View Full Version : گفتگو: قيمت برنامه ( نرم افزار مديريت يك شركت باسكول سازي)
SilverLearn
دوشنبه 11 مرداد 1389, 13:26 عصر
با سلام من يك برنامه براي يك شركت باسكول سازي نوشتم كه امكانات برنامه رو تا چند روز ديگه مي دم
فقط مي خواستم بدونم ملاك قيمت اين نرم افزار چجوري باشه ؟ يعني قيمت رو بهشون چند اعلام نمايم؟
بعد از گفتن امكانات لطفا يه فكري براي قيمت برنامه بكنين ....
ممنون
SilverLearn
چهارشنبه 13 مرداد 1389, 00:55 صبح
سلام يعني كسي نظري نداره ......
بابا يكي كمك كنه ديگه.... ممنون
SilverLearn
سه شنبه 02 شهریور 1389, 00:21 صبح
سلام امكانات برنامه
1- ثبت باسكول ها
2- جستجو در باسكول ها ( بر اساس تاريخ بازديد بعدي-تاريخ بازديد قبلي - براساس نام باسكول)
3- عمليات روي باسكول ها (حذف - تغيير - حذف كل باسكول ها - پرينت مشخصات كل باسكول ها - پرينت بر اساس جستجو )
4- عمليات بازديد : فقط كاربر با وارد كردن نام باسكول تمام مشخصات آن را در پنجره اي جداگانه مشاهده مي كند و كاربر فقط بايد قيمت بازديد ازباسكول مورد نظر را وارد كند و ثبت نمايد
5 - عمليات جستجو در بازديد ها (بر اساس تاريخ بازديد بعدي-تاريخ بازديد قبلي - براساس نام باسكول- نام صاحب باسكول و...)
6-پشتيبان گيري از كل بانك
7-بازيابي فايل پشتيبان
8- ايجاد (چندين) كاربر با پسورد مشخص براي امنيت برنامه
9- ايجاد يك سيستم قفل نرم افزاري و يك كرك براي مشتري كه اين برنامه فقط در كامپيوتر هايي كه مديريت مي خواهد نصب مي شود
10 - چاپ ليست باسكول ها
11- چاپ ليست بازديد ها
12 - چاپ كل كاربر هاي برنامه به همراه مشخصات + كلمه عبور
13 - دفترچه تلفن اختصاصي (ثبت فرد + تلفن و.... ) (ثبت -حذف - جستجو )
14 - كل قسمت هاي برنامه از كليد ميانبر پشتيباني مي كنند
SilverLearn
شنبه 31 اردیبهشت 1390, 15:00 عصر
آقا ما اين برنامه رو بهشون فروختيم 700000 تومان به نظر شما آيا قيمت كم بوده يا زياد
joker
شنبه 31 اردیبهشت 1390, 15:13 عصر
قيمتش همين حدود هست
من يك نمونه كاملتر را حدود 1 ميفروختم.
SilverLearn
یک شنبه 01 خرداد 1390, 14:43 عصر
سلام از نظرتون ممنونم فقط يك خواهشي دارم ميشه يكم در مورد نرم افزاري كه شما ساختين توضيح بدين كه چه امكاناتي داره و ....
از دوستان كس ديگري اگر نظري داره من با كمال ميل مي پذيرم:قلب:
ryonis
پنج شنبه 23 تیر 1390, 11:32 صبح
آقا ما اين برنامه رو بهشون فروختيم 700000 تومان به نظر شما آيا قيمت كم بوده يا زياد
به نظر من كه مفت فروختي!! البته بستگي داره با چه پلتفرمي نوشته باشي و از اون مهم تر اينكه خريدارت كي بوده؟
amirjalili
سه شنبه 01 شهریور 1390, 10:31 صبح
قیمتش همین حدوداست. خوب فروختی. البته میشد تا 1 هم رفت اما مطمئن باش کم نفروختی. اصلا
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.