PDA

View Full Version : لطفا دانلود کنید!آموزش ساخت تلفن گویا با KDtele



مهدی رحیم زاده
شنبه 09 مرداد 1389, 20:36 عصر
با سلام
دوستان عزیز خسته نباشید
مطالب زیادی در مورد ساخت تلفن گویا توی سایت هست اما متاسفانه یک آموزش عالی در مورد کار با کامپوننت های موحود وجود نداره در صورتی که این موضوع زیاد متقاضی داره.
میخواستم هر کدوم از دوستان که وقت دارن یا مطالب مفید در این زمینه دارن به صورت فایل PDF اینجا بزارن تا دوستان بتونن استفاده کنن
با تشکر

مهدی رحیم زاده
یک شنبه 10 مرداد 1389, 12:31 عصر
بنده دارم اون آموزشی رو که یکی از دوستان قبلا در مورد کار با KDTele در دلفی نوشته بودن رو برای سی شارپ آماده می کنم .
دوستان هم اگه مقاله ای دارن زحمتش رو بکشن .
با تشکر

مهدی رحیم زاده
چهارشنبه 20 مرداد 1389, 01:43 صبح
بنده یک مثال عالی در مورد کار با KDtele پیدا کردم
دوستان می تونن ازش به خوبی استفاده کنن
فقط اسم سایتی که ازش گرفتمو یادم رفته دیگه شرمنده
موفق باشید

hosseinab
یک شنبه 31 مرداد 1389, 05:35 صبح
با سلام و خسته نباشید

من این برنامه را در VS 2010 باز کردم که در هنگام کامپایل این خطا برای من نشان داده می شه؟
Class not registered (Exception from HRESULT: 0x80040154 (REGDB_E_CLASSNOTREG))
برای رجیستر شدن کنترل چی کار باید کرد؟

mostafa_shoakry
یک شنبه 31 مرداد 1389, 10:26 صبح
با سلام و خسته نباشید

من این برنامه را در VS 2010 باز کردم که در هنگام کامپایل این خطا برای من نشان داده می شه؟
Class not registered (Exception from HRESULT: 0x80040154 (REGDB_E_CLASSNOTREG))
برای رجیستر شدن کنترل چی کار باید کرد؟

مال منم تو 2008 همون خطا رو می ده. باید یه کامپوننت نصب کنیم؟

dtprogrammer
شنبه 28 خرداد 1390, 16:51 عصر
ال منم تو 2008 همون خطا رو می ده.

ozzy_mra
سه شنبه 29 شهریور 1390, 11:48 صبح
نقل قول :ا
ین دستور رو توی Run بنویس:
REGSVR32 Path
منظور از Path همون مسیر dll هست خودم امتحان نکردم شما یه امتحان کنید

AHTahan
یک شنبه 10 مهر 1390, 19:15 عصر
شما احتمالا کامپوننت KDTele رو نصب نکردید.
برای من که این برنامه خطا نداد

haniyehghassami
یک شنبه 10 مهر 1390, 23:23 عصر
سلام به همه
این کامپوننت حتما باید رجیستر بشه و گرنه همین خطا را مدام میده

ین دستور رو توی Run بنویس:
REGSVR32 Path
منظور از Path همون مسیر dll هست خودم امتحان نکردم شما یه امتحان کنید
این کد را توی cmd.exeبنویسین و مسیر فایلی که پسوند ocx داره را بهش بدین
این کار یه جور رجیستر کردن KDteleهستش
البته میتونید از طریق اکتیو ایکس هم فعالش کنین دوست عزیز

modern_amin
دوشنبه 11 مهر 1390, 11:42 صبح
این کامپوننت حتما باید رجیستر بشه و گرنه همین خطا را مدام میده
این کد را توی cmd.exeبنویسین و مسیر فایلی که پسوند ocx داره را بهش بدین
این کار یه جور رجیستر کردن KDteleهستش
البته میتونید از طریق اکتیو ایکس هم فعالش کنین دوست عزیز


من ویندوز 7 دارم، واسه من جواب نمیده (قبلا برای رجیسترکردن به همچین مشکل خوردم نمیدونم چیکار کردم، هیچی یادم نیست)
نه تو run و نه تو cmd
تازه ocx نداره فقط 2تا dll داره

Mahmoud Zaad
دوشنبه 11 مهر 1390, 11:50 صبح
سلام
در ویندوز 7 برای رجیستر کردن باید با administrator وارد بشید
موفق باشید

modern_amin
دوشنبه 11 مهر 1390, 12:31 عصر
من ویندوزم شرایط عجیبی پیدا کرده که همه و همه بخاطر اینه که نسخه من اصل نیست چون 2تا پروژه نیمه کاره دارم نمیتونم ویندوز عوض کنم
از مشکلاتم میتونم اینارو بگم که یکی یکی بترتیب هرکدوم بعد از مدتی پیش اومده
-سیستم من رأس 2 ساعت خاموش میشه (برای همین یه برنامه کوچولو نوشتم که 10دقیقه قبل خاموشی بهم خبر میده تا تمام برنامه هام و ذخیره کنم و یا جمع بندی کنم)
-هی پیغام مبنی بر رجیستر کردن ویندوز میده
-بعضی از قابلیت ها رو مثله control panel رو قفل کرده
.
حالا میشه بیشتر توضیح بدید که من چطور رجیستر کنم

ایمان مدائنی
چهارشنبه 13 مهر 1390, 17:27 عصر
دوستان خودتونو خسته نكنيد
اين سيستم با خطهاي ايران جواب نميده
رو بعضي مودم ها جواب ميده رو بعضي مودم ها جواب نميده
فقط در شرايطي كه از مودم اكسترنال استفاده كنيد كيتونيد مطمئن باشيد كه جواب ميده

تبليغات رايگان - آگهي رايگان (http://imishop.ir/Default.aspx)

tarnama
شنبه 13 اسفند 1390, 18:12 عصر
من ویندوز 7 دارم، واسه من جواب نمیده (قبلا برای رجیسترکردن به همچین مشکل خوردم نمیدونم چیکار کردم، هیچی یادم نیست)
نه تو run و نه تو cmd
تازه ocx نداره فقط 2تا dll داره
از Project Properties قسمت Build باید Platform Target را به X86 تغییر بدید .
چون این OCX به صورت 32 بیتی کامپایل شده

shahrokhai
یک شنبه 01 بهمن 1391, 11:08 صبح
سلام.این اصلاً جواب نمیده.حتی کامپوننتشم تو VS اضافه نمیشه و خطا میده.

ehsan248
سه شنبه 18 آذر 1393, 13:42 عصر
با سلام و خسته نباشید

من این برنامه را در VS 2010 باز کردم که در هنگام کامپایل این خطا برای من نشان داده می شه؟
Class not registered (Exception from HRESULT: 0x80040154 (REGDB_E_CLASSNOTREG))
برای رجیستر شدن کنترل چی کار باید کرد؟

احتمالا ويندوزتون 64 بيتيه اگه اينطوريه برين توي منوي build
confguratiorn manager
و نوع platfrom رو X86 انتخاب كنيد

elec60
سه شنبه 18 آذر 1393, 16:48 عصر
احتمالا ويندوزتون 64 بيتيه اگه اينطوريه برين توي منوي build
confguratiorn manager
و نوع platfrom رو X86 انتخاب كنيد

استاد یه نگاه به تاریخ ارسال پست بنداز!