View Full Version : تفاوت WORKGROUP , Domain
ssmehizadeh
پنج شنبه 09 تیر 1384, 05:59 صبح
سلام
من میشه گفت شبکه رو در WORKGROUP کامل کار کردم اما Domain رو نمی فهمم چیه و چه مزیتی نسبت به WORKGROUP داره اگه بگید ممنون میشم .
دوم میدونم که برای ساخت Domain باید اول active directory ساخت چرا و این Active directory چیه ؟
سوم اینکه چطوری میتونم Active directory بسازم و آیا باید ویندوزم حتما یک ویندوز سرور باشه یا با همون ویندوز معمولی Xp هم میشه این کارو کرد ....
:flower:
SADEGHALIPOUR76
پنج شنبه 09 تیر 1384, 09:42 صبح
سلام
در workgroupهر سیستم خودش ارباب خودش می باشد و منابع آن سیستم فقط روی همان سیستم معتبر می باشد و برای اینکه بتوان از جای دیگر به سیستم دسترسی داشت باید نام کاربری روی آن سیستم نیز تعریف شده باشد در کل مدیریت هر سیستم به همان سیستم وابسته است.
یه مثال می زنم اگر 20 تا سیستم داشته باشیم و 25 کاربر که جای آنها ممکن است تغییر کند باید هر کاربر برای وارد شدن به هر سیستم یک usernameروی همان سیستم تعریف کرده باشد تا بتواند وارد سیستم شود
ولی در domain تمامی username های کاربران روی یک سیستم تعریف می گردد و آن سیستم مسئول کنترل کاربران و منابع شبکه می باشد.
مزیت هم همین که بتونی کل سیستمها رو به شکل متمرکز کنترل کنه و بتونی برای رفتار و کار کاربرانت تصمیم بگیری بهترین مزیت می باشد.
(تعریف فوق به شکل ساده می باشد چوپونی)
active directory فقط بر روی ویندوزهای سرور 2000 (nt5)و2003(nt5.2)نصب می شود و هیچ وقت بر روی xp
نصب نمی شه چون اصولا xp یک کلاینت است.
در مورد active دارم یه جزوه می نویسم که pdf اونو اگه خدا خواست تو همین تاپیک می ذارم
ssmehizadeh
پنج شنبه 09 تیر 1384, 17:41 عصر
ممنون میشم .... اگه زودتر این کارو بکنید :flower:
sarami
شنبه 01 مرداد 1384, 20:42 عصر
تو شبکه های Domain Base اطلاعات login کاربرا بر روی Active Directoryسرور ذخیره میشه در حالی که در شبکه های Work Group این اطلاعات بر روی local machin ذخیره میشه این امنیت شبکه رو پایین میاره
شبکه های Work Group بیشتر برای مکانهایی که تعداد Node ها حداکثر 10 Node هستش RECOMMEND میشه ولی شبکه های DOMAIN BASE محدودیتی ندارن تو شبکه های doMAIN BASE مدیریت سخت تر ولی امکانات و امنیت بالا تره ولی تو شبکه های work group مدیریت ساده تر ولی امکانات تقریبا 0.
خلاصه اینکه شبکه های work group در مقابل شبکه های domain baseحرفی برای گفتن ندارن و تو کشورای دیگه شبکه های work group رو استفاده میکنن چون برای domain base کردن شبکه هاشون مجبورا پول licenss بدن که این مشکل به برکت جمهوری اسلامی تو اینجا حل شده.
www.sarami.blogfa.com
esisamy
یک شنبه 13 تیر 1389, 11:20 صبح
سلام
در workgroupهر سیستم خودش ارباب خودش می باشد و منابع آن سیستم فقط روی همان سیستم معتبر می باشد و برای اینکه بتوان از جای دیگر به سیستم دسترسی داشت باید نام کاربری روی آن سیستم نیز تعریف شده باشد در کل مدیریت هر سیستم به همان سیستم وابسته است.
یه مثال می زنم اگر 20 تا سیستم داشته باشیم و 25 کاربر که جای آنها ممکن است تغییر کند باید هر کاربر برای وارد شدن به هر سیستم یک usernameروی همان سیستم تعریف کرده باشد تا بتواند وارد سیستم شود
ولی در domain تمامی username های کاربران روی یک سیستم تعریف می گردد و آن سیستم مسئول کنترل کاربران و منابع شبکه می باشد.
مزیت هم همین که بتونی کل سیستمها رو به شکل متمرکز کنترل کنه و بتونی برای رفتار و کار کاربرانت تصمیم بگیری بهترین مزیت می باشد.
(تعریف فوق به شکل ساده می باشد چوپونی)
active directory فقط بر روی ویندوزهای سرور 2000 (nt5)و2003(nt5.2)نصب می شود و هیچ وقت بر روی xp
نصب نمی شه چون اصولا xp یک کلاینت است.
در مورد active دارم یه جزوه می نویسم که pdf اونو اگه خدا خواست تو همین تاپیک می ذارم
سلام.خلاصه و مفید بود.مرسی
shadow021
جمعه 06 اسفند 1389, 19:20 عصر
با عرض سلام خدمت دوستان
استاد من گفته درباره ی فرق domain & workgroup کامل تحقیق کنیم
لطفاً کمی من را در این امر یاری کنید
acilios
شنبه 07 اسفند 1389, 09:42 صبح
تو شبکه های doMAIN BASE مدیریت سخت تره
این کاملاً نادرسته، شبکه های دومین ساخته شدن تا مدیریت را برای مدیر شبکه امکان پذیر کنند نه اینکه سخت ترش کنند.
najmehdj
شنبه 07 اسفند 1389, 15:37 عصر
خلاصه تمام مطالب اینه که امنیت domain خیلی بیشتر از work group و هر کس نمیتونه به گروهتون وصل بشه و از اطلاعات استفاده کنه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.