ورود

View Full Version : درخواست راهنمایی برای برنامه داروخانه

mm0000
سه شنبه 19 مرداد 1389, 15:41 عصر
سلام دوستان من میخوام با SQL (پایگاه داده) برنامه و دلفی (خودبرنامه ) رو ایجاد کنم
برای این منظور از SQl چه ورژنی استفاده کنم باید از SQL server یا my sql استفاده کنم؟! چون من فقط در حد access بلدم
راستی حجم SQl خیلی بالا هست؟ نمیشه دانلود کرد؟
کسی لینکی مربوط به این موضوع نداره؟
مرسی

babak_delphi
سه شنبه 19 مرداد 1389, 17:58 عصر
DBMS رو باید با توجه به شرایط نرم افزار انتخاب کنی
فکر کنم همون Access یا MS Sqlserver مناسبه
اما بازم میگم بستگی به امکانات برنامه ، حجم اطلاعات و ... داره
SQL SERVER رو هم به صرفه تره از بیرون سی دیشو بخری

موفق باشی

mm0000
چهارشنبه 20 مرداد 1389, 16:18 عصر
ادیت:
پایگاه داده رو وصل کردم
حالا اگر بخوام پروژه رو تحویل بدم چطوری این پایگاه داده رو به برنامه بچسبونم؟! چون الان اتصالش به سیستم منه و اونجا جواب نمیده! راهی هست ؟ معمولا برای تحویل اینطور پروژه ها چطور عمل میکنند؟

pezhvakco
چهارشنبه 20 مرداد 1389, 17:52 عصر
درود :

پایگاه داده رو وصل کردم
به کجا وصل کردی ؟

حالا اگر بخوام پروژه رو تحویل بدم چطوری این پایگاه داده رو به برنامه بچسبونم؟
در این مورد زیاد بحث شده . با یه جستجو به جوابت می رسی >
1 -http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=227059&highlight=%D9%86%D8%B5%D8%A8+sql+%D8%A8%D8%B1%D8%A 7%DB%8C+%D9%85%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DB%8C
2 - http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=165455&highlight=%D9%86%D8%B5%D8%A8+sql+%D8%A8%D8%B1%D8%A 7%DB%8C+%D9%85%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DB%8C
3 - http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=188510&highlight=%D9%86%D8%B5%D8%A8+sql+%D8%A8%D8%B1%D8%A 7%DB%8C+%D9%85%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DB%8C
4 - ...

بدرود ...

mehdimdp
چهارشنبه 20 مرداد 1389, 18:57 عصر
درود :

به کجا وصل کردی ؟

در این مورد زیاد بحث شده . با یه جستجو به جوابت می رسی >
1 -http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=227059&highlight=%D9%86%D8%B5%D8%A8+sql+%D8%A8%D8%B1%D8%A 7%DB%8C+%D9%85%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DB%8C
2 - http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=165455&highlight=%D9%86%D8%B5%D8%A8+sql+%D8%A8%D8%B1%D8%A 7%DB%8C+%D9%85%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DB%8C
3 - http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=188510&highlight=%D9%86%D8%B5%D8%A8+sql+%D8%A8%D8%B1%D8%A 7%DB%8C+%D9%85%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DB%8C
4 - ...

بدرود ...

با سلام و عرض خسته نباشی
من سه لینک فوق رو بررسی کردم ولی متاسفانه به راه حل مناسبی نرسیدم.

mm0000
چهارشنبه 20 مرداد 1389, 21:48 عصر
منظورم اینه توسنتم جدولو با sql بسازم و در دلفی مشاهده کنم
فقط الان میخوام عملیات رو در دلفی روی جداول اعمال کنم
ولی مثل دوستمون نیاز دارم تا بدون نیاز به نصب SQl روی سیستم طرف بتونم برنامه رو اجرا کنم
اکثریت گفته بودن installshield ایا راه بهتری نداره؟
من جدولم رو به صورت Script ذخیره کردم برای شناسوندن جدول تکی به دلفی راه خاصی وجود داره؟

pezhvakco
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 11:50 صبح
فقط الان میخوام عملیات رو در دلفی روی جداول اعمال کنم
وقتی تونستی جدوا ها رو بسازی یعنی پایگاه داده SQl رو نصب داری و برای کار با اون در دلفی روش های زیادی هست که با جستجو تو سایت پیدا می کنی .

ولی مثل دوستمون نیاز دارم تا بدون نیاز به نصب SQl روی سیستم طرف بتونم برنامه رو اجرا کنم

شما از هر امکاناتی که استفاده کنی لازم است پیش زمینه های اون رو سیستم مورد نظر داشته باشه .
پایگاه داده SQl هم از این قانون پیروی میکنه و نمیشه نصب نباشه .

اکثریت گفته بودن installshield ایا راه بهتری نداره؟
نرم افزار installshield کار رو راحت و قشنگ مینکه در غیر این صورت می تونی همون برنامه هایی که installshield نصب میکنه دستی نصب کنی .

بدرود .

mm0000
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 13:38 عصر
سلام یک مشکل پیدا کردم برای جستجو در Grid ایجاد شده
میخوام اسمی رو به textbox بدم و و ان اسم رو در grid نمایش بده با خاصیت فیلتر مخیوام باشه ولی هرکاری کردم ارور میده
ولی با کلی جستجو در سایت به نتیجه نرسیدم
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

pezhvakco
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 14:00 عصر
مشکل پیدا کردم برای جستجو در Grid ایجاد شده
جستجو در Grid نیست بلکه در بانک است .

میخوام اسمی رو به textbox بدم و و ان اسم رو در grid نمایش بده با خاصیت فیلتر مخیوام باشه
منظورت رو نفهمیدم ؟
اسمی رو به textbox بدی یعنی اینکه در کاربر در اون نام رو وارد کنه (اگه اشتباه نکنم textbox از ابزار وی بی است و Edit در دلفی ) .
اون اسم رو نشون بده یعنی ردیف های جدول که اون نام رو داره فیلتر و حاصل رو نمایش بده (برای نمایش اطلاعات هم معمولا از DBGrid استفاده می کنند که به بانک وصله ) .

ولی هرکاری کردم ارور میده
چی کار کردی و چه خطایی میده ؟

mm0000
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 16:28 عصر
سلام از خاصیت filter که در adotable هست استفاده کردم ولی فکر کنم مشکل از نام ستون بود که وقتی نام ستونی رو بی فاصله کردم انجام داد سرچ رو و درست شد !
الان با خاصیت فیلتر و Sort تونستم کارای لازم رو روی بانک انجام بدم
مرسی از کمکتون
کسی اگر راهی بخاطرش رسید که بشه مثل Access پایگاه داده رو در یک فایل خروجی ذخیره کرد و انرو هماره با برنامه برد بگه ! اخه من کار با installshield رو بلد نیستم!
کسی لینکی داری؟
ممنونم از جناب pezhvakco
ادیت:دوستان مستند سازی پروژه داروخانه یعنی چی؟
ادیت2 : بچه ها من یک تزی دادم نمیدونم درسته یا نه :متعجب:
راستش اومدم دیتابیس رو توی sql به صورت scripte تو یک فایل با پسوند sql ذخیره کردم بعد با adoquery اومدم به صورت datalink اونو وارد دلفی کردم بعد شد! اومدش حالا نمیدونم قاطی کرده یا میشه همچین کاری!
یعنی کله دیتابیسم رو توی یک فایل به صورت datalink به Ado query دادم بعدش اونو به Adoconnection وصل کردم و Ado table رو هم به Ado connection اومد! :گیج:

pezhvakco
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 18:29 عصر
دیتابیس رو توی sql به صورت scripte تو یک فایل با پسوند sql ذخیره کردم بعد با adoquery اومدم به صورت datalink اونو وارد دلفی کردم بعد شد! اومدش حالا نمیدونم قاطی کرده یا میشه همچین کاری!

برای اتصال ابزار Ado به پایگاه داده میشه یکی از دو قسمت Connection و یا ConnectionString رو استفاده کرد .
اینکه شما ConnectionString رو تنظیم کردی روش اشتباهی نیست .

یعنی کله دیتابیسم رو توی یک فایل به صورت datalink به Ado query دادم
شما دپایگاه داده رو به Ado query ندادی بلکه Ado query رو به اون متصل کردی .

بعدش اونو به Adoconnection وصل کردم
منظورت اینه قسمت Connection مربوط به Ado query رو به Adoconnection ارتباط دادی .
شما نمی تونی هر دو قسمت ConnectionString و Connection ابزارAdo (مانند ADOQuery1 ، Ado table و ...) رو در یک زمان تنظیم داشته باشی .

Ado table رو هم به Ado connection اومد!
همه ابزار Ado رو میشه مستقیم به پایگاه داده ارتباط داد و با اینکه از یک ابزار واسط مانند Ado connection استفاده کرد تا یکم سرعت عمل تغییرات احتمالی در برنامه نویسی بیش تر بشه .

بدرود .

mm0000
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 23:54 عصر
شرمنده دوستان در کنار تحویل پروژه به من گفته شده تا مستند سازی هم ارائه بدم یعنی چی؟
یعنی مراحل ساخت برنامه رو باید ارائه بدم؟ یا درباره داروخانه باید مطلب بنویسم ؟

soft-c
شنبه 23 مرداد 1389, 22:22 عصر
شرمنده دوستان در کنار تحویل پروژه به من گفته شده تا مستند سازی هم ارائه بدم یعنی چی؟
یعنی مراحل ساخت برنامه رو باید ارائه بدم؟ یا درباره داروخانه باید مطلب بنویسم ؟
سلام.
برای این کار باید یک سری use case دیاگرام طراحی کنی و تحویل بدی و همچنین یکسری اطلاعات دیگه مثل جداول بانک اطلاعاتی ، توضیح در مورد خود پروژه ، کلاس های برنامه که با نرم افزار rational rose قابل طراحی است .