ورود

View Full Version : سوال: چگونگی استفاده از یک اشتراک وایرلس بر روی 2 کامپیوتر ؟

alfa323
شنبه 16 مرداد 1389, 17:19 عصر
سلام خدمت دوستان و استادان حرفه شبکه

راستش من یک اشتراک وایرلس دارم ، یعنی یک آنتن بر روی پشت بام و یک کابل شبکه از آن خروج شده که به کارت شبکه کامپیوترم وصل شده . همیشه به محض روشن شدن کامپیوتر چون IP برای استفاده از شبکه ست شده . اتوماتیک به وایرلس وصل میشم. حالا میخوام این وایرلس رو با همسایه که 10 متر بیشتر با من فاصله نداره share کنم .

اول به ذهنم رسید که از هاب استفاده کنم اما چون روی کامپیوتر باید IP ست بشه و هاب این قابلیت رو نداره که IP براش تعریف کنم . میخواستم ببینم چه راه حلی پیشنهاد میکنید ؟؟

میخوام وقتی سیستم من روشن نیست هم همسایه بتونه از اینترنت استفاده کنه . و اگر سیستم من روشن شد در کار اون مشکل واختلالی به وجود نیاد ...

راستی دوستان من بیشتر میخوام از طریق کابل و سیم این کار رو انجام بدم نه بیسیم ..

یک دنیا ممنون اگر پاسخ بدید.

razeghi_loved
یک شنبه 17 مرداد 1389, 00:03 صبح
شما چندتا چندتا سوال می کنید
http://forum.persiannetworks.com/f25/t37304.html#post269564

alfa323
یک شنبه 17 مرداد 1389, 10:29 صبح
سلام دوست من چون میدونم جوابم رو نمیگیرم مجبورم تو 20 تا فروم دیگه هم مطرح کنم .
تامثل همین جا که هیچ جوابی نگرفتم نشه...

navidrtl
شنبه 06 شهریور 1389, 21:19 عصر
شما می تونید از یک router استفاده کنید

m2148059
دوشنبه 08 شهریور 1389, 16:40 عصر
دوست عزیز راه حلی نداره جز اینکه :
1- یک ap بخرید که قیمتش 50000 تومان است و کابل شبکه پشت بام را داخل آن کنید و عین Ip و gateway و بقیه مخلفات را در ap وارد کنید و بعد اتوماتیک اون اینترنت را شیر می کنه .
2- یک سیستم دست دوم اگر داری که تو خونه ثابته بهتره برا اون یک کارت وایرلس بخری و سپس اینترنتو از طریق ics شیر کنی و هر دوتون استفاده کنید (اگر دارید و گرنه که اولی بهترین روشه)
3- با کابل شبکه اگر برات می ارزه کشیدن 10 متر کابل خوب یک روتر بخر بعدم به تنظیماتش برو مثل ap تنظیمات اینترنتتو توش وارد کن بعد کابل اینترنتتو داخل آن کن و بعد دوتا کابل بهش بزن یک سرش برا خودت و یک سرش برا همسایت که به نظر من نمی ارزه و دردسرم داره باید کابل کشی کنی اونم اصولی و نه غیر اصولی . روش 2 اگر داری که عالیه اما روش 1 روش منطقیه اون هست .
حالا چرا از وایرلس بدت می آد ؟