View Full Version : فيلد Auto number
hosseinhhn
دوشنبه 18 مرداد 1389, 19:22 عصر
آيا دستوري است كه نياز به پر كردن فيلد auto number در دستور insert نباشد و اتوماتيك عدد مورد نظر را درج كنند يا راهي ديگه مرسي
returnx
دوشنبه 18 مرداد 1389, 21:02 عصر
من تا اینجا نوشتمش اینم لینکش:
http://up.iranblog.com/Files/9032736c62fc4778b07b.zip
فقط تنها مشکلش اینه که زمانی که بر نامه رو می بندی دوباره بازش میکنی می خوای ادامه اعدارو بری میره اما Add نمیکنه Error میده .
ادامش بده کاملش کن برام بزار.
mostafag
دوشنبه 18 مرداد 1389, 22:24 عصر
سلام دوست عزیز
منظورتون رو متوجه نشدم :متفکر:
اگه منظورتون اینه که فیلد AutoNumber در بانک رو چطوری میشه پر کرد که باید گفت اون به طور خودکار پر میشه و اصلا نیازی نیست که بهش مقدار بدیم :متفکر:
بازم اگه منظورتون چیزه دیگه ای هستش بگید تا بتونم بهتر کمکتون کنم :لبخندساده:
hosseinhhn
سه شنبه 19 مرداد 1389, 09:43 صبح
راه خوبي بود ولي با دستور Sql مي خواستم (insert)
شايد در پايگاه نياز به پر كردن نباشد ولي تو برنامه براي درج ركورد بايد يه جوراي قيد شود
مرسي از بچه ها:بامزه:
sohrab o
جمعه 22 مرداد 1389, 10:06 صبح
شايد در پايگاه نياز به پر كردن نباشد ولي تو برنامه براي درج ركورد بايد يه جوراي قيد شود
نه اصلا در برنامه هم نیازی نیست.
SilverGold
شنبه 23 مرداد 1389, 00:38 صبح
سلام دوست عزیز
من خودم یک تابع نوشتم که خودش کار اتونامبر رو انجام می ده خودش جاهای خالی رو گیر میاره و پر می کنه اگه کمکت می کنه برات بفرستم
sohrab o
شنبه 23 مرداد 1389, 00:46 صبح
من که متوجه نشدم!!!!!!!!!!!!
Masoudse7en
شنبه 20 شهریور 1389, 12:17 عصر
سلام دوست عزیز
من خودم یک تابع نوشتم که خودش کار اتونامبر رو انجام می ده خودش جاهای خالی رو گیر میاره و پر می کنه اگه کمکت می کنه برات بفرستم
اپلود میکردی ما هم استفاده می کردیم
Masoudse7en
شنبه 20 شهریور 1389, 12:24 عصر
من تا اینجا نوشتمش اینم لینکش:
http://up.iranblog.com/Files/9032736c62fc4778b07b.zip
فقط تنها مشکلش اینه که زمانی که بر نامه رو می بندی دوباره بازش میکنی می خوای ادامه اعدارو بری میره اما Add نمیکنه Error میده .
ادامش بده کاملش کن برام بزار.
کارت عالی بود اگه بتونی اینو رو دیتا گرید پیاده سازی کنی خیلی عالی میشه مثلا وقتی عبارتی رو جستجو میکنیم به تعداد اون اطلاعات جستجو شده عدد بندازه ایا میشه این کارو کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
akbarg64
شنبه 20 شهریور 1389, 12:29 عصر
سلام.والا اتونامبر نه تو برنامه نیازی هست نه توی دیتا بیس.اما گفتم شاید منظورت اینجوری باشه.یه سورس گذاشتم تا شاید به دردت بخوره.موفق باشید.
returnx
شنبه 20 شهریور 1389, 20:13 عصر
سلام.والا اتونامبر نه تو برنامه نیازی هست نه توی دیتا بیس.اما گفتم شاید منظورت اینجوری باشه.یه سورس گذاشتم تا شاید به دردت بخوره.موفق باشید.
اصولا زمانی نیاز به Autonumber هست که میخواهیم شماره رکورد منحصر به فرد باشه و عدد تکراری نباشه در برنامه ای که شما گذاشتید این مشکل وجود داره یعنی میتونید چند ID تکراری داشته باشیم.
returnx
شنبه 20 شهریور 1389, 20:28 عصر
کارت عالی بود اگه بتونی اینو رو دیتا گرید پیاده سازی کنی خیلی عالی میشه مثلا وقتی عبارتی رو جستجو میکنیم به تعداد اون اطلاعات جستجو شده عدد بندازه ایا میشه این کارو کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
قطعا میشه روش کار میکنم اگه به نتیجه رسید upload میکنم.
akbarg64
شنبه 20 شهریور 1389, 22:00 عصر
البته در صورتی که کپی پیست بشه.وگرنه اگه از گزینه add استفاده بشه.نه تکراری نمیزنه.قطعا واسش راه حل خیلی هم پیدا میشه. این فقط یه نمونه بوده و روش هم کار نشده.مثل نمونه ای که توی این پست وجود داشت و خالی از اشکال نبود.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.