PDA

View Full Version : سوال: شبکه کردن دو دفتر شرکت

elham.a1364
دوشنبه 11 مرداد 1389, 12:49 عصر
با سلام.
شرکت ما دوتا دفتر داره.یکی تو مطهری, یکی هم توی میدان خراسان.
میخواستم بدونم برای اینکه بتونم این دو دفتر رو با هم شبکه کنم, چه کارایی باید انجام بدم؟

vahidm
دوشنبه 11 مرداد 1389, 18:08 عصر
سلام
ابتدا تخمین مسافت و جهت نصب و راه اندازی شبکه بیسیم اقدام نمایید .

razeghi_loved
سه شنبه 12 مرداد 1389, 08:41 صبح
با توجه به زیاد بودن مسافت وایرلس امکان پذیر نیست می تونید از خ اجاره ای مخابرات لیزلاین استفاده کنید که دو تا دفتر رو به هم وصل کنید یه سری به سایت مخابرات بزن قیمت ها داخلش هست
www.tct.ir

elham.a1364
سه شنبه 12 مرداد 1389, 13:11 عصر
ممنون میشم اگه یه کم بیشتر توضیح بدین.
آخه من تا حالا همچین کاری رو نکردم.چند تا کامپیوتر رو توی یه دفتر شبکه کردم ولی بین دو تا دفتر نه.

razeghi_loved
سه شنبه 12 مرداد 1389, 15:28 عصر
شما میرد داخل سایت مخابرات یا می رید خود مخابرات محل خودتان یا اونی که به خراسان وصل هستید یا اون که به مطهری وصل هستید ازشون درخواست خط لیزلاین می کنید بر اساس سرعتی که به شما می دهند قیمت های مختلفی داره
به زبان ساده می گم یه خط از مخابرات میاد تو شرکت مطهری با یه مودم که خروجیش وارد شبکه شما می شه و از اون طرف یه خط تلفن به دفتر خراسان می ده با یه مودم که اسم مودم MPLS هستش بهت می ده شما اون سر هم وارد شبکه می کنید که همین راحتی انگار دو شرکت در یک شبکه وجود دارند البته تنظیمات ip رو هم به شما می دهند انگار یک کابل از دفتر خراسان به مطهری وصل کردید

elham.a1364
چهارشنبه 13 مرداد 1389, 16:03 عصر
خیلی خیلی ممنون.
فقط یه سوال دیگه:شما گفتید مخابرات خودش تنظیمات ip رو میده.یعنی من باید ipهای تمام کامپیوترهای هر دو شرکت رو عوض کنم؟

razeghi_loved
چهارشنبه 13 مرداد 1389, 16:35 عصر
نه مثل روتر عمل می کنه دو تا دست داره یه دست ip که مخابرات می ده یه دست ip که خودت می خواهی تو شبکه باشه

علیرضا حسن زاده
چهارشنبه 13 مرداد 1389, 17:35 عصر
یه روش دیگه هم که می تونی استفاده کنی (که خیلی هم ارزون برات تموم میشه) اینه که یه IP Valid بگیری
از شرکتی که ADSL گرفتی بخوای واسه اشتراک ADSL یکی از دفترهای IP Valid بده (حدودا ماهی 10000تومان) ازت میگیره. انوقت می تونی از نه تنها از شرکت از هر کجای دنیا هم به دفترت وصل بشی سرعتش هم مطابق با سرعت ADSL میشه، راه اندازیش هم راحته ولی باید تنظیمات شبکه رو خوب بلد باشی که سرورت هک نشه
(من این کار رو برای یه سیستم سفارش تو سطح شهر انجام دادم با 200 کلاینت خوب جواب داده) مشکلی داشتی PM بده در حد توان راهنمایی می کنم

cybercoder
چهارشنبه 13 مرداد 1389, 18:22 عصر
اگر پول دارید ptmp از همه بهتره که مخابرات می تونید بگیرید

razeghi_loved
چهارشنبه 13 مرداد 1389, 23:15 عصر
یه روش دیگه هم که می تونی استفاده کنی (که خیلی هم ارزون برات تموم میشه) اینه که یه IP Valid بگیری
از شرکتی که ADSL گرفتی بخوای واسه اشتراک ADSL یکی از دفترهای IP Valid بده (حدودا ماهی 10000تومان) ازت میگیره. انوقت می تونی از نه تنها از شرکت از هر کجای دنیا هم به دفترت وصل بشی سرعتش هم مطابق با سرعت ADSL میشه، راه اندازیش هم راحته ولی باید تنظیمات شبکه رو خوب بلد باشی که سرورت هک نشه
(من این کار رو برای یه سیستم سفارش تو سطح شهر انجام دادم با 200 کلاینت خوب جواب داده) مشکلی داشتی PM بده در حد توان راهنمایی می کنم

این که شما می گین درست اما هم اکانت ما حجمی هستش هم سرعت پایین اصلا به صرفه نیست چون اگر تازه 2 مگ بگیره یعنی 250 کیلوبایت در ثانیه تازه با محدود حجم که 3 گیگ باشه باید مبلغی معادل 70 تا 100 تومان بده تا بتونه از این قابلیت استفاده بشه اصلا به صرفه نیست حالا فکر کنید که بخواهیم فایلی با حجم 100 مگ جا به جا بشه جون آدم که به لب میاد هیچ تازه چند تا مگر می شه از این 100 مگ ها جابه جا کرد اما اگر فایل های شما در حدود 1 مگ تا 10 مگ باشه همین راه حل دوستمون خوبه
در ضمن مخابرات خطی که به شما می ده فقط پول راه اندازی و ماهانه داره محدودیت دانلود و ارسالی نداره فقط مبلغ با سرعت فرق می کنه

elham.a1364
چهارشنبه 20 مرداد 1389, 17:04 عصر
بازم ممنون.
میشه یه کمک دیگه هم بکنید. میتونم بپرسم خطاهای معمول و راه حلهایی که ممکنه این جور شبکه داشته باشه چیه؟

razeghi_loved
چهارشنبه 20 مرداد 1389, 19:25 عصر
در کدوم مورد احتیاج به راهنمایی دارید لیز لاین یا ADSL چون شما می توانید از هر دو راه استفاده کنید البته قبلاً هم گفتم بسته به نوع ترافیکی داره که دارید جابه جا می کنید شرکت ما همین کار رو کرد احتیاج داشت یه دفتر دیگر رو هم به شرکت وصل کنیم اما اون شرکت فقط می خواست فاکتور برای ما ارسال کند توسط برنامه مدیران ما با ADSL توسط VPN این کار رو خیلی راحت انجام دادیم و ماهی 10 هزار تومان فقط بابت شارژ ADSL می دهیم و همین

elham.a1364
جمعه 22 مرداد 1389, 11:29 صبح
دقیق نمی دونم. یعنی بستگی داره به حجم فایل هاشون.ممکنه یکی حجمش کم باشه, یکی زیاد. میشه بگید هر کدوم تا چه حجمی رو ساپورت میکنن؟
ممنون

razeghi_loved
جمعه 22 مرداد 1389, 11:57 صبح
اگر ADSL بگیرید می تونید تا 2 مگ هم سرعت داشته باشید اما خوب این محدودیت داره مثلاً 3 گیگ در ماه البته بدونه محدودیت هم وجود داره اما هزینه می ره بالا این 2 مگ هم تو نمایندگی های شرکت هایی که ADSL می دهند جستجو کن ببین هزینه هاش چقدر هست.
اما لیز لاین دقیقاً انگار یه کابل شبکه از یه دفتر به دفتر بعدی کشیدی سرعت شما باز بسته به نوع سرویس مخابرات داره اما خیلی بالاتر هست و محدودیتی وجود نداره فقط هزینه راه اندازی و شارژ ماهانه که تو سایت مخابرات برید یه نگاه بندازید خیلی راحت می تونید به جوابتون برسید
www.tct.ir