View Full Version : سوال: نصب نرم افزار
omid_rozbeh
دوشنبه 18 مرداد 1389, 13:46 عصر
سلام:لبخندساده:
می خواستم بدونم چطور میشه یه برنامه رو بدون دخالت کاربر از طریق دلفی نصب کرد!
البته برنامه ای که من می خوام نصب بشه سه مرحله داره :
صفحه اول next داره ، صفحه دوم I accept و next داره و صفحه آخر finish داره.
و می خواستم بدونم میشه برنامه رو از دید کاربر مخفی کرد
با تشکر:لبخندساده:
tdkhakpur
دوشنبه 18 مرداد 1389, 14:01 عصر
می خواستم بدونم میشه برنامه رو از دید کاربر مخفی کرد
اگه میخوایید مخفی باشه اونوقت موارد زیر رو چه کسی علامت یا تایید کنه تا به مرحله بعد بره؟
صفحه اول next داره ، صفحه دوم I accept و next داره و صفحه آخر finish داره.
alinikaein
دوشنبه 18 مرداد 1389, 16:23 عصر
بعضي از Installerها، با دريافت برخي پارامترها در هنگام اجرا، صفحهاي نمايش نميدهند و به صورت پسزمينه كار نصب را انجام ميدهند.
برخي ديگر از Installerها هم با قرار دادن يك فايل تنظيمات در كنار فايل نصب، اطلاعات را از فايل دريافت ميكنند.
نمونهاي كه ميشه مثال زد، Installerهاي شركت InstallShield كه اين امكان را دارند. نمونهاي كه من خودم ديدم، Photoshop 8 Me بود كه يك فايل ABCPY.INI در كنار فايل نصب داشت كه اطلاعات را داخلش وارد كرده بود و موقع نصب، اطلاعات را از اين فايل دريافت ميكرد.
فكر كنم اگر به شركت سازندهي Installer مراجعه كنيد، بتونيد اطلاعات كاملي در اين زمينه دريافت كنيد.
يا علي... موفق باشيد...
tdkhakpur
دوشنبه 18 مرداد 1389, 19:51 عصر
نمونهاي كه من خودم ديدم، Photoshop 8 Me بود كه يك فايل ABCPY.INI در كنار فايل نصب داشت كه اطلاعات را داخلش وارد كرده بود و موقع نصب، اطلاعات را از اين فايل دريافت ميكرد.
خب اصول کاری همه نصب کننده ها به همین شکل هست.
ولی ایشان این موضوع را
البته برنامه ای که من می خوام نصب بشه سه مرحله داره
بیان کره اند.در صورتی که میتوانست بگوید میخواهم این سه مرحله از کاربر گرفته نشه اونوقت میشد فایلهای ini و یا cfg را برایشان پیشنهاد داد.
omid_rozbeh
سه شنبه 19 مرداد 1389, 12:04 عصر
البته هدف من بیشتر کنترل پنجره های نصب توسط دلفی هست
با تشکر
tdkhakpur
سه شنبه 19 مرداد 1389, 13:13 عصر
البته هدف من بیشتر کنترل پنجره های نصب توسط دلفی هست
این کار مربوط به ارسال پیغام از راه دور به سایر برنامه ها و یا به عبارتی ارسال پیام خاص به سایر کنترل هاد در برنامه های دیگر میشود قبلا در این مورد کدهای زیادی ارسال شده جستجو کنید.(ّFindWindow , SendMessage)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.