ورود

View Full Version : گزارش اشکال احتمالی در مشاهده تالار برنامه نویسی موبایل

babakmomeni
شنبه 09 مرداد 1389, 11:50 صبح
با سلام و عرض ادب و خسته نباشید حضور دوستان و مدیران گرامی
در تالار برنامه نویسی موبایل، بخش فرعی symbian، زمان مشاهده تالار اصلی تعداد تاپیکها در جلو لیست تالار فرعی سیمبین (البته زمان نگارش این پست) عدد 72 ذکر میشه ولی با ورود به تالار فرعی فقط آخرین تاپیک به روز شده مشاهده میشه و بقیه وجود خارجی ندارن یا دیده نمیشن. خواهشم از مدیران محترم بخش یا ناظران گرامی اینه که در صورتی که این یه باگ هستش رسیدگی کنن، یا اگر از سمت سرویس گیرنده باید کانفیگ خاصی برای مشاهده مابقی انجام بشه بنده رو راهنمایی بفرمایند.

سربلند باشید

مرتضی پیروزی
یک شنبه 10 مرداد 1389, 15:48 عصر
سلام دوست عزیز
نه باگ نیست.........
توی صفحه اصلی تالار، پایین صفحه در کادر "چگونگی نمایش"؛ لیست کشویی " از" رو به " ابتدا" تغییر بدید.

babakmomeni
یک شنبه 10 مرداد 1389, 16:45 عصر
سلام دوست عزیز
نه باگ نیست.........
توی صفحه اصلی تالار، پایین صفحه در کادر "چگونگی نمایش"؛ لیست کشویی " از" رو به " ابتدا" تغییر بدید.

دوست گرامی حق با شما بود و اعتراف کنم که اصلا متوجه اون قسمت نبودم و شاید هم هیچوقت نمی شدم!! فقط نکته بعدی اینه که توی اکثر تالارها پیشفرض نمایش همون "ابتدا" هستش و ظاهرا فقط این تالار که به علت کم مشتری بودن ممکنه ماهی یه بار هم سری بهش زده نشه این حالت رو داره. فکر می کنم جا داشته باشه از مدیر محترم تالار ،اگه مجوز دسترسی رو داشته باشه، درخواست کنم این پیشفرض رو تغییر بده تا یه کم دقت دیگه مثل بنده، به همین اشتباه دچار نشه.

با تشکر مجدد