View Full Version : سوال: ارتباط کومبوباکس با adodc
mehdi3559
دوشنبه 11 مرداد 1389, 14:47 عصر
با سلام
اساتید محترم من میخام کل رکوردهای یک فیلد درون کومبوباکس نمایش داده بشه ولی فقط یک رکورد نمایش داده میشه و باید با عقب و جلو کردن رکوردست بقیه رو ببینی نمی دونم تونستم منظورمو بگم یا نه ممنون میشم اگه جواب بدین.
M.T.P
دوشنبه 11 مرداد 1389, 19:35 عصر
این امکان وجود نداره ، باید یک حلقه بزاری کل فیلد رو توش اضافه کنی.
moorteeza
سه شنبه 12 مرداد 1389, 16:08 عصر
با سلام
اساتید محترم من میخام کل رکوردهای یک فیلد درون کومبوباکس نمایش داده بشه ولی فقط یک رکورد نمایش داده میشه و باید با عقب و جلو کردن رکوردست بقیه رو ببینی نمی دونم تونستم منظورمو بگم یا نه ممنون میشم اگه جواب بدین.
----------------------------------------------------------------------------------------------
دوست من براتون یه برنامه ساده نوشتم و ضمیمه کردم.
اگه می خوای حتما از combobox استفاده کنی حتما باید از یه حلقه استفاده کنی که از رکورد اول تا آخر و تو combobox اضافه کنه که تو برنامه کدش و تو command1 که زیر combo1 قرار داره ببینی ولی شما میتونی واسه این کار از یه کنترل بهتر که به همین منظور طراحی شده استفاده کنی که توی فرمی که براتون ضمیمه کردم هست.
اگه می خواین این کنترل را به برنامتون اضافه کنید از منوی ------>> Project گزینه ------------>>> Components و انتخاب کنید یا از میانبر Ctrl + t استفاده کنید.
بعد Microsoft DataList Controls 6.0 و تیک بزنید و Apply و Ok کنید.
می بینید که به ابزارها 2 کنترل اضافه می شه و ....
از کنترل DataCombo تو برنامه زیر استفاده کردم می تونی تنظیماتش و از Properties این کنترل ببینی و استفاده کنید.
امیدوارم توضیحات کامل بوده باشه و جواب سوالتون و گرفته باشید.:چشمک::چشمک:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.