ورود

View Full Version : خبر: کاهش آمار فایرفاکس، افزایش کروم و اکسپلورر

taknegaar
دوشنبه 11 مرداد 1389, 23:17 عصر
جدیدترین آمار Net Market Share درباره بروزرها:

کاهش آمار فایرفاکس، افزایش کروم و اکسپلورر

http://www.netmarketshare.com/chartfx62/temp/CFT0802_030750085E3.png

http://www.netmarketshare.com/browser-market-share.aspx?qprid=1&sample=32&qpct=2

Netsky
سه شنبه 12 مرداد 1389, 00:20 صبح
مرورگری که فقط به داشتن افزونه های زیادش بنازه و فکری واسه مشکل حافظه ، سرعت بارگذاری و ... نکنه مطمئنا محبوبیت قبلیش رو از دست میده .
:قلب: عشق من کروم :قلب:

syntiberium
سه شنبه 12 مرداد 1389, 16:58 عصر
از September 2009 تا الان internet explorer پنج درصد کم شده و firefox یک درصد و کروم هم چهار درصد رشد داشته اما هنوز خیلی از این دو تا کمتره پس در نتیجه اشتباه کرده اید . ( در ضمن internet explorer نسخه ی جدیدش روی xp نمیاد ولی موزیلا همه ی نسخه هاش روی همه ی نسخه های ویندوز میاد (تقریبا ).)

taknegaar
چهارشنبه 13 مرداد 1389, 00:08 صبح
از September 2009 تا الان internet explorer پنج درصد کم شده و firefox یک درصد و کروم هم چهار درصد رشد داشته اما هنوز خیلی از این دو تا کمتره پس در نتیجه اشتباه کرده اید . ( در ضمن internet explorer نسخه ی جدیدش روی xp نمیاد ولی موزیلا همه ی نسخه هاش روی همه ی نسخه های ویندوز میاد (تقریبا ).)

نتیجه رو pc world گرفته؛
ie در آوریل و می 2010 به پایین ترین حد خودش رسیده و بعد از اون روند معکوس بخودش گرفته
اما فایرفاکس از آوریل 2010 به بعد شروع به کاهش کرده

در مورد ie یکی از دلایل افزایش،
استفاده از ویندوز 7 ذکر شده و به همین دلیل نسخه 8 در رقابتی با نسخه 6 قرار گرفته.
البته، خود همین موضوع احتمالا بعدا به قضیه نسخه های اولیه xp با ie 6 منجر بشه و رشد 9 کند باشه و بعدها معضل برنامه نویسها نسخه 8 باشه !

|Smyty|
چهارشنبه 13 مرداد 1389, 01:14 صبح
با ارائه FF4 درست میشه

اوبالیت به بو
چهارشنبه 13 مرداد 1389, 04:11 صبح
اين فايرفاكس 3 به بعد همش هنگ مي كنه. رفته رو اعصاب ما.

Netsky
چهارشنبه 13 مرداد 1389, 13:28 عصر
اين فايرفاكس 3 به بعد همش هنگ مي كنه. رفته رو اعصاب ما.
بله ، درسته . این مشکل به وفور در هنگام باز بودن تب های زیاد ( بالای 20 تا ) پیش میاد . ولی در کروم اگه شما 40 تا تب ، همزمان باز داشته باشید ، مشکلی گریبان گیرتون نمیشه .
این لارس باک جیگر طلا هم ترکونده همه رو ...... :تشویق::لبخند:

s.mostafa.rahmani
پنج شنبه 14 مرداد 1389, 08:09 صبح
البته فایرفاکس 4 بتا خیلی بهتر و سریعتر شده و هنگ نمیکنه مثل قبل.
اما هم نسخه Stable نیست، و هم اکثر Extensionها فعلاً تو این نسخه کار نمی کنن (که طبیعی هم هست).
در مجموع Chrome رو پیشنهاد می کنم :)

blue_lotus
پنج شنبه 14 مرداد 1389, 09:58 صبح
روی لینوکس که فایرفاکس مشکل هنگ کردن به این شکلی که میگین نداره! ورژن ۳.۶.۳ رو من استفاده میکنم

smile17
پنج شنبه 14 مرداد 1389, 11:14 صبح
من معمولا با کروم مشکل دارم و فایرفاکس کارمو بیشتر حل می کنه...امیدوارم با ارائه ی نسخه ی 4 حرفی برا گفتن داشته باشه..البته نسخه ی 4بتا هم خیلی مشکل داشت

Netsky
جمعه 15 مرداد 1389, 12:08 عصر
به نظر من فایرفاکس در مبحث سرعت مقابل کروم هیچ حرفی برای گفتن نداره .
دیشب دو تا صفحه مشابه در فایرفاکس 4 بتا 2 و کروم 6.0.472 رو با هم دیگه لود کردم . واقعا که سرعت فایرفاکس خنده دار بود . :قهقهه:
راستی دوستان این روزا بازار حملات Tab Jacking (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=225309) حسابی داغ شده . همه مرورگرها به غیر از کروم در مقابل این حمله آسیب پذیر بودن .
پس به سمت کروم بیایید ............. :شیطان:
ستاد حمایت از محصولات شرکت گوگل . :لبخند: