ورود

View Full Version : سرعتی که توی خواب هم نمی شه دید!

حسین فلاحی
دوشنبه 18 مرداد 1389, 22:02 عصر
سلام.
یه شب نمی دونم چی شد که هوس کردم دانلود کنم.
تا کلید دانلود برنامه رو زدم یه هو این طوری شدم::متعجب: . سرعت دانلود از 400 کیلو بایت شروع شد و همین طور می رفت بالا. باور کنین برای اولین بار توی عمرم دانلود 800 کیلوبایت با adsl 128 رو هم تجربه کردم.
منم دیگه دانلود رو قطع نکردم و فکر کنم در حدود 1 یا حداکثر دو ساعت 3 گیگ دانلود کردم.

الآن که از اون واقعه دو روز می گذره باز هم همون طوریه. نمی شه گفت که اتفاقی بوده.
فکر کنم شرکتی که ازش adsl رو گرفتم یادش رفته و شیرفلکه رو باز گذاشته.:متفکر:

آیا اینترنت کل کشور اینطوریه یا فقط من یکی؟ شما هم یه همچنین تجربه ای داشتین؟

این هم مستنداتش:

salehbagheri
دوشنبه 18 مرداد 1389, 22:12 عصر
جالبه!

برای من ADSL 256 هست و حداکثر سرعتی که واسه دانلودش دیدم 100 کیلوبایت در ثانیه بوده!

اسم شرکت ارائه دهنده چی بوده؟

حسین فلاحی
دوشنبه 18 مرداد 1389, 22:21 عصر
یه شرکت محلیه توی یه شهر نسبتا کوچیک. تهران و شهرهای بزرگ دیگه نیست.
اگه پول چایی من رو بده براش تبلیغ می کنم.:چشمک:

تا حالا تو ساعات دانلود رایگان ، دانلود نکردم. اگه اون موقع هم همین طوری باشه دیگه حرف نداره. حاضرم دو برابر پول الآن هم بدم.
امشب نتیجه رو اعلام می کنم.

اما به این وضع زیاد امیدوار نیستم.

Salar Ashgi
دوشنبه 18 مرداد 1389, 22:56 عصر
بنظر که عجیب میاد !؟ آخه قانونا با سرعت 128 ، نباید سرعت دانلود از 16 بالاتر بره ، تازه خود 16 هم نمیشه .
ولی الان تو شهر ما از ISP ای که اینترنت میگیرم ، برای تابستون دانلود شبانه رایگان و سرویس Brust رو
فعال کرده ، این سرویس یه این معناست که با سرعت 128 در برخی اوقات شبانه روز سرعت دانلود به
256 kb خواهد رسید ، متوسط بین 15 - 24 میشه سرعت دانلود حالا این سرعت شما واقعا عجیبه !؟

برای من ADSL 256 هست و حداکثر سرعتی که واسه دانلودش دیدم 100 کیلوبایت در ثانیه بوده!

صالح جان ، آخه باز میگم قانونا 256 هم سرعت دانلودش میشه حدودا 30 ، دیگه این 100 جریانش چیه ؟!
من پارسال که سرعت 384 گرفته بودم ، ته سرعت دانلود میرسید به 45 - 50 !

Salar Ashgi
دوشنبه 18 مرداد 1389, 22:58 عصر
دوست عزیز U77431 (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=146637) ، اینترنت تون محدودیت حجمی داره یا نامحدوده ؟!

r00tkit
دوشنبه 18 مرداد 1389, 23:03 عصر
تقریبا" تو اینجا هیچ قانونی نیست

با سرعت 256 خیلی مواقع 300 kb در s دانلود انجام می دیم

Salar Ashgi
دوشنبه 18 مرداد 1389, 23:08 عصر
البته سرعت دانلود های رویایی میشه اینا (البته همین سرعت شما هم آدمو به مریخ میبره :لبخند:)

1- دانلود ویندوز سون ، ببین هنوز با مرورگر ... IE سرعتش اینه ، حالا با IDM دیگه چی میشه !؟

http://salarcpp.persiangig.com/new_folder_2/isowin7.gif

2- http://salarcpp.persiangig.com/new_folder_2/snag-1824.png

3-http://salarcpp.persiangig.com/new_folder_2/downloadspeed.png

حسین فلاحی
دوشنبه 18 مرداد 1389, 23:08 عصر
دوست عزیز U77431 (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=146637) ، اینترنت تون محدودیت حجمی داره یا نامحدوده ؟!
محدود.
ماهی سه گیگ. هر وقت تموم شد می شه اضافه کرد.

Salar Ashgi
دوشنبه 18 مرداد 1389, 23:10 عصر
تقریبا" تو اینجا هیچ قانونی نیست

منظورتون از اینجا کجاست ؟!

والا 300 واسه 256 ، قابل هضم نیست ! :متفکر:

Salar Ashgi
دوشنبه 18 مرداد 1389, 23:13 عصر
محدود.
ماهی سه گیگ. هر وقت تموم شد می شه اضافه کرد.

ماله منم دقیقا این شرایط رو داره ، ولی مال شما فک کنم فقط اسمش 128 هستش ، خودش 3 مگابیت
تشریف داره ! :لبخند: فک کنم ISP شما ، حواسش نبود دکمه رو عوضی زده !:لبخند:

salehbagheri
سه شنبه 19 مرداد 1389, 05:04 صبح
والا 300 واسه 256 ، قابل هضم نیست !

الان که نصفه شبه و چون دانلود رایگانه، سرعت به شدت میاد پایین.

با اینحال کف سرعت دانلود واسه من 50 کیلوبایت در ثانیه هست.

http://up.iranblog.com/Files/3d730b11ae92454c9cf2.png

در طول روز به 80 هم میرسه و در بعضی مواقع به 100 و بیشتر.

البته ناگفته نماند که بعضی وقتها هم سرعت میشه 1 کیلوبایت در ثانیه :قهقهه:

nima898
سه شنبه 19 مرداد 1389, 08:34 صبح
من هم با 128 معمولا با سرعت 50 تا 60 دانلود میکنم پس این قضیه کلیه

S.Reza
سه شنبه 19 مرداد 1389, 09:04 صبح
شهرهایی که از کابل فیبرنوری استفده می کنند سرعت های بالاتری را نیز پشتیبانی می کنند

حسین فلاحی
سه شنبه 19 مرداد 1389, 09:05 صبح
دوستان همه چیز به هم خورد.

دیشب که دانلود رایگان بود دوباره مثل سابق رسید به 50.
الآن در غیر ساعت دانلود رایگان هم سرعت همون هست.
فقط یه احتمال می دم که آخر های شب مثلا 10 شب یه چنان سرعتی داشته باشه.

به هر حال تجربه جالبی بود.
باد آورده رو باد هم می بره.

nima898
سه شنبه 19 مرداد 1389, 09:18 صبح
50Kbyte/s هم سرعت زیادیه با 128KBit/s

S.Reza
سه شنبه 19 مرداد 1389, 09:59 صبح
50Kbyte/s هم سرعت زیادیه با 128KBit/s

متوجه نشدم پست شما حالت سوالی داشت یا نه :متفکر:

قانونا سرعت دانلود شما نباید فراتر از 16 برود

شیوه محاسبه به این صورته که هر یک بایت هشت بیت می باشد

سرعتی سرویسی که شما استفاده می کنید تقسیم بر 8

مثلا 128/8 برابر 16 هست که گاهی عدد بدست امده را منهای یک یا دو می کنند به دلیل نویز

emad_67
سه شنبه 19 مرداد 1389, 10:19 صبح
بعضی isp ها فکر کنم برا تبلیغ هم که شده یه همچین کارایی می کنن، مثلا یه مدت پارس آنلاین روی اکانت 128 سرعت دانلودش 100-120 کیلوبایت در ثانیه بود (نزدیک 1 Mbps) و البته موقت هم نبود. اینو بعضی از دوستام که اکانت 128 داشتن می گفتن، البته الان رو نمیدونم دقیقا اوضاع به شکل هست.

MahmoudiNik
سه شنبه 19 مرداد 1389, 10:40 صبح
سلام
من اسما 128 دارم اما سایت http://www.speedtest.ir میگه نه 1.5
البته تا حالا از 16 کمتر نشده و تا 500 هم رفته معمولا بین 70 تا 190 هستش

r00tkit
سه شنبه 19 مرداد 1389, 10:42 صبح
منظورتون از اینجا کجاست ؟!

والا 300 واسه 256 ، قابل هضم نیست ! :متفکر:

منظور : Yugoslavia

الان من چند ماهی هستش که دارم با dial وصل می شم همین لود کردن برنامه نویس هم خیلیه چه برسه به دانلود

Salar Ashgi
سه شنبه 19 مرداد 1389, 11:30 صبح
قانونا سرعت دانلود شما نباید فراتر از 16 برود
شیوه محاسبه به این صورته که هر یک بایت هشت بیت می باشد
سرعتی سرویسی که شما استفاده می کنید تقسیم بر 8
مثلا 128/8 برابر 16 هست که گاهی عدد بدست امده را منهای یک یا دو می کنند به دلیل نویز

منظور من هم دقیقا گفته این دوستمونه ! اگه با 128 حالا بعضی وقتا سرعت بره رو 50 ، زیاد عجیب نیس ،
ولی اگه همینطور دور و ور 40 - 50 ثابت بمونه ، باید روش بحث کرد که علت چیه ؟!

blue_lotus
سه شنبه 19 مرداد 1389, 12:47 عصر
پلن ۱۲۸ منم که از پارس آنلاین میگیرم روزا و بعضا شبا به ۱۲۸-۱۳۲ کیلوبایت دریافت هم میرسه.
البته گاهی وقتا ۲-۳ مگ هم نشون داده که واقعی نبوده و دانلود انجام نمیشده.
دلیلشو تا جایی که دنبال کردم به این رسیدم که سرویس های پارس آنلاین گرون هست و رقابت الان بین isp ها زیاد شده. برای همین جای کاهش هزینه و سایر خدمات، برای اینکه کاربر وسوسه نشه به سمت بقیه شرکت ها بره سرعت رو بالا برده. حداقل دریافت روزانه ۸۰ هست و نهایت و عالی ۱۳۲

یک دلیل دیگشم که میشه اسم برد اینه که تا حدودی به نفع شرکت ها هم هست. چون اکثر افرادی که با اینترنت سروکار دارن با این سرعت زودتر ترافیکه حجمیشون تمام میشه

Nima_NF
سه شنبه 19 مرداد 1389, 14:47 عصر
اینترنت ADSL بین کاربران خانگی share می شود و در صورتی که پهنای باند کافی در شهر یا منطقه شما برای همان ISP/ICP آزاد و بی استفاده باشد شرکت ها اجازه دارند که به شما این امکان را بدهند که تا آن میزان download داشته باشید. (برخی شهرها یا منطقه ها نمی توانند)

مثلا اینترنت 2 مگا بیت (2Mbps) معمولا بین 10 تا 20 نفر share می شود، پس با توجه به ساعات مختلف، شما می توانید تا 256 کیلو بایت در ثانیه سرعت دانلود داشته باشید.
اگر هم 10 مگابیت باشد می توانید تا 1280 کیلو بایت در ثانیه سرعت داشته باشید.

ضمنا معمولا در قسمت information (در تنظیمات مودم ADSL شما) می توانید نهایت میزان Download و upload را مشاهده کنید که شرکت شما را به آن محدود کرده هست و اکثرا هم بالاتر از 512 مگابیت هست.

در هر حال این مطلب مهم هست که اینترنت شما در ماه محود هست و نمی توانید از یک مقدار مشخصی بیشتر دانلود داشته باشید، پس همیشه نه شما و نه کاربران share شده با شما نمی توانند از این سرعت به شکل 24/7 استفاده کنند در نتیجه کیفیت سرعت در ساعات مختلف متفاوت هست.

حسین فلاحی
سه شنبه 19 مرداد 1389, 14:53 عصر
اینترنت ADSL بین کاربران خانگی share می شود و در صورتی که پهنای باند کافی در شهر یا منطقه شما برای همان ISP/ICP آزاد و بی استفاده باشد شرکت ها اجازه دارند که به شما این امکان را بدهند که تا آن میزان download داشته باشید. (برخی شهرها یا منطقه ها نمی توانند)

مثلا اینترنت 2 مگا بیت (2Mbps) معمولا بین 10 تا 20 نفر share می شود، پس با توجه به ساعات مختلف، شما می توانید تا 256 کیلو بایت در ثانیه سرعت دانلود داشته باشید.
اگر هم 10 مگابیت باشد می توانید تا 1280 کیلو بایت در ثانیه سرعت داشته باشید.

ضمنا معمولا در قسمت information (در تنظیمات مودم ADSL شما) می توانید نهایت میزان Download و upload را مشاهده کنید که شرکت شما را به آن محدود کرده هست و اکثرا هم بالاتر از 512 مگابیت هست.

در هر حال این مطلب مهم هست که اینترنت شما در ماه محود هست و نمی توانید از یک مقدار مشخصی بیشتر دانلود داشته باشید، پس همیشه نه شما و نه کاربران share شده با شما نمی توانند از این سرعت به شکل 24/7 استفاده کنند در نتیجه کیفیت سرعت در ساعات مختلف متفاوت هست.

مثل همیشه منطقی و کامل.
ممنون

مهران رسا
سه شنبه 19 مرداد 1389, 18:53 عصر
البته سرعت دانلود های رویایی میشه اینا
فقط حیف که دستم بهش نمیرسه ! :لبخند:

http://m8spy.com/PersonalFs/M8SPY_Images/HighSpeed.png

nima898
سه شنبه 19 مرداد 1389, 19:47 عصر
متوجه نشدم پست شما حالت سوالی داشت یا نه
جمله من خبری بود تو پستم من حتی واحد های سرعت رو هم دقیقا نوشتم

منظور من هم دقیقا گفته این دوستمونه ! اگه با 128 حالا بعضی وقتا سرعت بره رو 50 ، زیاد عجیب نیس ،
ولی اگه همینطور دور و ور 40 - 50 ثابت بمونه ، باید روش بحث کرد که علت چیه ؟!
دقیقا نظرم همینه

Salar Ashgi
سه شنبه 19 مرداد 1389, 20:30 عصر
فقط حیف که دستم بهش نمیرسه !

به چی نمیرسه ؟!

Salar Ashgi
سه شنبه 19 مرداد 1389, 21:26 عصر
به عکس پایین!

خوب این که طبیعیه ؛ آدم نباید چیزی رو که اتفاق افتادنش محاله رو آرزو کنه ، چون اونوقت همیشه واسش بعنوان یه رویا باقی میمونه ، نه خاطره !

مهران رسا
سه شنبه 19 مرداد 1389, 22:58 عصر
به چی نمیرسه ؟!
به هارددیسک کامپیوتری که سرعت دانلودش رو در عکس دیدید !

حسین فلاحی
چهارشنبه 20 مرداد 1389, 00:48 صبح
به عنوان جمع بندی نتیجه رو اعلام می کنم:

سرعت دانلود زمان دانلود رایگان در حدود 50 و نهایتا 60 کیلو بایت بر ثانیه برای ADSL 128 Kb/S
سرعت دانلود در ساعات غیر از "دانلود رایگان" در حدود 50 تا 60 کیلوبایت بر ثانیه
فقط سرعت دانلود در آخر شب حدودا 10 شب به بعد همون سرعت استثنایی.

با این حساب ارزشی نداره. چون حجمش محدوده و هر گیگ 3 یا 4 هزار تومن تموم می شه.
این اتفاق هم فقط ناشی می شه از استفاده نکردن بقیه کاربران در اواخر شب و در نتیجه استفاده ما از حداکثر توان.

پس بریم از همون سرعت بالای خودمون استفاده کنیم و فعلا فکر این جور سرعت ها رو هم نکنین.

Salar Ashgi
چهارشنبه 20 مرداد 1389, 01:01 صبح
هنوز یه سوال باقی مونده : چرا بعضی ISP ها برای سرعت مثلا 128 ، سرعت دانلودشون میشه آخرش 15-20

و چرا بعضیا 40-50 در صورتیکه ممکنه هزینه سرویس یکسان باشد ؟!

Behrouz_Rad
چهارشنبه 20 مرداد 1389, 07:57 صبح
هنوز یه سوال باقی مونده : چرا بعضی ISP ها برای سرعت مثلا 128 ، سرعت دانلودشون میشه آخرش 15-20

و چرا بعضیا 40-50 در صورتیکه ممکنه هزینه سرویس یکسان باشد ؟!
1) برای جذب مشتری.
2) حریص میشی که بیشتر دانلود کنی. در این حالت ترافیکت زودتر تمام میشه و اقدام به خرید ترافیک اضافه می کنی.

موفق باشید.