PDA

View Full Version : مشكل با senmassage

mohsen_r
چهارشنبه 20 مرداد 1389, 10:57 صبح
با سلام
من مي خوام از داخل برنامه يك برنامه ديگه را اجرا كنم و در صفحات مختلف پارامتر را از داخل برنامه پر كنم البته حالت تك صفحه انجام ميشه ولي در صفحه هاي مختلف نمي تونم صفحه را شناسائي كنم البته نام فرم همجا يكسانه
لطفا راهنمائي كنيد
Text:='10.100.100.1';
H:=FindWindow(nil,'Network Agent');
صفحه اول
'< b:=FindWindowEx(H,0,'Button','&Next
(PostMessage(b, WM_LBUTTONDOWN, 0, 0
(PostMessage(b, WM_LBUTTONUP, 0, 0
صفحه دوم
('f:=FindWindowEx(H,0,'RichEdit20w',nil
(([SendMessage(f,WM_SETTEXT,0,longint(@Text[1

'b:=FindWindowEx(H,0,'Button','Use SSL connection

('b:=FindWindowEx(H,0,'Button','&Next

mohsen_r
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 07:24 صبح
سوال را بد مطرح كردم يا جواب نداشت

Felony
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 07:54 صبح
یک نمونه برنامه که نوشتید رو به همراه برنامه ای که قصد پر کردن فیلدهای اون رو دارید قرار بدید .

mohsen_r
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 10:19 صبح
یک نمونه برنامه که نوشتید رو به همراه برنامه ای که قصد پر کردن فیلدهای اون رو دارید قرار بدید .

برنامه كه خودم نوشتم (البته مبتديم) همينه ولي برنامه اي كه اجرا ميشه حجمش بالاس 11 m
يك برنامه اي هست براي آپ ديت ويروس ياب از سرور داخلي كه همه كار برها بايد روي دستگاه اجرا كنند
فقط در فرم دوم يك آي پي ميگيره و يك تيك را بايد بردارد و5 فرم بعدي بايد همش next بشه اسم فرمها هم همه يكسانه Network Agent كه اين كار را براي من مشكل كرده

Felony
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 10:27 صبح
تا زمانی که نمونه قرار ندیدید نمیشه کمکی به شما کرد ، شما یه نمونه برنماه بنویس که فقط این کدها توش باشه و برنامه مقصد رو که قراره پر بشه رو هم قرار بده ، اینطوری هیچ کس نمیتونه کمکتون کنه چون نه از کلاس های والد اون فرم و دکمه هاش و ... خبر داره و نه از عنوانشون .

mohsen_r
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 12:06 عصر
مشكل فرمها را ناشيانه حل كردم و لي باز م مشكل داره من سورس را فرستادم ولي برنامه اصلي بعلت حجم قبول نميكنه ببينيد مي تونيد هيچ راهنمائي كنيد