majid_darab
یک شنبه 10 مرداد 1389, 12:22 عصر
با سلام و عرض خسته نباشید :
من در داخل وب سایت خود مشکلات فراوانی با Positioning دارم ...
من یک سری تیبل دارم که داخل هر کدام عکس قرار داده شده است.
من می خوام بعضی از این تیبل ها به صورت OverLap روی تیبل های دیگر قرار بگیرند.
خوب برای این منظور از 3 راه می شود استفاده کرد:
absolute positioning
و
relative positioning
و
fixed positioning
ودر هر کدام از مراحل بالا باید z-index و top و left ست گردد.
absolute positioning و fixed positioning به شدت مشکل آفرینند - چون وقتی رزولوشن رو جابجا می کنم همه چی به هم می ریزه و یا وقتی سایز بروزرو جابجا می کنم رفتار تیبل های مربوطه مثل بقیه ی کنترل ها نیست و چینش ها به هم می ریزد.
relative positioning برای انجام overlap بد نبود ، اما فضای خالی به جا مانده از جای قبلی مشکل ساز است.
واقعاً موندم برای overlap کردن یه تیبل روی یکی دیگه چی کار کنم که با جابجایی رزولوشن همه چی بهم نریزه و طوری باشه که چینش تیبلی که قراره overlap شه نسبت به تیبل زیری که static هست همیشه ثابت باشه.
درضمن آیا راهی وجود داره که یک تیبل نسبت به تیبلی که زیرش قرار داره Position بگیره ؟
اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.
با تشکر
من در داخل وب سایت خود مشکلات فراوانی با Positioning دارم ...
من یک سری تیبل دارم که داخل هر کدام عکس قرار داده شده است.
من می خوام بعضی از این تیبل ها به صورت OverLap روی تیبل های دیگر قرار بگیرند.
خوب برای این منظور از 3 راه می شود استفاده کرد:
absolute positioning
و
relative positioning
و
fixed positioning
ودر هر کدام از مراحل بالا باید z-index و top و left ست گردد.
absolute positioning و fixed positioning به شدت مشکل آفرینند - چون وقتی رزولوشن رو جابجا می کنم همه چی به هم می ریزه و یا وقتی سایز بروزرو جابجا می کنم رفتار تیبل های مربوطه مثل بقیه ی کنترل ها نیست و چینش ها به هم می ریزد.
relative positioning برای انجام overlap بد نبود ، اما فضای خالی به جا مانده از جای قبلی مشکل ساز است.
واقعاً موندم برای overlap کردن یه تیبل روی یکی دیگه چی کار کنم که با جابجایی رزولوشن همه چی بهم نریزه و طوری باشه که چینش تیبلی که قراره overlap شه نسبت به تیبل زیری که static هست همیشه ثابت باشه.
درضمن آیا راهی وجود داره که یک تیبل نسبت به تیبلی که زیرش قرار داره Position بگیره ؟
اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.
با تشکر