ورود

View Full Version : مبتدی: دریافت اندازه زمانی فایل mp3

mirn96
دوشنبه 18 مرداد 1389, 12:47 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز
من نیاز شدید داشتم تا بوسیله کد بتونم حجم زمانی یک فایل mp3 رو بدونم .یعنی اینکه فایل مذکور در زمان اجرا در موبایل چند ثانیه طول خواهد کشید .هر کس بدونه بیزحمت بنده رو هم راهنمایی بکنه. ممنون از همه

raravaice
دوشنبه 18 مرداد 1389, 13:05 عصر
این کار از روی EXIF این فایل قابل تشخیص است.
کافیست ابتدا version layer را تشخیص دهید که position 17-18 نشان دهنده این مورد میباشد و سپس از position 12-15 به Bit Rate برسید حالا با تقسیم حجم Audio Data بر Bit Rate میتوانید به مدت زمان آهنگ دسترسی پیدا کنید زیرا Bit Rate نشاندهنده حجم فریم بر ثانیه میباشد.

http://mp3-tech.org/programmer/frame_header.html

موفق باشید

mirn96
چهارشنبه 20 مرداد 1389, 09:31 صبح
با سلام و نهایت سپاس از راهنمایی و فایل پیوستی که قرارداده بودید.فایل پیوستی شما مطلب بسیار جالبی بود که من مدتها دنبال اون بودم. حالا دو درخواست دیگه داشتم بسیار ممنون میشم اگه راهنمایی بکنید:
1 - اینکه اگه مطلبی دارین که در اون ساختار انواع فایلهای صوتی و تصویری رو کامل توضیح داده باشه بیزحمت محبت بفرمایید.
2 - اینکه به چه روشی میشه فهمید که یک فایل نا مشخص چه جنسی داره ؟ مثالا فایل صوتی از گروه فلان یا فایل تصویری از نوع فلان یا حتی دیگر فایلها مثلا فایلهای متنی و ...

raravaice
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 11:52 صبح
1 - اینکه اگه مطلبی دارین که در اون ساختار انواع فایلهای صوتی و تصویری رو کامل توضیح داده باشه بیزحمت محبت بفرمایید.

شما باید در مورد Codec های video و voice تحقیق کنید.
در مورد voice به این نکته اشاره کنم که هر فرمتی برای پخش در انتها میبایست به فرمت raw یا PCM یا همون WAV خودمون تبدبل بشه.
میتونید از پروژه های Opensource کمک بگیرید مثل Lame,sox,Videolan

- اینکه به چه روشی میشه فهمید که یک فایل نا مشخص چه جنسی داره ؟ مثالا فایل صوتی از گروه فلان یا فایل تصویری از نوع فلان یا حتی دیگر فایلها مثلا فایلهای متنی و ...

هر فرمتی به برای خودش EXIF داره و اگر EXIF ها و Header های فایل غیر قابل تشخیص باشه میتونید اون فایل رو txt در نظر بگیرید.

موفق باشید

mirn96
یک شنبه 24 مرداد 1389, 11:28 صبح
با نهایت سپاس از حسن مرحمت مدیریت محترم در پیگیری نیاز علمی بنده و بقیه دوستان
خواهش میکنم در صورت اطلاع نام کتابی یا مقاله ای رو قید بفرمایید تا من بتونم مطالبی راجع به Codec های video و voice که فرمودید مطالعه کنم چون واقعیتش گرچه سالهاست با علاقه زیاد دنبال 0,1 دارم میگردم اما ساختارهای فایلها همیشه برام مبهم بوده است. البته مطالب هرچه عملی تر بهتر. بسیار سپاسگزارم

raravaice
دوشنبه 25 مرداد 1389, 13:07 عصر
مطالب در این زمینه به صورت گسترده در اینترنت وجود داره، عرض کردم حضورتون شما میتونید از RFC های استاندارد شده و پروژه های Opensource کمک زیادی بگیرید . نه کتابی هست نه جزوه ای ، همه چیز به صورت کامل ولی پراکنده در دسترس هست که میبایست دربارش تحقیق بشه.

موفق باشید