View Full Version : ایجاد بانک اطلاعاتی برای سایت
javad_r_85
سه شنبه 19 مرداد 1389, 16:45 عصر
من می خوام برای سایتم بانک اطلاعاتی ایجاد کنم ولی نمی دونم چیا می خواد و چه جوری باید باشد که از لحاظ سرعت و امنیت قابل اطمینان باشد از دوستان خواهش میکنم مراراهنمایی کنند.
Daren-shan
سه شنبه 19 مرداد 1389, 17:18 عصر
از sql server و بقیه ی بانک های اطلاعاتی میتونی استفاده کنی (در مورد سرعت هاشون اطلاع ندرم)
اول نرم افزار sqlserver2008 رو بخر یا نسخه ی اکسپرسش رو دانلود کن(رایگان)
بعد باید با استفاده از دستورات sql یه بانک و جدول های مورد نیازت رو درست کنی
بعد باید از یه چیزی شبیهado.net برای ارتباط با بانکت استفاده کنی که این اجزا در برنامه ی وبسایتت قرار میگیرن.
در واقع باید یه سری بری یکم از دستورات sql و یکم هم روش کار کردن با ado.net رو یاد بگیری(اگه بلد نیستی)
در اخر هم چون میدونم صد در صد تو یه قسمتی به اسم connectionstring گیر میکنی(همه گیر میکنن)
باید بهت بگم که بعد از اپلود کردن دیتا بیست توی هاستت یه کانکشن استرینگ بهت میده که ازون استفاده کن
نکته:اگه از sql server استفاده کردی تو حالت mixed mode نصبش کن
ودر زمان تست برنامت برای کانکشن استرینگ از یوزرنیم sa و پسوردی که موقع نصب بای sqlserver تعیین کردی استفاده کن و در قسمت server یک دات بزار
javad_r_85
سه شنبه 19 مرداد 1389, 17:42 عصر
از sql server و بقیه ی بانک های اطلاعاتی میتونی استفاده کنی (در مورد سرعت هاشون اطلاع ندرم)
اول نرم افزار sqlserver2008 رو بخر یا نسخه ی اکسپرسش رو دانلود کن(رایگان)
بعد باید با استفاده از دستورات sql یه بانک و جدول های مورد نیازت رو درست کنی
بعد باید از یه چیزی شبیهado.net برای ارتباط با بانکت استفاده کنی که این اجزا در برنامه ی وبسایتت قرار میگیرن.
در واقع باید یه سری بری یکم از دستورات sql و یکم هم روش کار کردن با ado.net رو یاد بگیری(اگه بلد نیستی)
در اخر هم چون میدونم صد در صد تو یه قسمتی به اسم connectionstring گیر میکنی(همه گیر میکنن)
باید بهت بگم که بعد از اپلود کردن دیتا بیست توی هاستت یه کانکشن استرینگ بهت میده که ازون استفاده کن
نکته:اگه از sql server استفاده کردی تو حالت mixed mode نصبش کن
ودر زمان تست برنامت برای کانکشن استرینگ از یوزرنیم sa و پسوردی که موقع نصب بای sqlserver تعیین کردی استفاده کن و در قسمت server یک دات بزار
دوست گرامی تمام این مطالب را من بلدم و خیلی هم خوب با پایگاه داده و کانکشن استرینگ کار میکنم.در واقع سوال من اینه که یه بانک اطلاعاتی برای یک سایت عموما شامل جداول کاربران ،نقش ها ،مطالب ،اخبار و ... می باشه حالا این جداول شامل چه فیلدهای باشند بهتره که بعدن نیز به مشکل بر نخورم البته یکی از دوستان پیشنهاد کردن که از بانک یکی از نیوکها کپی برداری کنم و سوال دیگه اینکه برای افزایش امنیت از strore procedure استفاده کنم یا از view ها یا اینکه هر دوش باشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1403, Jelsoft Enterprises Ltd.