Felony
پنج شنبه 07 مرداد 1389, 15:27 عصر
:لبخندساده:سلام ،
خیلی وقت پیش تو همین بخش یه تاپیک زدم و از دوستان در مورد قابلیت های یک نرم افزار مدیریت کتاب های الکترونیکی ( متن باز ) نظر خواستم و امروز بعد از 3 نسخه فکر میکنم دیگه این نرم افزار به جاهای خوبی رسیده و حداقل نیازهای روزمره افرادی مثل خودم رو برطرف میکنه .
قابلیت های نرم افزار :
1- اضافه کردن گروهی کتاب های الکترونیکی ( PDF )
2- اضافه کردن تکی کتاب های الکترونیکی ( PDF )
3- بررسی CRC فایل ها قبل از اضافه شدن به بانک برای جلوگیری از اضافه شدن کتاب های تکراری
4- امکان چک کردن موجود بودن کتاب ها ( بررسی وجود کتاب های داخل برنامه در دیسک سخت ) و حذف کتاب های تغییر نام یافته یا تغییر مسیر یافته از بانک .
5- نمایش کتاب ها بر اساس الفبای انگلیسی و لیست علاقه مندی ها
6- امکان گروه بندی کتاب ها
7- امکان امتیاز دادن به کتاب ها
8- اضافه کردن به / حذف کردن از لیست علاقه مندی ها
8- جست و جو بر اساس نام کتاب ، امتیاز ، توضیحات ، گروه
برنامه توسط دلفی 2010 توسعه داده شده و از هیچ کامپوننتی غیر از کامپوننت های استاندارد دلفی استفاده نشده ، برای مشاهده سورس نرم افزار هم به محل نصب آن مراحعه کنید .
در این تاپیک (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=1051634#post1051634) میتونید نرم افزار رو به همراه سورس دریافت کنید .
:چشمک: موفق باشید .
خیلی وقت پیش تو همین بخش یه تاپیک زدم و از دوستان در مورد قابلیت های یک نرم افزار مدیریت کتاب های الکترونیکی ( متن باز ) نظر خواستم و امروز بعد از 3 نسخه فکر میکنم دیگه این نرم افزار به جاهای خوبی رسیده و حداقل نیازهای روزمره افرادی مثل خودم رو برطرف میکنه .
قابلیت های نرم افزار :
1- اضافه کردن گروهی کتاب های الکترونیکی ( PDF )
2- اضافه کردن تکی کتاب های الکترونیکی ( PDF )
3- بررسی CRC فایل ها قبل از اضافه شدن به بانک برای جلوگیری از اضافه شدن کتاب های تکراری
4- امکان چک کردن موجود بودن کتاب ها ( بررسی وجود کتاب های داخل برنامه در دیسک سخت ) و حذف کتاب های تغییر نام یافته یا تغییر مسیر یافته از بانک .
5- نمایش کتاب ها بر اساس الفبای انگلیسی و لیست علاقه مندی ها
6- امکان گروه بندی کتاب ها
7- امکان امتیاز دادن به کتاب ها
8- اضافه کردن به / حذف کردن از لیست علاقه مندی ها
8- جست و جو بر اساس نام کتاب ، امتیاز ، توضیحات ، گروه
برنامه توسط دلفی 2010 توسعه داده شده و از هیچ کامپوننتی غیر از کامپوننت های استاندارد دلفی استفاده نشده ، برای مشاهده سورس نرم افزار هم به محل نصب آن مراحعه کنید .
در این تاپیک (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=1051634#post1051634) میتونید نرم افزار رو به همراه سورس دریافت کنید .
:چشمک: موفق باشید .