View Full Version : مبتدی: :: نیاز شدیدا فوری به سورس نقشه جاوا ::
hamed_jon
چهارشنبه 13 مرداد 1389, 18:17 عصر
سلام بچه ها
توروخدا کمکم کنیم کلافه شدم نیاز شدیدا فوری به سورس نقشه جاوا دارم که با netbeans اجرا بشه خیلی گشتم حتی عکس های تیکه تیکه شده شهر رو هم دارم فقط نمیدونم چطوری باهاش کار کنم؟چطوری درست کنم؟
هر طور میتونید منو راهنمایی کنید میخوام یه نقشه بسازم که یه منو داشته باشه و توی منو واسش کارای مختلفی رو انجام بدم.
ممنون از همگی :قلب:
pedram123
پنج شنبه 14 مرداد 1389, 02:09 صبح
سلام بچه ها
توروخدا کمکم کنیم کلافه شدم نیاز شدیدا فوری به سورس نقشه جاوا دارم که با netbeans اجرا بشه خیلی گشتم حتی عکس های تیکه تیکه شده شهر رو هم دارم فقط نمیدونم چطوری باهاش کار کنم؟چطوری درست کنم؟
هر طور میتونید منو راهنمایی کنید میخوام یه نقشه بسازم که یه منو داشته باشه و توی منو واسش کارای مختلفی رو انجام بدم.
ممنون از همگی :قلب:
ببخشیداا من حس میکنم شما یه پروژه دانشجویی دارید که حتما باید جلو استادتون با نت بینز هم اجرا بشه درسته؟؟؟
خوب اگر دنبال سورس کد هستی باید بری تو قسمت سورس کد . ولی اگر راهنمایی می خوای اینجا سئوالت رو بپرس تا جواب داده بشه
شما باید یه برنامه مثل image viewer رو توسعه بدی .
------------
برنامه نویسی موبایل (j2me.mihanblog.com/)
hamed_jon
جمعه 15 مرداد 1389, 19:27 عصر
نه داداش من درسم تموم کردم خودم دوست داشتم نت بینز کار کنم،خوب میشه راهتمایی کنی باید چطوری عکسامو که تیکه تیکه شدن برای نقشه بسازم؟
m121212
شنبه 16 مرداد 1389, 09:05 صبح
نه داداش من درسم تموم کردم خودم دوست داشتم نت بینز کار کنم،خوب میشه راهتمایی کنی باید چطوری عکسامو که تیکه تیکه شدن برای نقشه بسازم؟
دوست عزیز شما باید یه شی Canvas بسازی ، بعدش عکس های تیکه تیکه ای که داری را توسط تابع paint() همون Canvas با دستور g.drawimage() رسم کنی.
(البته نام توابع و پارامتر ها دقیقا درج نشده، رو بعد از g نقطه بزاری بقیش میاد.)
حالا این که تیکه های عکست رو با چه ترتیب و الگوریتمی پیش هم بزاری به خودتون مربوط و به این که اونا رو چجوری (با چه الگوریتم و ترتیبی) تیکه تیکه کرده ای!
javad_rajabloo
سه شنبه 16 شهریور 1389, 10:36 صبح
شما برنامه سورس دارید که ما بتونیم در اون تغییرات انجام بدیم؟
یا اینکه یه زحمت بکشید یه عکس بزرگ رو در برنامه نت بین طوری بذارید که با اسکرول حرکت کنه
ممنون میشم
mohsen12345
شنبه 20 شهریور 1389, 10:27 صبح
شما برنامه سورس دارید که ما بتونیم در اون تغییرات انجام بدیم؟
یا اینکه یه زحمت بکشید یه عکس بزرگ رو در برنامه نت بین طوری بذارید که با اسکرول حرکت کنه
ممنون میشم
دوست عزیز اولا پست مال خیلی وقت قبله
دوما برای نقشه کسی کاری که شما می گی رو انجام نمی ده
چند تا عکس باید داشته باشی و اونا رو هر بار که نقشه بزرگتر می شه کوچیکترشون کنی و با عکس های دیگه نمایش بده
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.