View Full Version : اختصاص سرعت اینترنت share شده به یک گره در شبکه (سوال)
shedayat
پنج شنبه 14 مرداد 1389, 18:29 عصر
سلام دوستان.
می خواستم بدونم آیا روشی یا برنامه ای هست که باهاش بتونن سرعت اینترنت share شده در شبکه رو روی یه کامپیوتر بیشتر کرد؟؟؟ :چشمک:
بابا این سرعت اینترنت دانشگاه دیگه امونم رو بریده.
البته سوء تفاهم نشه ها من می خوام از این روش فقط موقعی که کامپیوترهای دیگه توی شبکه بیکار هستند انجام بدم!!!! :شیطان:
ممنون
razeghi_loved
جمعه 15 مرداد 1389, 11:03 صبح
برنامه های زیادی هست که این کار رو انجام می دهند اگر شما از ISA استفاده می کنید این کار می شه در ضمن برنامه bandwidth splitter برای همین کار هست البته هم نسخه روی ISA دارد هم نسخه جداگانه
shedayat
جمعه 15 مرداد 1389, 11:36 صبح
از پاسخت متشکرم.
ولی نمی دونم ISA چیه؟ (خوردنیه!! :لبخند:)
راستی یوزر اون کامپیوتر ها هم Limit هست آیا می شه با برنامه هایی که گفتین تحت یوزر لیمیت این کار رو انجام داد؟
razeghi_loved
جمعه 15 مرداد 1389, 11:41 صبح
دوست عزیز شرمنده من منظورتو دقیقاً بر عکس فهمیدم فکر کردم می گی چه طوری می شه اینترنت رو سرعتش رو به یه سیستم زیاد داد به یه سیتسم کم داد که من اون جواب رو دادم
اما برای بیشتر کردن سرعت که اونها به شما می دهند سوال دارید تا اونجا که من می دونم امکان نداره مگر اینکه مثلاً روی سرور کانفیک درست کامل نباشه یعنی سرعت اینترنت رو بر اساس IP گذاشته باشند در این صورت شما با تغییر IP خودتان می تونید سرعت رو بیشتر کنید که البته اگر کسی سرور رو درست کانفیگ کرده باشد بعید بدانم راه دیگه ای داشته باشد
در ضمن روی سیستم که لیمت هست نمی تونی IP رو تغییر بدی بی خیال شو
shedayat
جمعه 15 مرداد 1389, 11:48 صبح
یعنی هیچ راهی نداره؟؟؟؟؟
گریه می کنم ها!!! :ناراحت: :افسرده: :گریه:
razeghi_loved
جمعه 15 مرداد 1389, 11:54 صبح
برو سرور رو هک کن بهش VPN بزن سرعتت بره بالا کاری دیگر نمی شه کرد یه بار یادمه این داستان یکی از دوستام بودم البته اون با دوستش تو دانشگاه اراک این کار رو کردند البته به راهنمایی من که شرمنده یکی از آنها اخراج شد و دیگر هم وارد پرونده اش شد البته کار کرد اون چیزی که من بهشون گفت بودم یکی با این کار هم از اینترنت سرعت بالا استفاده اما دوستش هم برای اینترنت این کار رو کرد هم برای تغییر نمرات که با سابقه ای که ازش داشتند اخراج شد البته من عذاب وجدان نگرفتما چون راهنمایی کردم و بهشون هم گفتند اگر کسی وارد باشه راحت می تونه پیداتون کنه
shedayat
جمعه 15 مرداد 1389, 12:05 عصر
حالا می شه نحوه ی هک سرور رو بگی؟؟؟
البته فقط برای افزایش سرعت اینترنت ها نه برای کار دیگه. :خجالت:
razeghi_loved
جمعه 15 مرداد 1389, 12:12 عصر
شرمنده این مطلب ادامه ندارد درخواست رو عنوان نکنید
جستجو در اینترنت
shedayat
جمعه 15 مرداد 1389, 12:14 عصر
خیلی ممنون. متوجه شدم از اینکه راهنماییم کردی دستت درد نکنه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.