View Full Version : sara key چیست
hmm
سه شنبه 07 تیر 1384, 18:47 عصر
با سلام
لطفا در این مورد اگه چیزی میدونید بنویسید
karimh
دوشنبه 13 تیر 1384, 08:13 صبح
سلام
اقا اگه کسی در این مورد چیزی میدونه یه کمکی بکنه من هم دربه در دنبالش هستم اما به جایی نرسیدم
در ضمن لینکتون جواب نمیده حمید خان ...یه error گنده میده ....... :flower:
AminSobati
دوشنبه 13 تیر 1384, 09:47 صبح
این عبارت مربوط به چه زمینه ای هستش؟
hmm
دوشنبه 13 تیر 1384, 11:24 صبح
سلام
من یه دیتابیس رو دیدم که علیرغم داشتن فیلد یونیک باز طراح اون اومده بود از فیلد AUTONUMBER استفاده کرده بود دلیلش رو که پرسیدم با غرور ناشی از دانش زیاد :sunglass: گفت برو SARA KEY رو مطالعه کن شاید طرز نوشتن من اشتباه بوده یا اون چیز دیگه ای گفته من متوجه نشدم
خلاصه اگه در این مورد چیزی میدونید یه ندا بدید
در ضمن لینکتون جواب نمیده حمید خان ...یه error گنده میده .......
کریم جان هاست من ترکیده فعلا جواب نمیده شرمنده :cry:
AminSobati
دوشنبه 13 تیر 1384, 18:15 عصر
دلایل زیادی ممکنه برای این کار باشه. مثلا در جدول Employees با وجود داشتن فیلد "شماره ملی" که یونیک هست، شما بازهم یک فیلد Identity میگیرین تا کم عرض و سبک باشه و از این فیلد در ایندکسها و Queryها استفاده میکنین. ما به این میگیم DARA Key
:wink: :)
hmm
سه شنبه 14 تیر 1384, 07:51 صبح
دلایل زیادی ممکنه برای این کار باشه. مثلا در جدول Employees با وجود داشتن فیلد "شماره ملی" که یونیک هست، شما بازهم یک فیلد Identity میگیرین تا کم عرض و سبک باشه و از این فیلد در ایندکسها و Queryها استفاده میکنین. ما به این میگیم DARA Key
امین جان به احتمال زیاد شاید اونهم گفته dara key اگه میشه در مورد هم توضیح دهید
ممنون - جوابتون همونیه که میخواستم
AminSobati
سه شنبه 14 تیر 1384, 12:28 عصر
دوست عزیز، من مزاحا عرض کردم Dara Key. من در مورد Sara و Dara اطلاعاتی ندارم! نزدیکترین چیزی که با این موضوع میشناسم، Candidate Key هستش و به فیلدی گفته میشه که توانایی ایفای نقش PK رو داره ولی فیلد دیگری PK هستش در جدول. ولی Candidate هیچ شباهتی به Sara نداره که تداعی کننده بتونه باشه!
موفق باشید
hmm
چهارشنبه 15 تیر 1384, 08:15 صبح
:mad:
:kaf:
:strange:
:sad2:
ما با اطلاعاتی که دادین کلی پز دادیم غافل از اینکه...
ولی فکر کنم فلسفه اون همون
باشه
ممنون
rend239
یک شنبه 19 تیر 1384, 11:33 صبح
جناب دکتر حسن زاده از اطلاعات دقیق و علمی که در اختیار اینجانب قرار دادین کمال تشکر را دارم.به اون برنامه نویس تون هم بگو خیلی با حالی .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.