ورود

View Full Version : سوال: ساخت راهنما برای نرم افزار

Delphi7_love
چهارشنبه 20 مرداد 1389, 11:41 صبح
یه برنامه با 50 تا فرم دارم که میخوام تو هر فرم اگه کاربر نیاز به راهنما داشت راهنمای مربوط به همان فرم نمایش داده شود و اگرم نیاز به راهنمای کل برنامه داشته باشد از همان راهنمای باز شده امکان پذیر باشد چطور میتونم اینکارو عملی کنم ؟
با تشکر

tdkhakpur
چهارشنبه 20 مرداد 1389, 15:57 عصر
میخوام تو هر فرم اگه کاربر نیاز به راهنما داشت راهنمای مربوط به همان فرم نمایش داده شود و اگرم نیاز به راهنمای کل برنامه داشته باشد از همان راهنمای باز شده امکان پذیر باشد چطور میتونم اینکارو عملی کنم ؟

میتوانید راهنما را بصورت dll طراحی کنید و با ارسال کد به پارامترهای dll مشخص کنید که کدام راهنما ز داخل dll فراخوانی شود.
با این کار میتوانید ورژنهای جدید راهنما را بدون تغییر کل برنامه طراحی کنید.

Felony
چهارشنبه 20 مرداد 1389, 18:04 عصر
بستگی داره فرمت راهنماتون چی باشه ، تو همین بخش دلفی قبلا کامپوننت هایی معرفی شده بود .

Delphi7_love
چهارشنبه 20 مرداد 1389, 18:06 عصر
من با dll زیاد آشنایی ندارم میتونید یه نمونه برام بذارید ؟
اینکه با چه چیزی نمایش بدم هم مشکل دارم
منون

میشه بیشتر توضیح بدید؟

بستگی داره فرمت راهنماتون چی باشه ، تو همین بخش دلفی قبلا کامپوننت هایی معرفی شده بود .

مشکل من همینجاست که نمیدونم با چه فرمتی و به چه روشی باشه و چطور بازش کنم

حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 20 مرداد 1389, 23:53 عصر
سلام.بهترین راه استفاده از نرم افزار Help&Manual هست.شما راهنما رو با فرمت Chm,Html,... می سازید و براش هم لینک مشخص میکنید. خود این Help&manual یک ابزار داره که در دلفی نصب میشه و خیلی راحت جای لینکها رو مشخص میکنید و زمانی که کاربر در هرفرمی مثلا دکمه F1 رو زد قسمت مربوط به همون فرم باز میشه.
الان من خودم با همین روش یک راهنمای فارسی تهیه کردم و در هر قسمت که کاربر F1 رو میزنه همون قسمت باز میشه و نیازی هم به طراحی dll و کارهای پیچیده نیست.
موفق باشید.

Delphi7_love
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 00:16 صبح
Help&Manual رو نصب کردم ولی نمیتونم داخل دلفی باهاش ارتباط برقرار کنم و صفحه مورد نظرم و باز کنم ، اگه امکانش هست یه نمونه کوچک برام بذارید که بتونم تو دلفی ازش استفاده کنم ممنون میشم.

حمیدرضاصادقیان
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 04:41 صبح
سلام.این کامپوننت (http://www.ec-software.com/downloads_delphi.html) رو هم باید نصب کنید تا بتونید با فایلهای CHM به راحتی ارتباط برقرار کنید.
موق باشید

Delphi7_love
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 11:28 صبح
سلام.این کامپوننت (http://www.ec-software.com/downloads_delphi.html) رو هم باید نصب کنید تا بتونید با فایلهای CHM به راحتی ارتباط برقرار کنید.
موق باشید

ممنون نصب کردم ولی بازم موفق به نصب نشدم . اگه ممکنه گام به گام توضیح بدین

حمیدرضاصادقیان
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 11:33 صبح
سلام.دوست عزیز راهنمای خود این فایل آخری کامل توضیح داده در دلفی چطوری باید استفاده بشه.
در مورد Help&manual هم راهنماش بازم خیلی کامل توضیح داده.

Delphi7_love
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 12:07 عصر
خوندم ولی زیاد ازش سر در نیاوردم
وقتی help رو باز میکنه help باز میشه و پیغام Why can't I get Help from this program? رو میده. درضمن ویندوز 7 هست و اعتبارش تموم شده . ممکنه مشکل از اون باشه؟