ورود

View Full Version : سوال: آیا استفاده از چند پروتکتور همزمان وجود دارد؟؟؟

ostovarit
سه شنبه 12 مرداد 1389, 20:04 عصر
با سلام و خسته نباشید
من تازه شروع به جستجو و تحقیق در مورد امنیت نرم افزار کردم سوالات زیر رو دارم:
- پروتکتور ها چی هستند ؟ چکار میکنند؟ آیا استفاده از چند پروتکتور همزمان وجود دارد؟؟؟
- روشهای رایج و غیر رایج برای حفاظت از نرم افزار رو نام ببرید و کوتاه توضیح بدید ممنون میشم؟
- رفلکتور ها چطوری کار میکنند؟ معروفترینشون چیه؟ و چطور نرم افزار رو از اینکه کدهاش توسط رفلکتور نمایش داده بشه محافظت کنیم؟؟؟
- مراحلی که شما برای حفاظت از نرم افزارتون طی میکنید چیه؟
- استفاده از چندین روش محافظت آیا امنیت نرم افزار رو 100% تامین میکنه؟
- آیا همه ی زبان های برنامه نویسی تا این حد مشکل امنیت دارند و یا فقط در زبان های ماکروسافتی این وضع وجود داره؟ مثلا نوشتن لایسنس با جاوا یا هر چی جز سی شارپ کمکی میکنه؟
- با توجه به اینکه من قصد ارائه نسخه آزمایشی نرم افزارم رو ندارم آیا یک ادم بیکار پیدا میشه که سیصد هزار تومن پول بده نرم افزار رو بخره و هک کنه؟! حالا هک کردنش سختم دیگه باشه؟

با تشکر از همه عزیزان

Nima NT
سه شنبه 12 مرداد 1389, 20:21 عصر
- پروتکتور ها چی هستند ؟ چکار میکنند؟ آیا استفاده از چند پروتکتور همزمان وجود دارد؟؟؟پروتکتورها برنامه هایی هستن که فایل اجرایی نرم افزارها رو در برابر نفوذ و دستکاری غیر مجاز در منابع اونها از جمله سورس و ریسورس محافظت میکنن.
در مواردی امکان استفاده همزمان وجود داره ولی در این حالت ریسک خطای برنامه بالا میره.

- روشهای رایج و غیر رایج برای حفاظت از نرم افزار رو نام ببرید و کوتاه توضیح بدید ممنون میشم؟عمدتا" تو تالار موجود هستن ، خیلی راحت پیداشون میکنید.

- رفلکتور ها چطوری کار میکنند؟ معروفترینشون چیه؟ و چطور نرم افزار رو از اینکه کدهاش توسط رفلکتور نمایش داده بشه محافظت کنیم؟؟؟رفلکتورها از قابلیت Reflection تو دات نت سوء استفاده میکنن و با استفاده از Meta data ها سورس کد اصلی رو بازسازی میکنن ، معروف ترین اونها Reflector هستش.
با استفاده از برنامه های Obfuscator تا حدی میتونید جلوی اونها رو بگیرید ولی متاسفانه باز هم امکان بازگشت کامل سورس وجود داره.

- مراحلی که شما برای حفاظت از نرم افزارتون طی میکنید چیه؟کاملا" بستگی به این داره که شما هدفتون از محافظت چی باشه و چه نوع مدلی رو برای محافظت از کد مد نظر داشته باشید ، آیا فقط سورس محافظت بشه کافی هست ؟ قفل تلفنی میخواهید ؟ قفل سخت افزاری لازم دارید ؟ ...

- استفاده از چندین روش محافظت آیا امنیت نرم افزار رو 100% تامین میکنه؟لزوما" خیر.

- آیا همه ی زبان های برنامه نویسی تا این حد مشکل امنیت دارند و یا فقط در زبان های ماکروسافتی این وضع وجود داره؟ مثلا نوشتن لایسنس با جاوا یا هر چی جز سی شارپ کمکی میکنه؟برای نفوذ به برنامه های تولیدی هر زبانی روشی وجود داره ولی متاسفانه روش موجود برای تولیدات دات نت بیش از اندازه راحت هستند.
مسلما" نوشتن قفل و ... در زبانهایی مثل دات نت و جاوا توصیه نمیشه ، بهتر هست از کامپایلرهای Win32 استفاده بشه.

- با توجه به اینکه من قصد ارائه نسخه آزمایشی نرم افزارم رو ندارم آیا یک ادم بیکار پیدا میشه که سیصد هزار تومن پول بده نرم افزار رو بخره و هک کنه؟! حالا هک کردنش سختم دیگه باشه؟بله پیدا میشه ، البته این آدم بیکار نیست چون نرم افزار شما رو کرک میکنه و متاسفانه 100 هزارتومان میفروشه.
تمام هدف شما باید این باشه که کرک کردن نرم افزار طولانی و طاقت فرسا باشه تا کراکر از ادامه کار ناامید بشه وگرنه قیمت بالا و ... نمیتونن جلوی کرک شدن برنامه رو بگیرن.