PDA

View Full Version : سوال: راهنمائی در مورد تهیه فایلهای الکترونیکی دارائی

nader883388
شنبه 09 مرداد 1389, 03:18 صبح
با سلام خدمت همه دوستان
من با توجه به راهنمائیهای دوست واستاد عزیزمون آقای کشاورز به این تیجه رسیدم که برای تهیه فایل تکست بر اساس یونیکد برای دارائی از کامپوننت tnt استفاده کنم به این شکل که محاسبات رو انجام میدم بعدا یک متغیر از نوع استرینگ تعریف میکنم و یکی یکی فیلدها رو به متغیرهای همنامشون اختصاص میدم بعدا همه اونهارو به صورت تک تک به اضافه یک کاما میکنم و به متغیری که از نوع استرینگ تعریف کرده بودم اضاف میکنم بعدا متغیر مورد نظر رو به tnt memo1 ارسال میکنم که متاسفانه متوجه شدم که تازمانی که فقط از اعداد استفاده میکنم مشکلی ایجاد نمیشه ولی وقتی یک متغیر فارسی اضاف میشه تقریبا ترتیب کل محتویات متغیر در فیلد tntmemo1 بهم میریزه همینطور بعداز اینکه به فایل تکست ارسال میشه با همون وضعیت بهم ریخته ارسال میشه حالا از همه استادای گرامی مخصوصا جناب کشاورز خواهش میکنم منو راهنمائی کنن ضمنا من از دلفی 7 استفاده میکنم
پیشاپیش از لطف همه دوستان متشکرم

vcldeveloper
یک شنبه 10 مرداد 1389, 16:05 عصر
به این تیجه رسیدم که برای تهیه فایل تکست بر اساس یونیکد برای دارائی از کامپوننت tnt استفاده کنم به این شکل که محاسبات رو انجام میدم بعدا یک متغیر از نوع استرینگ تعریف میکنم و یکی یکی فیلدها رو به متغیرهای همنامشون اختصاص میدم
برای چه نسخه ایی از دلفی؟ اگر از نسخه های 2009 یا 2010 استفاده می کنید، خودشون به طور کامل از یونیکد پشتیبانی می کنند، و نیازی به کامپوننت TNT نیست.

اگر از نسخه های قدیمی دلفی استفاده می کنید، نباید از نوع داده string استفاده کنید؛ همین که داده در string ریخته بشه، داده های یونیکد از بین میره! علتش هم این هست که string در اون نسخه های دلفی ANSI هست، نه یونیکد. بهتره به نسخه های جدید (2010) مهاجرت کنید. اگر امکانش براتون نیست، باید از نوع داده WideString به جای string استفاده کنید. دقت کنید که حتی یک جا هم نباید برای نگهداری داده یونیکد از string استفاده کنید.

nader883388
پنج شنبه 14 مرداد 1389, 03:17 صبح
با تشکر از پاسختون
من از دلفی 7 استفاده میکنم هنوز روی انتقال به ورژن بالاتر اقدامی نکردم ضمنا من تا زمانی از متغیر استفاده میکنم که هنوز به tntmemo1 ارسال نشده و بعداز ارسال مستقیما به فایل تکست ارسال میشه ولی جابجای بخش غیر عددی کلافم کرده ضمنا به نظر شما برای انتقال به 2009 مشکلی برای برنامه نویسی من که یکم مبتدی هستم پیش نمیاد؟ با تشکر لطفا همه دوستانی که اینو میخونن نظر بدن مخصوصا آقای کشاورز عزیز

vcldeveloper
جمعه 15 مرداد 1389, 00:12 صبح
ضمنا من تا زمانی از متغیر استفاده میکنم که هنوز به tntmemo1 ارسال نشده
از هر جا که داده یونیکد وارد برنامه شما میشه (فایل، بانک اطلاعاتی، ورود مستقیم توسط کاربر، و غیره) هیچ جا در کد نباید اون داده رو در یک متغیر string بریزید.

به نظر شما برای انتقال به 2009 مشکلی برای برنامه نویسی من که یکم مبتدی هستم پیش نمیاد؟
بستگی به کدهای شما داره، و اینکه چه کدهایی نوشته باشید. در ساده ترین حالت، با یک کامپایل ساده برنامه شما در دلفی 2009 به صورت یونیکد کامپایل میشه. اما به تناسب کد خودتان، ممکن هست نیاز به تغییراتی در کد داشته باشید. درباره اش قبلا در سایت توضیح داده شده.