گفتم.

bloorchi
دوشنبه 18 آذر 1392, 16:45 عصر
من هم این واسم سوال شده بود، یه مقاله مفید و مختصر پیدا کردم که کمکم کرد: کدام را انتخاب کنیم مودم وایرلس یا کابلی ؟ (http://badiyeh.ir/article/مودم-وایرلس-یا-کابلی-کدام-را-انتخاب-کنم/)