PDA

View Full Version : دستکاری سایت پس از تحویل توسط خریدار.چطور؟

srk_magic2000
دوشنبه 11 مرداد 1389, 23:50 عصر
سلام
این اولین تاپیک منه امیدوارم بتونید منو کمک کنید.
سایتهایی که تحویل داده میشن چند تا بخش دارن که توسط بازدیدکنندگان عادی سایت دیده نمی شن.
مثلا www.somesite.com/admin (http://www.somesite.com/admin) که یه یوزر و پسورد به خریدار داده میشه که بعدا خودش بره مطالب رو رو سایت بزاره یا ورداره.
سوال من اینه:چطور این صفحه طراحی میشه و چطور این پسورد اعتبارسنجی میشه؟حتما باید از php استفاده بشه؟
خیلی ممنون

mehdi.mousavi
سه شنبه 12 مرداد 1389, 00:17 صبح
سلام سوال من اینه:چطور این صفحه طراحی میشه و چطور این پسورد اعتبارسنجی میشه؟ حتما باید از php استفاده بشه؟

سلام.
سوال شما خیلی کلی هستش. این اعتبار سنجی میتونه به انواع و اقسام روشها انجام بشه، از NTLM گرفته، تا Windows Live Authentication، Windows Forms Authentication و ...

در مورد سوال دوم، خیر. حتما نباید از PHP استفاده بشه! هر تکنولوژی Server Side ای رو میتونید برای اینکار استفاده کنید: Classic ASP، ASP.NET، PHP، Java، CGI و ...

اگر بیشتر توضیح بدید که دنبال چی هستید، بهتر میتونم راهنمایی کنم.

موفق باشید.

srk_magic2000
سه شنبه 12 مرداد 1389, 09:58 صبح
سلام.
سوال شما خیلی کلی هستش. این اعتبار سنجی میتونه به انواع و اقسام روشها انجام بشه، از NTLM گرفته، تا Windows Live Authentication، Windows Forms Authentication و ...

در مورد سوال دوم، خیر. حتما نباید از PHP استفاده بشه! هر تکنولوژی Server Side ای رو میتونید برای اینکار استفاده کنید: Classic ASP، ASP.NET، PHP، Java، CGI و ...

اگر بیشتر توضیح بدید که دنبال چی هستید، بهتر میتونم راهنمایی کنم.

موفق باشید.
راستش من میخوام بدونم چطوری میشه این صفحات رو ایجاد کرد.فرض کنید من همه صفحات وبم آماده است.برای اینکه خریدار واسه آپلود یا هرکار دیگه به من مراجعه نکنه چکار باید بکنم.
خیلی ممنون دوست عزیزم

mehdi.mousavi
سه شنبه 12 مرداد 1389, 22:45 عصر
راستش من میخوام بدونم چطوری میشه این صفحات رو ایجاد کرد.فرض کنید من همه صفحات وبم آماده است.برای اینکه خریدار واسه آپلود یا هرکار دیگه به من مراجعه نکنه چکار باید بکنم. خیلی ممنون دوست عزیزم

سلام.
Upload چی؟ مشتری باید یه Control Panel مدیریتی جداگانه داشته باشه تا بتونه محتوای سایت رو بر اساس نیاز خودش تغییر بده. خواه Upload فایل باشه، خواه تغییر در محتوای صفحات و ...

مشتری شما دقیقا برای انجام چه کاری با شما تماس میگیره؟ اگر بیشتر توضیح بدید، بهتر راهنمایی میکنم.

موفق باشید.

srk_magic2000
چهارشنبه 13 مرداد 1389, 15:26 عصر
سلام.
Upload چی؟ مشتری باید یه Control Panel مدیریتی جداگانه داشته باشه تا بتونه محتوای سایت رو بر اساس نیاز خودش تغییر بده. خواه Upload فایل باشه، خواه تغییر در محتوای صفحات و ...

مشتری شما دقیقا برای انجام چه کاری با شما تماس میگیره؟ اگر بیشتر توضیح بدید، بهتر راهنمایی میکنم.

موفق باشید.
سایت مشتریم اونقدر بزرگ و پیچیده نیست.11-10 صفحه بیشتر نیست!
مشکل من همین کنترل پنله!!چطور باید اینو ایجاد کرد؟چطور میشه میزان سطح دسترسی رو طوری تعیین کرد که مشتری قادر باشه فقط تغییرات مورد نیازشو بده و نه بیشتر.
در ضمن من آشنایی مقدماتی با php و css دارم و خیلی علاقه مند به بحث طراحی وبسایت.چطور میتونم یه منبع خوب پیدا کنم تا منو کمک کنه؟( از طراحی ظاهر سایت گرفته تا بحث mysql)
خیـــــــــلی ممنون دوست عزیز

mehdi.mousavi
پنج شنبه 14 مرداد 1389, 00:45 صبح
سایت مشتریم اونقدر بزرگ و پیچیده نیست.11-10 صفحه بیشتر نیست! مشکل من همین کنترل پنله!!چطور باید اینو ایجاد کرد؟

سلام.
وقتی شما سایت رو طراحی می کنید، بخش مجزایی نیز برای "مدیریت" سایت باید طراحی و پیاده سازی کنید تا از طریق اون بخش، بشه در داده ها دست برد و تغییرات مورد نظر رو اعمال کرد. این "دست کاری داده ها" بر اساس "دسترسی" هایی که برای هر کاربر هنگام Authenticate شدن در بخش Admin یکبار بارگذاری میشه، انجام میگیره. بعنوان نمونه ممکنه دو مدیر متفاوت، دو سطح دسترسی متفاوت به بخش مدیریتی داشته باشن.

چطور میشه میزان سطح دسترسی رو طوری تعیین کرد که مشتری قادر باشه فقط تغییرات مورد نیازشو بده و نه بیشتر.

همونطور که سایت رو طراحی و پیاده سازی کرده اید، باید بخش مدیریت رو نیز طراحی و پیاده سازی کنید. در تکنولوژیهای متفاوت، روشهای متفاوتی برای کنترل سطح دسترسی ها عرضه شده. بعنوان نمونه در ASP.NET شما میتونید از Role Management ها برای تعیین Role ها استفاده کنید. اگر از PHP استفاده می کنید، لطفا سوال خودتون رو به بخش PHP این سایت ارسال کنید تا دوستان بهش پاسخ بدن. (من با PHP آشنا نیستم).

در ضمن من آشنایی مقدماتی با php و css دارم و خیلی علاقه مند به بحث طراحی وبسایت.چطور میتونم یه منبع خوب پیدا کنم تا منو کمک کنه؟( از طراحی ظاهر سایت گرفته تا بحث mysql) خیـــــــــلی ممنون دوست عزیز

این یک پروسه طولانی هستش. ابتدا HTML، سپس CSS، بعد JavaScript و فریم ورک های مربوطه، سپس PHP و فریم ورکهای مربوطه (که کار پیاده سازی رو بطرز حیرت انگیزی ساده تر میکنن) و ... به این سوال شما (منابع خوب!)، قبلا در تالارهای مربوطه پاسخ داده شده و می تونید از اون پاسخها سود ببرید.

موفق باشید.

UnnamE
پنج شنبه 14 مرداد 1389, 01:21 صبح
این یک پروسه طولانی هستش. ابتدا HTML، سپس CSS، بعد JavaScript و فریم ورک های مربوطه، سپس PHP و فریم ورکهای مربوطه (که کار پیاده سازی رو بطرز حیرت انگیزی ساده تر میکنن) و ... به این سوال شما (منابع خوب!)، قبلا در تالارهای مربوطه پاسخ داده شده و می تونید از اون پاسخها سود ببرید.

آقا یکم آرومتر اینجورا که میگین هم نیست
یاد گرفتن جاوا اسکریپت اینقدر هم حیاتی نیست، یه آشنایی کوچولو هم کافیه!
php رو آره قبول دارم...

چطور میشه میزان سطح دسترسی رو طوری تعیین کرد که مشتری قادر باشه فقط تغییرات مورد نیازشو بده و نه بیشتر.
این مبحث رو هم بازم راحته که با سشن ها و خیلی چیزای دیگه که وقتی وارد بحث برنامه نویسی سمت سرور برین روشن میشه!

سایت مشتریم اونقدر بزرگ و پیچیده نیست.11-10 صفحه بیشتر نیست! مشکل من همین کنترل پنله!!چطور باید اینو ایجاد کرد؟

با برنامه نویسی سمت سرور دیگه! php, asp,asp.net,jsp,cfm
که من با php کار میکنم

mysql رو هم ۲-۳ روز راه میفتی و میتونی کارات رو انجام بدی
ولی در کل بالا بردن امنیت اینجا یکم باید باهاش دست و پنجه نرم کنید

در کل اگه بخوایم مرحله بندی کنیم باید شما به ترتیب با اینها برین جلو
1.HTML
CSS.2

3. java script در حد یه سلام علیک

4.php
mysql.5
ajax.6
این أخری بیشتر واسه تمیز تر کردن کار و تو کف قوته ور کردن مشتری!