PDA

View Full Version : راه اندازی یک sub domain( زیر شاخه برای سایت )

javadonline
شنبه 11 تیر 1384, 11:15 صبح
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز

می خواستم به من کمک کنید . من یه سایت دارم که هاستینگش روی کامپیوتر خودم هست . ( خودمون isp داریم ) می خواهم بدونم چه جوری می تونم یه زیر شاخه ای برای سایتم داشته باشم . امیدوارم که منظورم و درست گفته باشم .

مثل com. نام دومین . زیر شاخه //: http

تورو خدا به من کمک کنید.

متشکرم .

nasr
شنبه 11 تیر 1384, 11:46 صبح
برای ساختن Sub Domain باید روی نام Domain کلیک راست کنی و گزینه NewDomain را بزنی و اون را بسازی

مثلا برای ساختن Sales.msn.com باید روی MSN کلیک راست کنی و Sales را برای اون بسازی

Gladiator
شنبه 11 تیر 1384, 12:35 عصر
این کار رو باید در DNS Server انجام بدی . قبلا توضیح داده شده .

javadonline
شنبه 11 تیر 1384, 13:47 عصر
سلام دوست عزیز من می خوام بدونم این کار باید تو iis انجام بدم یا تو dns اگه می شه کامل توضیح بده چون من زیاد کار نکردم تازه تو اینکار اگه می شه راهنمایی کنیم خیلی کارم گیره ممنون می شم

:(

nasr
شنبه 11 تیر 1384, 15:12 عصر
سلام دوست عزیز من می خوام بدونم این کار باید تو iis انجام بدم یا تو dns
نه اصلا کاری به IIS نداره توی همون DNS باید تنظیم کنی

javadonline
شنبه 11 تیر 1384, 16:54 عصر
سلام دوست عزیز

از راهنماییتون ممنونم متشکرم .

آقا من اومدم تو dns و روی new دومین ساختم و ip ازم خواست همون ip سایتم و براش ست کردم .

الان که می زنم جواب مده منتها همون صفحه index سایتم باز میشه .

می خوام بدونم فایلاشو باید کجا بزارم که صفحه خوش باز بشه آیا باید شاخه ای جدید باز کنم توی wwwroot
باید چه کار کنم .

ممنون میشم اگه جوابمو بدین.

nasr
شنبه 11 تیر 1384, 21:23 عصر
خوب صفحه Index را اسمشو عوض کن :)

Gladiator
شنبه 11 تیر 1384, 22:57 عصر
آقا شما باید New Host رو در زیر همون دامنه اصلیت ایجاد کنی و اسمش رو بذاری مثلا Sale و یک آدرس آی پی بهش اختصاص بدی و در تنظیمات IIS هم یک سایت کاملا مجزا داری به آدرس مثلا Sale.yourdomain.com

موفق باشی .

javadonline
یک شنبه 12 تیر 1384, 07:55 صبح
سلام آقا

ممنونم از جوابتون.

میخواستم بگم که من یک new host داخل اون زیر شاخه دارم منتها ip سایت اصلی را به اون دادم .

شما می فرمایید host دیگری براش تعریف کنم .کجا تو دومین اصلی یا تو این زیر شاخه .

و سوال بعدم اینکه آیا برای این نباید pointer تعریف کنم .

در iis کجا باید تنظیمات رو انجام بدم تو شاخه اصلی یا جای دیگر . یه چیز دیگه فایلامو کجا باید بریزم.

Gladiator
یک شنبه 12 تیر 1384, 13:31 عصر
شما وقتی New Host رو ایجاد میکنی باید یک آدرس IP هم بهش بدی .

آدرس IP که به این هاست جدید میدی باید با اون آدرس اصلی Domain متفاوت باشه . مثلا اگر IP Address دامنه اصلی شما 192.168.0.25 باشه آدرسی که به هاست جدید میدی رو چیزی متفاوت با این آدرس باید قرار بدی مثلا : 192.168.0.26

در تنظیمات IIS هم به این شکل فرض کن که میخوای 2 وب سایت جدا ایجاد و تنظیم کنی . (‌ از طریق آدرسهای IP )

موفق باشی .

javadonline
یک شنبه 12 تیر 1384, 13:48 عصر
سلام آقا ممنون از راهنماییتون

متشکرم امتحان می کنم ببینم چی میشه.

javadonline
یک شنبه 12 تیر 1384, 16:36 عصر
سلام ا متحان کردم نشد

Gladiator
یک شنبه 12 تیر 1384, 18:24 عصر
حتما داری کاری رو اشتباه انجام میدی .

کارهایی که انجام دادی رو به ترتیب بنویس تا مشکلت رو پیدا کنیم .

javadonline
دوشنبه 13 تیر 1384, 07:45 صبح
سلام ممنوم از شما . ببخشید من یه کم ناشی هستم.

وارد dns که شدم و اونجایی که نوشته forward lookup zonez روی اسم دومین اصلیم رفتم و راست کلیک کردم و new domain را زدم که ازمن یه اسم خواست من هم مثلا javad را دادم. برام یه پوشه به اسم javad ساخت . بعد رفتم داخل این پوشه و راست کلیک کردم new host را انتخاب کردم . که از من یه ip و یه اسم رو میخواست .من جای اسم دوباره javad و به جای ip هم ip بعد از دومین رو وارد کردم .پس تا اینجا دومین و ساختم و هاستم براش درست کردم . راستی اونجایی که ip می خواست یه نوشته هست که کنارش یه جایی هست که تیک میخواهد من اونو دست نزدم.بعد رفتم توی iis سمت چپ راست کلیک کردم و یه دومین جدید ساختم
و wizard ی که باز شد یه جایی هست ip می خواهد من اونجا ip ی که تو dns گذاشتم اینجا برای این دومین گذاشتم . بعد مسیر از من می خواست که مسیر c:/inetpub را بهش دادم . تا همینجا من رفتم دیگه نمی دونم فایلامو باید کجا بزارم . ممنون میشم اگه کامل برام توضیح بدین چون خیلی گیرم .

Gladiator
دوشنبه 13 تیر 1384, 10:33 صبح
اینجا رو ببین :

http://www.barnamenevis.org/forum/viewtopic.php?t=12172&highlight=dns

javadonline
دوشنبه 13 تیر 1384, 13:37 عصر
سلام ممنونم Gladiator

من براتون پیغام گذاشتم امیدوارم دیده باشید

javadonline
سه شنبه 14 تیر 1384, 07:28 صبح
سلام

پیغامم بهتون نرسید چه کار کنم تورو خدا کمکم کنید امروز بازرس داریم آبروم میره :(

متشکرم.

Gladiator
سه شنبه 14 تیر 1384, 09:16 صبح
سلام ؛

من جواب پیامتون رو ارسال کردم . چرا نرسیده رو نمیدونم !

همونطور که قبلا هم گفتم تنظیمات DNS رو اگر به درستی انجام داده باشی 2 نام دامنه داری یکی yourdomain.com و یکی sale.yourdomain.com که هر کدام یک آدرس آی پی دارن . خوب دیگه خیلی سادست شما میخوای 2 وب سایت مجزا توی IIS تنظیم کنی که هر کدام آدرس آی پی مخصوص خودش رو داره . ( ‌اینکه دیگه خیلی سادست )

همونطور که yourdomain.com رو در IIS تنظیم کردی و فایلها رو در پوشه ای کپی کردی و غیره ..... برای sale.yourdomain.com هم همینکار رو انجام بده . پوشه جدیدی ایجاد کن و فایلهای مربوط به Sale.yourdomain.com رو به اونجا منتقل کن و در تنظیمات IIS آدرس این پوشه رو برای Sale.yourdomain.com تنظیم کن .

دیگه ساده تر از این چی بگم ؟
موفق باشی .

javadonline
سه شنبه 14 تیر 1384, 13:36 عصر
سلام آقا

امتحان می کنم ببینم چی میشه .

javadonline
سه شنبه 14 تیر 1384, 13:51 عصر
سلام آقا

من همینطور که گفتین رفتم توی درایو c:/inetpub/ wwwroot یه شاخه درست کردم به اسم حالا هرچی و فایلهای سایت و ریختم تو اون شاخه.

بهد رفتم تو iis و راست کلیک کردم new site رو انتخاب و آدرس فایلامو بهش دادم

همچنین ip را هم ست کردم دوباره که امتحان کردم نشد .

javadonline
سه شنبه 14 تیر 1384, 15:29 عصر
سلام راستی یه سوال دیگه دارم اینکه

چه جوری میشه ip کسی رو که داری با هاش چت می کنیم ببینیم چی هست.

ممنون

Gladiator
سه شنبه 14 تیر 1384, 18:43 عصر
سلام آقا

من همینطور که گفتین رفتم توی درایو c:/inetpub/ wwwroot یه شاخه درست کردم به اسم حالا هرچی و فایلهای سایت و ریختم تو اون شاخه.

بهد رفتم تو iis و راست کلیک کردم new site رو انتخاب و آدرس فایلامو بهش دادم

همچنین ip را هم ست کردم دوباره که امتحان کردم نشد .

مطمئنی که درست انجام دادی ؟

این کاری که گفتم و شما انجام دادی چیز عجیبی توش نیست ٬‌ احتمالا جایی کارت میلنگه .

برای تست اول شما هر 2 سایت رو با IP در بروزر باز کن ٬ اگر باز شد از تنظیمات DNS مشکل داری اگر نشد در IIS .

موفق باشی .

amir_network
چهارشنبه 15 تیر 1384, 14:51 عصر
یک کاری میگم که [باید] صد در صد جواب بده .
البته اون کاری که Gladiator گفت انجام بده ببین اشکال از IIS نباشه .

دوتا کامپوتر داریم A وB
روی کامپوتر A یک دامین هست به اسم javad.com و یک DNS هم که داره .
توی DNS روی همون Zoneی که هست (javad.com) یک Alias بساز و به همون کامپوتر( یعنی کامپوتر A ) Pointش کن و اسمش رو بزار www .
کامپوتر B رو child کامپوتر A میکنی و اسمش رو میزاری Sales.javad.com .
بعد توی DNS کامپوتر A یک Zone جدید به اسم Sales.javad.com بساز. بعد توی این zone یک host جدید بساز و اسمش رو بزار www و IP کامپوتر B رو بده .

البته با تمام این تفاسیر کاری که Gladiator گفته بود درسته ولی حالا این رو هم امتحان کن ضرری نداره .

javadonline
شنبه 18 تیر 1384, 13:23 عصر
سلام این کار را هم کردم منظورم با ip باز نشد . دیگه خسته شدم راستی یه چیز دیگه isa server رو تو مد وایر وال نصب کردم مال این نیست .

Gladiator
شنبه 18 تیر 1384, 19:33 عصر
وقتی با Ip هم سایت رو باز نمیکنه مشکل از تنظیمات Iis . اونو چک کن اول ، بعد از اون چک کن ببین توی ISa Server چه کردی و چه نکردی .

javadonline
چهارشنبه 22 تیر 1384, 07:26 صبح
سلام اگه میشه این کاری رو که amir_network میگه کامل تر توضیح بدین برام ممنون میشم .

javadonline
پنج شنبه 23 تیر 1384, 07:26 صبح
سلام . تورو خدا یکی به من جواب بده . مردم از بس این صفحه رو باز کردم دیدم کسی جواب نداده.

Gladiator
پنج شنبه 23 تیر 1384, 13:49 عصر
سلام . تورو خدا یکی به من جواب بده . مردم از بس این صفحه رو باز کردم دیدم کسی جواب نداده.

سلام ، من تمام جوابی که نیاز داشتی رو بهت دادم . شما حداقل روی یک PC دیگه امتحان کن ببین چه نتیجه ای میگیری . چیز عجیبی در این سوال شما نهفته نیست ، خیلی سادست در حد بچه های کلاس دوم راهنمایی .

موفق باشی .

javadonline
یک شنبه 26 تیر 1384, 07:41 صبح
ممنون از لطفتون