ورود

View Full Version : سوال: مشکل در اتصال به دیتابیس پس از آپلود روی هاست

madira
یک شنبه 17 مرداد 1389, 09:12 صبح
سلام بر دوستان
من یک پروژه تحت وب رو دارم انجام میدم.با asp.net2008 و با C# .
همچنین از یک دیتابیس اکسس برای بانک اطلاعاتی استفاده میکنم.(دیتابیس کوچیکی دارم).
مشکل من اینجاست که وقتی سایت رو بر روی هاست آپلود کردم صفحاتی که به دیتابیس وصل هستند رو نشون نمیده و خطا میده.درصورتیکه بصورت local تمام صفحات من درست کار میکنند و مشکلی ندارم.
فکر کنم ایراد از مسیر دیتابیس باشه که در فایل web.config تعریف میشه.الان مسیر من بصورت local هستش.

میشه راهنمایی کنید بگید که برای قرار دادن دیتابیس بر روی هاست ، مسیر اتصال رو چه شکلی باید تعریف کنم؟

ممنون از همگی

amirzazadeh
یک شنبه 17 مرداد 1389, 09:39 صبح
سلام بر دوستان
من یک پروژه تحت وب رو دارم انجام میدم.با ASP.NET2008 و با C#‎ .
همچنین از یک دیتابیس اکسس برای بانک اطلاعاتی استفاده میکنم.(دیتابیس کوچیکی دارم).
مشکل من اینجاست که وقتی سایت رو بر روی هاست آپلود کردم صفحاتی که به دیتابیس وصل هستند رو نشون نمیده و خطا میده.درصورتیکه بصورت local تمام صفحات من درست کار میکنند و مشکلی ندارم.
فکر کنم ایراد از مسیر دیتابیس باشه که در فایل web.config تعریف میشه.الان مسیر من بصورت local هستش.

میشه راهنمایی کنید بگید که برای قرار دادن دیتابیس بر روی هاست ، مسیر اتصال رو چه شکلی باید تعریف کنم؟

ممنون از همگی
سلام
براي تعريف كانكشن استرينگ صحيح شما بايد با ميزبان وب هماهنگي كنيد (برخي از هاست ها از ادرس IP و برخي از متدهاي ديگه استفاده مي كنند)
...................
موفق باشيد

madira
یک شنبه 17 مرداد 1389, 09:49 صبح
سلام
براي تعريف كانكشن استرينگ صحيح شما بايد با ميزبان وب هماهنگي كنيد (برخي از هاست ها از ادرس IP و برخي از متدهاي ديگه استفاده مي كنند)
...................
موفق باشيد

یعنی مشکل به خاطر میزبان هاست هستش؟
میشه بگید در صورت استفاده از ip به چه صورت باید آدرس داد؟
چند مثال اگه بزنید ممنون میشم.

الان قسمت تعریف connectionString من به اینصورته:

<connectionStrings>
<add name="Database1ConnectionString13" connectionString="Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=&quot;C:\Users\Soroosh\Documents\Visual Studio 2008\Projects\WebApplication1\WebApplication1\Data \Database1.mdb&quot;"
providerName="System.Data.OleDb" />

</connectionStrings>