PDA

View Full Version : سوال: عدم نمایش متنها در fast report

soheiltn
دوشنبه 11 مرداد 1389, 17:20 عصر
با سلام

من یک برنامه با fast report و زبان برنامه نویسی دلفی نوشته ام . حالا به یک مشکل عجیب برخورد کرده ام. در ویندوز سون گزارش که میگیرم هیچ مشکلی وجود ندارد و کامل گزارش گرفته می شود. ولی در ویندوز ایکس پی که گزارش می گیرم جداول نشان داده میشود ولی هیچ کدام از متنهای مورد نظر حتی لیبل های ساده نشان داده نمیشود . فونتهای همان لیبیل ها هم روی سیستم نصب شده است و از این لحاظ مشکلی نیست . حتی تعداد فیلد های جدول بانک اطلاعاتی هم شناخته میشود ولی داخل جدول اطلاعات نشان داده نمیشود .

لطفا کمک کنید .... !! ممنون

soheiltn
سه شنبه 12 مرداد 1389, 16:32 عصر
هیچ کسی نیست کمک کنه !!

مثلا بهترین تالار گفتمان برنامه نویسی تو کشوره ... پس بدترینش چه جوریه ، خدا می دونه .

vcldeveloper
سه شنبه 12 مرداد 1389, 17:20 عصر
مثلا بهترین تالار گفتمان برنامه نویسی تو کشوره ... پس بدترینش چه جوریه ، خدا می دونه . کسایی که بخوان کمک کنند، یا باید خودشان قبلا این مشکل را تجربه کرده باشند، یا اینکه بتونند این مشکل را روی سیستم خودشون بازتولید کنند. وقتی تا به حال همچین مشکلی نداشتیم، شما هم نمونه پروژه ایی قرار ندادید که بشه از طریق آن، این مشکل را برای بررسی بیشتر بازتولید کرد، چه کمکی بکنیم؟!

اگر به جای غر زدن، سعی کنید نمونه پروژه ایی که مشکل شما را نمایش میده، آماده کنید، ممکنه مشکلتان سریعتر برطرف بشه. شما هستید که باید برای مشکلتان دغدغه داشته باشید و سعی کنید به نوعی سایر کاربران را متوجه اون کنید. سایر کاربران که دغدغه مشکل شما را ندارند! من کاربر نگاه می کنم که خودم به همچین مشکلی بر نخوردم، اطلاعات شما هم برای بازتولید آن کافی نیست، دیگه وقت اضافه ندارم که بشینم خودم حالات و احتمالات مختلف را برای کشف راز مشکل شما آزمایش کنم، میرم سراغ تاپیکی که بهتر بتونم درش مشارکت کنم.