ورود

View Full Version : سوال: کد فعال سازی برای برنامه

ramzdar
شنبه 09 مرداد 1389, 10:57 صبح
سلام دوستان:
میخواستم ببینم چجوری میشه یه کد فعال سازی خوب واسه برنامه نوشت؟؟؟
من خودم یکی درست کردم.
اینجوریه که میاد شماره سریال HDD رو میگیره بعد یکم دستکاریش میکنه.
برای نرم افزار هم یه جعبه میذارم و یه کد توش میذارم که این کد با یه برنامه دیگه که خودم درستش کردم ایجاد میشه. این برنامه یه کد به اسم کد جدید از من میگیره و یه کد دیگه به اسم کد جعبه درست میکنه و توی یه بانک ذخیره میکنه.
منم این کد رو توی جعبه میذارم و میدم به طرف. حالا توی برنامه ای که ساختم برای فعال سازیش این کدها رو گذاشتم که میشه: کد سیستم ( که همون شماره سریال دستکاری شده هست ) ، کد جعبه ، کد جدید ، کد فعال سازی
حالا وقتی که طرف برنامه رو باز میکنه باید برنامه رو فعال کنه. برای این کار باید کد سیستم و کد جعبه رو به من بده و من کد جعبه رو توی یه برنامه دیگه که به همون بانک قبلی وصله وارد میکنم تا کد جدید رو بگیرم. این برنامه باعث میشه تا من مطمئن بشم که این کد جعبه فقط به تعداد مشخصی مثلاً فقط روی 2 تا سیستم متفاوت نصب شده بیشتر نباید نصب بشه و یا اینکه کد جعبه الکی نباشه.
حالا که کد جدید رو بهش دادم کد جعبه هم تست شد، کد سیستم و کد جعبه رو توی یه برنامه دیگه میزنم و کد فعال سازی رو میگیرم و به طرف میدم تا برنامش فعال بشه.

حالا سوال:
شماره سریال HDD تغییر نمیکنه ولی یکی از دوستان روی یه سیستم نصب کردن درست بوده ولی بعد یه ویندوز 7 نسخه 64 بیتی نصب کردن و شماره سریال HDD شون شده G
این خیلی عجیبه. برنامه من نمیتونه با این کد سیستم ، کد فعال سازی بسازه.
چرا شماره سریال هارد ایشون اینجوریه؟
آیا شماره سریال هارد با نسخه های مختلف ویندوز متفاوت میشه؟

و سوال دیگه:
آیا این نوع کد میتونه مفید باشه؟؟؟

kuh_nur
شنبه 09 مرداد 1389, 12:57 عصر
شما می تونید از id سی پی یو هم استفاده کنی

modirmasool
شنبه 09 مرداد 1389, 14:09 عصر
از چه کدی برای گرفتن سریال استفاده می کنین؟

ramzdar
شنبه 09 مرداد 1389, 16:59 عصر
از این کدی که براتون ضمیمه کردم استفاده میکنم.
با چندتا برنامه دیگه هم تستش کردم.
درست نشون میده.

ramzdar
شنبه 09 مرداد 1389, 17:07 عصر
راستی منظور شما از ID مربوط به CPU همون شماره سریالشه؟؟؟
من یه برنامه دارم که شماره سریال CPU من رو این میده: BFEBFBFF000006FD

kuh_nur
یک شنبه 10 مرداد 1389, 12:16 عصر
نه id سی پی یو یک شامل سری از اعداده

modirmasool
یک شنبه 10 مرداد 1389, 12:48 عصر
دستور vol داس چطوره؟ تو ویندوزهای مختلف برای یه درایو مشخص مثل c امتحانش کنین ببینین جواب میده.

kuh_nur
یک شنبه 10 مرداد 1389, 13:11 عصر
اینکار زیاد توصیه نمیشه چون با تغییر و یا آسیب هارد نرم افزار با شکل بر می خوره اما cpu ا کمتر دچار آسیب و تغییر می شن

modirmasool
یک شنبه 10 مرداد 1389, 14:44 عصر
اینکار زیاد توصیه نمیشه چون با تغییر و یا آسیب هارد نرم افزار با شکل بر می خوره اما cpu ا کمتر دچار آسیب و تغییر می شن

اگه اینطوری بخوایم در نظر بگیریم، به نظر میاد که بهترین کار بدست آوردن اطلاعات مادربرد باشه. این طور نیست؟:متفکر:

kuh_nur
یک شنبه 10 مرداد 1389, 16:15 عصر
نه دوست عزیز اگه شما قطعات سروکار داشته باشین باید بدونید که cpu ها اولا کمتر دچار اسیب می شن و شاید به جرات گفت احتمال خراب شدن اونها تقریبا صفره (بخاطرمعماری ساخت منحصر بفرد ) در ضمن به علت قیمت بالای اونها کمتر تعویض می شن . اما در عوض مادربورد ها اغلب دچار اسیب می شن مثلا نوسان برق و یا . . . .
به نظر من ثابت ترین قطعه در رایانه ها cpu است

محسن شامحمدی
یک شنبه 10 مرداد 1389, 17:32 عصر
دستور vol داس چطوره؟ تو ویندوزهای مختلف برای یه درایو مشخص مثل c امتحانش کنین ببینین جواب میده.

با این کار فقط سریال اون درایو رو می گیره و اگر یک بار اون درایو فرمت بشه کدش هم عوض می شه:لبخند:

ehsanocx
دوشنبه 11 مرداد 1389, 16:06 عصر
دوستان من از کد cpu استفاده نکن چون کد cpu تکراری زیاده و کد اکثر cpu ها مثل همه و من اینو تست کردم .ok?
شناسه هارد بهترین چیزه تقریبا اینکه شما برنامه ات با g نمیتونه کد فعال سازس تولید کنه ایراد کار شماست. چون من حتی جاهایی دیدم که اصلا شماره سریال هارد رو برنامه نمایش نمیده . باید برنامه ات رو طوری تنظیم کنی که حتی با یک کاراکتر هم بتونه کد بده .

vbhamed
سه شنبه 12 مرداد 1389, 10:33 صبح
سلام

مشكل از روش بدست آوردن سريال هارد هست
بهترين موردي كه من ديدم يك DLL بود كه سريال هارد رو مي گرفت
تو وي بي 6 هم جواب ميده
نسخه دمو هم داره كه مي توني تست كني
فقط تو حالت USER در ويندوز 7 جواب نداد، البته خودش نوشته جواب مي ده ولي نداد
بقيه روشها كه تو اكثر حالتها جواب نميدن !

اينم لينك سايتش براي خريد
http://www.devlib.net

اگر خواستي ميشه خريدش

ramsess
سه شنبه 12 مرداد 1389, 11:10 صبح
از این کومپوننت استفاده کن
بعد هم عددی که بدست می آری ابتدا کد اسکی اون رو بدست بیار
بعد یه فرمول از خودت بساز مثلا عدد به دست آمده رو به تاریخ تولدت جمع کن
عددی که به دست می آد رو با یه text دیگه مقایسه کن اگر برابر بود شرط درسته و همون رو توی بانکت ذخیره کن و البته این دستور رو توی خاصیت active فرمت بزار تا هر بار فعال می شه این رو چک کنه
ضمنا همه tet ها visible شون رو false کن
من این کار رو کردم درست هم کار می کنه
مشکلی بود در خدمتم
این هم کمپوننت

ali190
سه شنبه 12 مرداد 1389, 11:22 صبح
اسلام
یک اکتیوایکس هم هست که توسط جناب نبیل پیروزمهر ساخته شده و از طریق این سایت (http://www.cpsd.ir/?)میتونی اطلاعات بیشتری راجع بهش بدست بیاری.
موفق باشی

vbhamed
سه شنبه 12 مرداد 1389, 16:44 عصر
از این کومپوننت استفاده کن
بعد هم عددی که بدست می آری ابتدا کد اسکی اون رو بدست بیار
بعد یه فرمول از خودت بساز مثلا عدد به دست آمده رو به تاریخ تولدت جمع کن
عددی که به دست می آد رو با یه text دیگه مقایسه کن اگر برابر بود شرط درسته و همون رو توی بانکت ذخیره کن و البته این دستور رو توی خاصیت active فرمت بزار تا هر بار فعال می شه این رو چک کنه
ضمنا همه tet ها visible شون رو false کن
من این کار رو کردم درست هم کار می کنه
مشکلی بود در خدمتم
این هم کمپوننت

ولي اين تو خيلي حالات جواب نمي ده
تو حالت User
تو ويندوز ويستا و سون و ...

ramzdar
سه شنبه 12 مرداد 1389, 20:19 عصر
ممنون که به این موضوع رسیدگی میکنین.
همینطور ممنونم از vbhamed که اون سایت رو پیشنهاد دادین ولی این رو با همون DLL تستش کردم و دقیقاً همون اطلاعات رو میده.

شناسه هارد بهترین چیزه تقریبا اینکه شما برنامه ات با g نمیتونه کد فعال سازس تولید کنه ایراد کار شماست. چون من حتی جاهایی دیدم که اصلا شماره سریال هارد رو برنامه نمایش نمیده . باید برنامه ات رو طوری تنظیم کنی که حتی با یک کاراکتر هم بتونه کد بده .

ممنونم احسان جان ولی اینجوری ممکنه هرکی یه کد الکی بده.
ولی بهتر از هیچیه.
به هر حال ازتون ممنونم.
به بحث ادامه بدین.

y.saied
سه شنبه 12 مرداد 1389, 23:00 عصر
سلام
سعی کن از dll و یا ocx استفاده نکنی ، امنیتش کمتره

Saman_12
سه شنبه 12 مرداد 1389, 23:40 عصر
سلام
سعی کن از dll و یا ocx استفاده نکنی ، امنیتش کمتره
به نظر شما وقتی از Ocx یا Dll استفاده نکنید امنیت کمتر میشه؟؟؟:قهقهه:
فکرکنم منظورتون بر عکس این موضوع بود!

منم یه نظر میدم که به پای نظرات دوستان نمیرسه ولی ...(البته با اجازه صاحب تایپیک)
برای درست کردن یه قسمت کد می تونی اینجوری عمل کنی :
یه تکست باکس به فورمت اظافه کنید مثلا یرای در یافت نام(کاربر هر کارکتری که دوست داشت میتونه توش وارد کنه حتی حرف G) بعدش توی برنامتون کد اسکی تک تک حرف رو به دست میارید و هر کد به دست امده رو با یه مقدار رندوم که قبلا یه جای ریجستری ذخیره کردی Xor کنید و یه رشته با تمام کد بسازید.(البته با عوض کردن ویندوز ممکنه این کد عوض بشه کد Xor رو هم یه جای ریجستری هم ذخیرش کند که هر کسی نتونه اون کد رو ببینه)
اگه این روش مشکل داره لطف کنید و بگید آخه منم تقریبا همین کارو میکنم .:قلب:

ramzdar
پنج شنبه 14 مرداد 1389, 19:23 عصر
یعنی همین قدر کافیه؟؟؟