PDA

View Full Version : کار با domain

ssmehizadeh
شنبه 11 تیر 1384, 11:10 صبح
سلام

البته من این سوال و در بخش ویندوز هم به دلیل عجله ای که داشتم مطرح کردم :oops:

دوم میدونم که برای ساخت Domain باید اول active directory ساخت چرا و این Active directory چیه ؟

اینکه چطوری میتونم Active directory بسازم

و سوال آخر اینکه آیا میشه برای هر کاربر طوری تعریف بشه که به یک فولدر خاص در سرور دسترسی داشته باشه .. (( البته این کاربر دارای رمز عبور باشه و شماره station هم مهم نباشه یعنی پشت هر station با همون رمز که وارد بشه به همون فولدر دسترسی داشته باشه )) .

nasr
شنبه 11 تیر 1384, 11:43 صبح
دوم میدونم که برای ساخت Domain باید اول active directory ساخت چرا و این Active directory چیه ؟
اکتیو دایرکتوری یکی از کامپوننت های ویندوز سرور است و کلا برای داشتن یه شبکه حرفه ای حتما باید اون را نصب کنی
اینکه چطوری میتونم Active directory بسازم
نیاز به ساختن نیست

خود ویندووز داره و می تونی با زدن دستور DCPROMO در RUN اون را نصب کنی. ولی توصیه می کنم اگه تا حالا نصب نکردی یا از روی کتاب نصب کن یا به نفر که نصب کرده بگو برات نصب کنه :)
و سوال آخر اینکه آیا میشه برای هر کاربر طوری تعریف بشه که به یک فولدر خاص در سرور دسترسی داشته باشه .. (( البته این کاربر دارای رمز عبور باشه و شماره station هم مهم نباشه یعنی پشت هر station با همون رمز که وارد بشه به همون فولدر دسترسی داشته باشه )) .
در قسمت Active Directory User And Computers با کلیک راست و Properties در قسمت Security می تونی هر کاری دوست داشتی برای یک یوزر تعریف کنی

و برای اجازه دادن به دسترسی یک یوزر به یک فولدر خاص هم در قسمت Security اون فولدر می تونی اون یوزر را معرفی کنی . حالا پای هر PC که نشسته باشه مهم نیست

ssmehizadeh
شنبه 11 تیر 1384, 17:52 عصر
ممنون که جواب دادین

میشه یک مرجع برای active directory معرفی کنید ( آدرس سایت یا فایل pdf با .... )

:flower:

nasr
شنبه 11 تیر 1384, 20:58 عصر
کتاب اکتیو دایرکتوری خود ماکروسافت بهترینه

برای برنامه نویسی برای اکتیو هم می تونی از کتاب Active Directory Programing استفاده کنی

ssmehizadeh
یک شنبه 12 تیر 1384, 13:57 عصر
دوست عزیز با کمک شما و help ویندوز تونستم active directory رو نصب کنم بعد از restart شدن کامپیوتر کامپیوتر من توی شبکه هست اما send نداره ولی recive داره نمیدونم باید چیکار کنم

البته باید ذکر کنم که : 1- کارت شبکه مورد استفاده روی یک کامپیوتر دیگه کار می کنه و send و recive داره .
2- ویندوز سرور از windows 2003 server استفاده کردم و کلاینتها دارای windows xp هستند .
3- از IP آدرس 10.0.0.1 و همچنین 192.168.0.1 و subnet 255.255.255.0 استفاده کردم

راستی توی یه سایت خوندم که win gate باید نصب کنم میشه بگین چیه .......

بازم ممنونم :flower:

ssmehizadeh
دوشنبه 13 تیر 1384, 11:28 صبح
حل شد ... ممنون

موفق باشید :flower: