ورود

View Full Version : حرفه ای: کالیژن

arashkhaan2002
یک شنبه 10 مرداد 1389, 19:02 عصر
سلام دوستان

من با مشکل جدیدی روبرو شدم
من قبلا در برنامه هام قبلا با free table ها کار میکردم که پس از افزایش تعداد کاربران و حجم اطلاعات مشکلاتی از قبیل ترافیک و پریدن اطلاعت پیدا میکردم که با استفاده از ADD کردن free table ها در یک پایگاه اطلاعات فاکس DBC به صورت و open کردن آن به صورت SHAREجهت کار با free table (DBF) ها مشکل حل شد ولی 2 مشکل جدید پیدا شده

1- اخیرا تقریبا روزی یک بار یا هر 2 روز یک بار فایلهای بانک اطلاعاتی به کالیژن میخوره و به کاربران موقع ثبت اطلاعات پیغام the file is in use by another user یا can not update the cursor میده و ثبت انجام نمیشه بعدشم فایل CDX خراب میشه وتا یک پایگاه DBC روی سرور CLOSE نشه و باز از نو CDX ها باز سازی نشه ، اطلاعات رو درست نشون تمیده و کاری انجام نمیده .

ویندوز سرور 2003 بوده و قبلا به صورت workgroup کار میکرده بدون مشکل به نظر میرسه شاید احتمالا از وقتی ای مورد شروع شده که ویندوز به صورت domain کانفیگ شده ..

ashkan_gorg
یک شنبه 10 مرداد 1389, 19:22 عصر
من هم این مشکل رو قبلا تو ویندوز سرور 2003 داشتم و با داشتن مشکلات بالا سرعت برنامه هم به شدت پایین میومد مجبور شدم که دوباره از workgroup استفاده کنم که مشکل حل شده.فکرمیکنم ایراد ازخود ویژوال فاکس باشه.کلی روش کار کردم به نتیجه ای نرسیدم.

Esikhoob
دوشنبه 11 مرداد 1389, 11:37 صبح
برای حل the file is in use by another user احتمالا این دستور را استفاده کردید:

SET REPROCESS TO 15 SECONDS && resolve ERROR 108 & "Record is in use by another user"

اما بدانید وقتی دو کامپیوتر سر باز کردن DBC باهم جنگ میکنند ، این دستور تاثیر ندارد ، بلکه باید SYSTEM را هم اضافه کنید:

SET REPROCESS TO 15 SECONDS && resolve ERROR 108 & "Record is in use by another user"
SET REPROCESS TO 15 SECONDS SYSTEM && FOR DATABASEs(VFP9)

در مورد can not update the cursor ، که مربوط به مسائل Permission ی ویندوز است ،که بخشش به دسترسی کاربرها بر میگردد و بخشیش به permission های فایلها که از خصوصیات فولدر های NTFS است.

arashkhaan2002
دوشنبه 11 مرداد 1389, 23:52 عصر
REPROCESS is scoped to the current data session. SET REPROCESS SYSTEM is scoped to the system data session.
یعنی هر دو دستور رو استفاده کنیم ؟ اولی رو برای محیط جاری دومی رو برای دیابیس؟

Esikhoob
سه شنبه 12 مرداد 1389, 08:36 صبح
بله هر دو باهم.

arashkhaan2002
چهارشنبه 13 مرداد 1389, 12:39 عصر
من این کارو کردم منتظرم ببینم جواب میده یا نه حالا محض اطلاع بگم تعداد user ها 40 نفره و شبکه Wireless هست . نمیدونم تعداد userها که زیاد شده اینجوری شد یا مال windows server 2008 که گذاشتیم یا مال domain کردن شبکه ؟!! وقتی فایلها به مشکل میخوره اطلاعات به هم میریزه و کاربرا وحشت میکنن ولی با مرتب سازی اطلاعات بر میگرده ، روزی 1 بار عموما در زمان های پر ترافیک این مسئله اتفاق میفته ، اگر نظر دیگری دارید بفرمائید . Version VFP9 هست.

imanabidi
پنج شنبه 14 مرداد 1389, 19:44 عصر
خطای the file is in use by another user ، اللاصول نباید ربطی به مشکلی که بعد از آن مطرح کردید، یعنی خرابی CDX داشته باشه .
اما اون دو دستوری که بالاتر گفتم، به نظرم باید توی تمام برنامه های VFP توسط برنامه نویسها نوشه بشه ، چون Error ها را کمتر میکند.

در مورد windows server 2008 ، چدوقت پیش که در اینترنت میگشتم دیدم که گفته بودند باید دو تغییر در آن سیستم عامل بدهید تا مناسب فایلهای DBF بشود.
آنها هم دقیقا به مشکلات Index ی با این سیستم عامل جدید اشاره کرده اند.

arashkhaan2002
سه شنبه 19 مرداد 1389, 17:41 عصر
سلام دوستان ، یه اتفاقی که موفق به کشفش شدم اینه که فولدرهای share پس از shareشدن بدون اینکه کسی بهش وصل بشه بلافاصله میگه یک یوزر بهش کانکت شده! احتمالا یه ویروسه ولی هیچ وبروس کشی پیداش نمیکنه! احتمالا همین باعث اختلال بوده ، فعلا فایل هامو گذاشتم رو یه ویندوز 2003 رو یک سیستم جدید فعلا که مشکلی پیش نیومده..

ashkan_gorg
چهارشنبه 20 مرداد 1389, 09:15 صبح
ویروس.....آخه من واسه که چنین مشکلی پیش اومده بود با تعویض ویندوز 2003 به xpمشکلم حل شده وتا الآن هم مشکلی نداشتم.این نظر منه فک نکنم از ویروس باشه.