PDA

View Full Version : هکر کلاه‌سفید ایرانی برای اثبات توانایی‌اش یک بانک را هک کرد

Mamdos
سه شنبه 19 مرداد 1389, 15:50 عصر
هکرایرانی و هک شدن بانکهای ایرانی (http://www.rajanews.com/detail.asp?id=57732)

نابغه تحصیلکرده پس از بازگشت به کشور، برای اثبات نبوغش دست به اقدامات عجیب زد.

روزنامه ایران در این باره نوشت: چندی قبل نماینده حقوقی یک بانک خصوصی با مراجعه به سرپرست دادسرای جرایم رایانه‌ای ضمن شکایت از پسر جوانی اظهار داشت: این فرد از طریق اینترنت به سیستم امنیتی بانک راه یافته و چند میلیون تومان از یک حساب به حساب خود واریز کرده است.

نماینده حقوقی بانک در تشریح ماجرا به قاضی جعفری گفت: البته چند روز قبل پسر جوانی با مسئولان بانک تماس گرفت و گفت که سیستم امنیتی بانک اشکال دارد و به راحتی قابل نفوذ است اما متأسفانه مسئولان مربوطه به حرف‌هایش توجه نکرده و آن را شوخی تلقی کردند. تا این که چند روز بعد مردناشناس دوباره تماس گرفت و ضمن تکرار حرف‌های قبلی، وقتی همچنان با بی‌توجهی مسئولان روبه‌رو شد از آنها خواست نگاهی به سیستم امنیتی بانک بیاندازند. بعد هم کمتر از چند دقیقه در حالی که مدعی بود در خانه نشسته حدود چهل میلیون ریال از حساب یکی از مشتریان به حساب شخصی‌اش واریز کرد و در ادامه گفت: حالا به حرفم اعتماد کردید؟البته او بلافاصله پول را برگرداند اما از آنجا که احتمال تکرار وقوع چنین ماجرایی وجود دارد خواستار پیگیری فوری موضوع هستیم.

بدین ترتیب پرونده برای رسیدگی در اختیار دادیار شعبه سوم دادسرا قرار گرفت و دستور دستگیری کیوان ـ 28 ساله ـ صادر شد.

پسر جوان پس از انتقال به دادسرا تحت بازجویی قرار گرفت و گفت: «به هیچ عنوان قصد سرقت نداشته و فقط می‌خواستم به مسئولان بانک هشدار دهم که سیستم‌های امنیتی‌شان اشکال دارد و قابل نفوذ و دسترسی است. به همین خاطر هم دقایقی پس از «هک» سیستم و برداشت پول دوباره آن را به حساب برگرداندم.

از سوی دیگر مادر پسر جوان که در دادسرا حضور داشت به قاضی گفت: «پسرم نابغه رایانه است. او از هفت سالگی کار با رایانه را شروع کرده و چنان علاقه‌ای از خود نشان داده که همه را حیرت‌زده کرده است. به همین خاطر تحصیلاتش را هم در همین زمینه ادامه داد و مدرک مهندسی خود را نیز از خارج کشور دریافت کرده است. البته پس از بازگشت به ایران در چند شرکت مشغول کار شد ولی پس از مدتی کار را رها می‌کرد. چرا که می‌گفت فضا و شرایط مطابق میل و استعدادهایش نیست. الان هم چند ماهی است که بیکار شده و از صبح تا شب در اتاقش پای رایانه نشسته و کارهای حیرت‌آور انجام می‌دهد.

پسر جوان نیز در ادامه گفت: یک بار هم سایت یک نیروگاه بزرگ کشور را مورد بررسی قرار داده و دریافتم سیستم امنیتی‌شان بسیار ضعیف و قابل نفوذ است. بنابراین به آنها نیز هشدار دادم البته بسیار استقبال کردند و حتی چند ماهی نیز در آنجا فعالیت کردم اما وقتی کارشان تمام شد همکاری را قطع کردند! من تاکنون به سیستم امنیتی دهها سایت مهم کشور، بانک‌ها و مراکز مختلف نفوذ کرده‌ام و هشدار داده‌ام. انگیزه‌ام نیز اخلال در سایت‌ها یا هک‌کردنشان نیست بلکه فقط می‌خواهم استعداد و نبوغم را نشان دهم و انتظار دارم با شناخت من شغل مناسبی در اختیارم قرار دهند.

در حال حاضر تحقیقات در این باره ادامه دارد.

حامد مصافی
سه شنبه 19 مرداد 1389, 17:32 عصر
صرف نيت كه يك هكر كلاه سفيد نخواهد بود. در هر صورت اين شخص دست به خرابكاري زده و بايد كلاه سياه خطاب بشه!!!

babak_delphi
سه شنبه 19 مرداد 1389, 17:54 عصر
به نظر من هم نیت و هم عمل ایشون صحیح بوده
چون در نهایت به نفع طرف مقابل تموم شده

shahab_ksh
سه شنبه 19 مرداد 1389, 22:32 عصر
والا این دیگه طبیعی شده هک کردن چند وزارت خانه یا چند بانک فکر نمی کنم کار سختی باشه

جالبه که در این میان ایشون معروف شدن

حتما کسایی هستن توی همین فرام وقتی این خبر و میخونن لبخند معناداری میزنن !

در کل ای کاش فضا برای رقابت صحیح فراهم میشد

حسین فلاحی
چهارشنبه 20 مرداد 1389, 00:30 صبح
جالبه!

به جای استفاده از این شخص برای رفع نواقص ازش شکایت کردن و احتمالا اون رو به زندان یا جریمه هم محکوم خواهند کرد.

با این که ایشون فقط یه جابجایی انجام داده و در آخر هم همه چیز رو برگردونده به حالت اول من با کارش موافق نیستم.
سه حالت ممکنه اتفاق بیفته:
1- یا خیلی محترمانه استخدامش می کنن و همین که نواقص رو رفع کرد یه پولی می ذارن کف دستش و عذرش رو می خوان.
2- یا هم به جرم دستکاری جریمه یا زندان.
3- حالت سومی هم وجود نداره.

در خوش بینانه ترین حالت یه پول اندک نصیبش می شه. مشهور هم که نشده. چون صورتش رو که مثل مجرم ها شطرنجی می کنن و اسمی هم ازش نمی برن. (اسم پسر خاله من هم کیوانه).
تواناییش رو هم که فقط به رخ اپراتور های همون بانک که احتمالا چیزی سرشون نمی شه کشیده.
پس آخر سر چی؟

LORD AELX
چهارشنبه 20 مرداد 1389, 00:48 صبح
والا این دیگه طبیعی شده هک کردن چند وزارت خانه یا چند بانک فکر نمی کنم کار سختی باشه

جالبه که در این میان ایشون معروف شدن

حتما کسایی هستن توی همین فرام وقتی این خبر و میخونن لبخند معناداری میزنن !

در کل ای کاش فضا برای رقابت صحیح فراهم میشد

آره منم موندم چرا این پسر فقط مشهور شده، پس من چی که پارسال با هک کردن کل سرورهای سازمان بنادر یکی دو هفته کارشون رو خوابونده بودم!!! :ناراحت: حالا خودمونیم که هنوز که هنوزه من به تمام اون سرور ها دسترسی دارم!!! :قهقهه: اینا کل سازمانشون الکترونیکی شده، همه کاراشون به کامپیوتر وابسته است... حتی یه مأمور هم دنبال من نفرستادن! :گریه:

LORD AELX
چهارشنبه 20 مرداد 1389, 00:51 صبح
جالبه!

به جای استفاده از این شخص برای رفع نواقص ازش شکایت کردن و احتمالا اون رو به زندان یا جریمه هم محکوم خواهند کرد.

با این که ایشون فقط یه جابجایی انجام داده و در آخر هم همه چیز رو برگردونده به حالت اول من با کارش موافق نیستم.
سه حالت ممکنه اتفاق بیفته:
1- یا خیلی محترمانه استخدامش می کنن و همین که نواقص رو رفع کرد یه پولی می ذارن کف دستش و عذرش رو می خوان.
2- یا هم به جرم دستکاری جریمه یا زندان.
3- حالت سومی هم وجود نداره.

در خوش بینانه ترین حالت یه پول اندک نصیبش می شه. مشهور هم که نشده. چون صورتش رو که مثل مجرم ها شطرنجی می کنن و اسمی هم ازش نمی برن. (اسم پسر خاله من هم کیوانه).
تواناییش رو هم که فقط به رخ اپراتور های همون بانک که احتمالا چیزی سرشون نمی شه کشیده.
پس آخر سر چی؟

اگر واقعا چنین آدم با استعدادی وجود داره، اگر من میتونستم پیداش کنم، حتما استخدامش می کردم... یا به عضویت تیم هک در می آوردمش... البته فقط در صورتیکه مطمئن می شدم ایشون واقعا کارش درسته و اطلاعات خوبی داره... کسی می شناسه به من PM بده...

حسین فلاحی
چهارشنبه 20 مرداد 1389, 01:00 صبح
اگر واقعا چنین آدم با استعدادی وجود داره، اگر من میتونستم پیداش کنم، حتما استخدامش می کردم... یا به عضویت تیم هک در می آوردمش... البته فقط در صورتیکه مطمئن می شدم ایشون واقعا کارش درسته و اطلاعات خوبی داره... کسی می شناسه به من PM بده...

حالت سوم هم می شه این. یعنی افراد دیگه در به در دنبالش می گردن. اما بگرد پرتغال فروش رو.

smile17
چهارشنبه 20 مرداد 1389, 01:02 صبح
هکری که هک هایی رو که انجام داده لو میده به نظر من اسم احمق بیشتر برازنده ی ایشان هست...یکی از مهم ترین اصول در هکینگ حفظ محرمانگی است که ایشان اصلا از این موضوع بویی نبرده اند
دوستان عزیز لطفا یه خودتون مسلط باشید و قربون صدقه ی چنین فردی نرید.در خیابان های شهر ما از این مدعیان زیاد هستند.البته قصد جسارت به کسی ندارم ولی خیلی ها در اثر کار زیاد با کامپیوتر دچار نوعی توهم می شوند که به حرفه ای بودن برداشت می شود

LORD AELX
چهارشنبه 20 مرداد 1389, 01:15 صبح
هکری که هک هایی رو که انجام داده لو میده به نظر من اسم احمق بیشتر برازنده ی ایشان هست...یکی از مهم ترین اصول در هکینگ حفظ محرمانگی است که ایشان اصلا از این موضوع بویی نبرده اند
دوستان عزیز لطفا یه خودتون مسلط باشید و قربون صدقه ی چنین فردی نرید.در خیابان های شهر ما از این مدعیان زیاد هستند.البته قصد جسارت به کسی ندارم ولی خیلی ها در اثر کار زیاد با کامپیوتر دچار نوعی توهم می شوند که به حرفه ای بودن برداشت می شود

در درجه اول امیدوارم منظورت من نبوده باشم! :متفکر: در اینصورت ترجیح میدم عبارت زشتی رو که به کار بردید نادیده بگیرم و اینو بگم که من مشکلی با لو دادن این قضایا ندارم، در حال حاضر هم اینقدر روش و متد وجود داره که حتی تا حدودی خیالمون از FBI هم راحت باشه! :لبخندساده:

در درجه دوم، این کسی که معرفی شد، هکر کلاه سفید بود و بنا به تعریف این دسته از هکر ها، اینا کلا همین طوری هستند، یعنی باگ و حفره پیدا می کنند و بعدش تماس می گیرند. یا اینکه زنگ نمی زنند و با دیفیس کردن ابراز احساسات می کنند و ایمیل شون رو میدن تا باهاشون تماس گرفته بشه...

Felony
چهارشنبه 20 مرداد 1389, 07:19 صبح
کسی می شناسه به من PM بده...
اگر زیاد مشتاق این جور افراد هستید به وب سایت گروه آشیانه سری بزنید تا ...