ورود

View Full Version : آیا این پیشنهاد جالب نیست ؟

kuh_nur
یک شنبه 10 مرداد 1389, 16:55 عصر
سلام
خیلی وقته که این موضوعی که الان می خوام بگم فکر منو مشغول کرده
تا جایی که من می دونم هیچ ارگان خصوصی و یا دولتی و یا هیچ ngo تو ایران نیست که برنامه نویسان ایرانی رو سازماندهی کنه
اگه سایت برنامه نویس بتونه اینکار رو انجام بده خیلی عالیه
شرایط
1- همه برنامه نویسان حرفه ای دارای یک شماره بشن که همه جای ایران اعتبار دشته باشه ( مثل نظام مهندسی )
2- میزان اعتبار و کارایی یک برنامه نویس بصورت انلاین نمایش داده بشه
3- نرم افزار هایی که توسط برنامه نویسان ایرانی ساخته میشه دارای یک کد شناسایی ملی باشه (مثل ایران کد )
و . . .

|Smyty|
یک شنبه 10 مرداد 1389, 18:54 عصر
فکر می کنی کدوم مسئول یا ارگانی حمایت می کنه ؟!

SAASTN
دوشنبه 11 مرداد 1389, 00:37 صبح
همچین سیستمی نمی تونه خیلی اعتبار و رسمیت داشته باشه، چون پشتوانه اون تنهای یه سایت شخصیه. اما این سایت می تونه بستر خوبی باشه برای اینکه بتونیم به سمت یک همچین سیستمی بصورت رسمی و دولتی حرکت کنیم. دقیقا مثل همون نظام مهندسی. چیزیکه واضحه اینه که از مهندسی نرم افزار هیچ حمایتی از طرف دولت صورت نمی گیره، امری که در مورد بقیه رشته ها اتفاق می افته. حداقلش اینه که مثلا مهندیسن عمران می تونن برگشون رو برای رتبه بندی بفروشن، یا حق امضا یا سهمیه کارشون رو به شرکت ها واگذار کنن و ... البته هیچ کدوم از این ها خیلی اخلاقی نیست و من هم منظورم این نیست که بیایم یه همچین کثافت کاری ای رو توی نرم افزار هم راه بندازیم... فقط به عنوان مثال عرض کردم، اینا نشون می ده که دولت انجام بعضی از کارها رو تنها از طرف متخصصین اون کارها مجاز می دونه، ولی در مورد نرم افزار هرکی از خانوادش قهر می کنه می تونه بیاد برنامه بنویسه و هیچ نظارتی هم صورت نمی گیره.

kuh_nur
پنج شنبه 14 مرداد 1389, 12:43 عصر
خوب سایت محبوب برنامه نویس می تونه به عنوان یه ان جی او (تشکل خود جوش مردمی ) پایه گذار این امر مهم باشه

mmd2009
سه شنبه 19 مرداد 1389, 15:16 عصر
با سلام

ایده ی خوبیه ولی (تو ایران :متعجب:)

به خاطر 1001 دلیل....

kuh_nur
چهارشنبه 27 مرداد 1389, 16:00 عصر
سلام
مثل اینکه مدیران اصلا علاقه ای ندارن که این موضوع امکان پذیر بشه من خودم حاضرم منابع (هاست و دامین ) رو واسه اینکار در اختیار دوستان بزارم ولی باید یه تیم تشکیل بشه که مدیریت اونو به عهده بگیره

mostafag
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 00:08 صبح
سلام دوستان
به نظر من خوبه
اما فکر نمی کنید این کار غیر ممکنه؟! :متفکر:
اگه قرار باشه هر برنامه نویس نمره و اعتباری داشته باشه باید سایت برنامه نویس بر چه اساسی این اعتبار رو بده همینش خودش جای بحث داره چه برسه به بقیه ش!!!! :متعجب:

به نظر من این سایت تا همین جا هم داره به وظیفه خودش برای کمک به برنامه نویسان به نحو احسن کار انجام میده :تشویق:

خلاصه این که فکر نمی کنم چنین چیزی امکان پذیر باشه. :متفکر:
با تشکر

میلاد قاضی پور
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 12:39 عصر
به نظر من اگه سایت برنامه نویس یه سری آزمون هر شش ماه یه بار برگزار کنه و داوطلبین از سراسر ایران بیان میشه مهارتهارو ارزشیابی کرد . حتی یه لیست از تمامی افراد متخصص درست میشه که هرجا لازم شد میشه از مهارتشون در پروژه های مختلف استفاده کرد . دیگه به نظر من توی ایران به دولت نباید امیدوار بود .

Alireza_Salehi
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 19:37 عصر
سلام
خیلی وقته که این موضوعی که الان می خوام بگم فکر منو مشغول کرده
تا جایی که من می دونم هیچ ارگان خصوصی و یا دولتی و یا هیچ ngo تو ایران نیست که برنامه نویسان ایرانی رو سازماندهی کنه
اگه سایت برنامه نویس بتونه اینکار رو انجام بده خیلی عالیه
شرایط
1- همه برنامه نویسان حرفه ای دارای یک شماره بشن که همه جای ایران اعتبار دشته باشه ( مثل نظام مهندسی )
2- میزان اعتبار و کارایی یک برنامه نویس بصورت انلاین نمایش داده بشه
3- نرم افزار هایی که توسط برنامه نویسان ایرانی ساخته میشه دارای یک کد شناسایی ملی باشه (مثل ایران کد )
و . . .
1. این کار هیچ لزومی ندارد-کار بلد ها مشکلی در معرفی خود ندارند- مدارک معتبر برای اثبات کارایی زیاد هست
2. میزان اعتبار و تخصص برنامه نویس ب هاین سادگی ها قابل محاسبه نیست
3. الان هم می توانید نرم افزارتان را ثبت کنید شماره ثبت هم دارد

سایت برنامه نویس جای مناسبی برای این کار نیست، چه از لحاظ حقوقی چه از لحاظ اقتصادی...

قبل از پیشنهاد دادن فکر کنید...

vof.ir
جمعه 29 مرداد 1389, 00:49 صبح
منم هم موافقم.
چیزی که منم خیلی بهش فکر کردم.
چرا مهندسی نرم افزار نظام مهندسی نداره
نمیشه با یک حرکت خودجوش زمینه اش را فراهم کرد؟؟؟؟

aminghaderi
جمعه 29 مرداد 1389, 09:44 صبح
1. این کار هیچ لزومی ندارد-کار بلد ها مشکلی در معرفی خود ندارند- مدارک معتبر برای اثبات کارایی زیاد هست
2. میزان اعتبار و تخصص برنامه نویس ب هاین سادگی ها قابل محاسبه نیست
3. الان هم می توانید نرم افزارتان را ثبت کنید شماره ثبت هم دارد

سایت برنامه نویس جای مناسبی برای این کار نیست، چه از لحاظ حقوقی چه از لحاظ اقتصادی...

قبل از پیشنهاد دادن فکر کنید...

شاید نشه برای مقاصد مطرح شده (بحث های دولتی) کار جدی و سریع انجام دادولی به نظر من روی پیشنهاد می شه کار کرد به هر حال این سایت شده محل تبادل اطلاعات و تجمع برنامه نویسان به اصلاح خودمونی تر شده پاتوق برنامه نویسان از همه نوع مثل من مبتدی و مثل شما و سایر اساتید ، استاد .
خوب با این تبادل اطلاعات بالا خیلی از اتفاقات داره رخ می ده که شاید به چشم نیاد:
1- رشد فنی اعضا مبتدی با روش و سبک ، برنامه نویسان خبره سایت
(مثلا روی این مورد خیلی میشه مانور داد ، مثلا : سایت می تونه مثل یه منبع معتبر استاندارد دهی باشه مثل W3C یا ... ؟! البته می دونم خیلی کار می بره تا به اونجا برسه ولی بنیش رو به نظر من داره (متخصص ، بازدیدکننده ،رتبه جستجوی خوب و از همه مهم تر معروف بودن ،خوب ماشاالله 9 ساله سایت داره کار می کنه و ...) )
2- شناخت توانایی های اعضا (هر کس بعد چند وقت می تونه تشخیص بده که دوستان عضو سایت در چه زمینه ای و در چه سطحی تخصص دارند)
3- تجمع متخصصین (در دسترس بودن شما و دیگر اساتید)
4- دارای تعداد عضو بالا (می شه راحت توی رای گیری همه با هم شرکت کنند وهم تو یه هدف خاص مثل همین سازماندهی برنامه نویسان متحد عمل کنند و...)
5- متعهد بودن اعضا به سایت ؟! مثل تمام مدیران و کاربران دائمی
6-...

به نظر من ایده بسیار خلاقانه هست و قابل تعمل هستش ، درسته برنامه نویسان خبره نیازی به معرفی ندارند ولی متحد شدن و تجمع برنامه نویسان به صورت یه گروه بزرگ شاید بتونه خیلی از بحث های اساسی حتی دولتی رو هم قابل حل کنه؟!
این همیشه همه جا بوده و در به ثمر رسیدن کار های دولتی هم که حرف اول رو می زنه :
هر چه تعداد متقاضی بالاتر = اهمیت یه مسئله بیشتر و حل مسئله سریع تر

kuh_nur
شنبه 30 مرداد 1389, 15:17 عصر
سلام طاعات قبول
دوستان عزیز این کار کار کوچیکی نیست و باید روش تحقیق بشه منم قبلا هم گفتم آماده ارائه دامین و فضای هاست هستم فقط باید یه تیم تشکیل بشه که بتونه نیاز های اولیه رو بر آورده کنه مثلا برنامه نویسی یه سایت دینامیک و خاص که بتونه تموم نیاز های همچین پروژه بزرگی رو برطرف کنه. بنده به عنوان یه برنامه نویس مبتدی و تازه کار حاضرم هر کاری که لازم باشه انجام بدم منتظر یا علی (ع) گفتنای دوستان هستم هر کی خواست تو تیم باشه بسم الله یه ایمیل بزنه بقیشم انشاالله ردیف می شه

kuh_nur
دوشنبه 01 شهریور 1389, 13:47 عصر
مثل اینکه دوستان حتی نمی خون به این موضوع فکر کنن
همیشه برداشتن اولین قدم سخته اما وقتی به خواسته ات برسی شیرینی انرا فراموش نخواهی کرد

hasan1896
دوشنبه 01 شهریور 1389, 20:51 عصر
خوبه ولی چندتا سوال جدی این وسط مطرح میشه

1- کی میخاد پشتیبان و اجرا کننده این کار باشه؟؟؟

2- طریقه ارزیابی هر برنامه نویس چطور باشه؟؟؟؟

3- مهمتر از همه چه سودی به حال برنامه نویسها داره؟؟؟؟

kooroush
دوشنبه 01 شهریور 1389, 21:20 عصر
به نظر من این اتفاق می تونه بیافته اگر روی رابطههای بتونیم مانور بدیم !
باید پل ارتباطی فوق العاده ای داشته باشیم تا بتونیم خواستمونو به کرسی بنشونیم !
احتیاج به یک مدیریت قوی داره !
اما اگه بشه یک جایی ایجاد بشه تو کشور که برنامه نویسها رو پشتیبانی کنند و برنامه نویسها از این حالت _(تک سرباز)در بیان و مثل یک ارتش بشه ! فوق العاده میشه اگه این اتفاق بیافته !
ااما مشکلی که اینجا هست اینه که شما می خوای یک کاری انجام بدی می گن چند کیلو مدرک داری کاری به تخصص ندارن فقط چه قدر مدرک داری بیا جوووولو اطلاعات ............... داشته باش کافیه مدرک بده بیا جولوووووووووو!
نمی دونم !
این ایده چندین ساله تو ذهنه منه اما ...... ایرانه دیگه چیکارش میشه کرد !

kuh_nur
سه شنبه 02 شهریور 1389, 10:10 صبح
خوبه ولی چندتا سوال جدی این وسط مطرح میشه

1- کی میخاد پشتیبان و اجرا کننده این کار باشه؟؟؟

2- طریقه ارزیابی هر برنامه نویس چطور باشه؟؟؟؟

3- مهمتر از همه چه سودی به حال برنامه نویسها داره؟؟؟؟
1- گفتم که یه تیم واسه اینکار تشکیل بدیم و بعد امتیازات و به اعضا اختصاص بدیم
2- مثلا می تونیم هر دو ماه یکبار یه آزمون تخصصی برگزار کنیم
3- سازماندهی و مدیریت همه برنامه نویسان

mmohammadd
جمعه 05 شهریور 1389, 13:39 عصر
سال پیش انگار یه حرفایی بود در رابطه با راه اندازی نظام مهندسی کامپیوتر
مثل نظام مهندسی معماری و عمران و . . ..

ehsan78mp
چهارشنبه 31 شهریور 1389, 15:21 عصر
مدیران اگه میشه پاسخی ، تشکری چیزی انجام بدن تو این تاپیک.

Asad.Safari
پنج شنبه 01 مهر 1389, 14:42 عصر
برای اینکار باید یک تشکلی ایجاد بشه و اون تشکل نیاز به هزینه کردن داره (هزینه مالی و هزینه زمانی ) . بودجه برای این هزینه باید از یک جایی تامین بشود . بهترین راه برای کسب در آمد عضو گیری با پرداخت حق عضویت است . به جای خوب مسئله رسیدیم . زمانیکه پای پول وسط باشه هزار نفر کاندید عضویت در تشکل خواهند شد ولی این بدبختی که حق عضویت میده چه چیزی گیرش خواهد آمد؟ ؟ اعتبار این تشکل به چیزی خواهد بود ؟ اصلا چرا باید یک نفر حق عضویت بده ؟

این کار در اول نیاز به یک استراتژی و بیزینس پلن قدرتمند داره که بشه واقعا عملی کرد . اونیکه پول میده یک چیزی گیرش بیاد (اعتبار , شغل , مهارت و ... ) اونیکه مدیریت می کنه بیهوده وقت تلف نکنه و البته برای اون هم منافع داشته باشه , باید جلوی زدو بند و پول خوری و کثافت کاری اقتصادی رو در تشکل گرفته بشود . باید کلا طوری عمل بشود که هیچ کس صاحب تشکل نباشه و ادعای مالکیت نکنه زیرا این ره عاقبت خوبی نخواهد داشت .

موفق باشید