View Full Version : گفتگو: کارگاه بررسی کد های JavaEE
bamdadd
چهارشنبه 20 مرداد 1389, 16:49 عصر
دوستان عزیز سلام.
من چند وقتی است که به مطالعه Java2EE میپردازم
منبعی هم که ازش جلو رفتم Tutorial خود Oracle هستش که خیلی کلی به آموزش مفاهیم پرداخته و در خیلی از مواقع، نکات ریز درون آن مطرح نشده با این وجود این Tutorial حدود 700 صفحه هستش و من تا امروز حدود 400 صفحه اش رو خوندم و به قسمت Java Persistence API رسیدم.
این آموزش همراه خودش نمونه کد هایی داره که تا الآن به یادگیری من خیلی کمک کرده و بررسی این کد ها باعث پیشرفت من شده.
از قسمت JPA به بعد یک مقدار مثال ها واقعی و کاربردی تر و در عین حال پیچیده تر شده که درک آن ها احتیاج به تمرکز و دقت بالا تر و یادآموری مطالب گذشته میشه ...
من می خواهم با کمک دوستان و اساتید به بررسی خط به خط این مثال ها بپردازم و هرجا که سوالی داشتم از کمک شما استفاده کنم , در عین حال منبعی برای مطالعه جاوا ای ای در آینده بوجود می آد و من هم قول میدم پس از بررسی هر اپلیکیشن یک مرور و ویرایش روی مطالب قرار بدهم و مطالب رو به صورت PDF با ذکر نام کلیه عزیزانی که در هر اپلیکیشن کمک کردند و همچنین منابع مطلب ،این جا و بلاگ خودم قرار دهم.
امیدوارم این تاپیک راه بیوفته و برنامه های حرفه ای رو با هم آنالیز کنیم
اگر دوستان موافقند یک برنامه ریزی برای این برنامه انجام خواهم داد و اعلام خواهم کرد
برای دسترسی به مثال ها و Tutorial اوراکل به اینجا مراجعه کنید :
http://download-llnw.oracle.com/javaee/6/tutorial/doc/p1.html
همچنین برای دانلود می تونید روی دکمه Download موجود در صفحه کلیک کنید
البته باید متذکر شوم که متاسفانه اوراکل ایران را تحریم کرده و باید از روش های دور زدن که حتما به آنها آشنایی دارید برای دانلود استفاده کنیم.
موفق باشید.
bamdadd
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 17:57 عصر
بابا دم همتون گرم !
behrooj
جمعه 22 مرداد 1389, 11:15 صبح
فکر میکنم همه منتظرند که شما شروع کنی :)
bamdadd
یک شنبه 24 مرداد 1389, 12:54 عصر
اولین کد را برای بررسی کد ساده ای در نظر گرفته ام
این کد از کتاب Beginning Java EE 6 Platform with GlassFish 3 Apress 2009 گرفته شده است .
و مربوط به فصل دوم آن است.
هدف این کد ساخت کلاسی است که مفاهیم ابتدایی Persistence و unit Testing را با استفاده از JPA ،EclipseLink , Junit , Maven 2بیان می کند.
3 کلاس اصلی داریم Book.java , Main.Javam & BookTest.Java بسیار ساده اند.
چند Annotation ساده هم وجود دارد
دوستان لطفا کد را دانلود کنند تا ادامه دهیم.
نکته ای که وجود داره اینه که این کد با ساختار Maven 2 ایجاد شده است و من تا الآن با Maven کار نکرده بودم ,لازم نشده بود , همیشه با Ant کار می کردم
متاسفانه من نتونستم پروژه رو Build کنم
توی نت بینز پروژه باز میشه ولی نمیشه Build کرد یه سری Library احتیاج داره که دانلود نمیشه
من فکر کردم مشکل تحریم بودنمونه که در فایل Setting خود Maven دستکاری کردم که با پ-ر-اکس-ی وصل بشه که بازم دانلود نکرد
کسی اگه تونست Build کنه بهم خبر بده
bamdadd
یک شنبه 24 مرداد 1389, 13:03 عصر
تنظیمات persistence.xml هم مهم هستند که باید دقت شوند.
این خط باعث میشه اگر دیتابیس د رDerby وجود نداشته باشه اون دیتابیس Chapter02 را بسازه
<property name="javax.persistence.jdbc.url" value="jdbc:derby://localhost:1527/chapter02DB;create=true"/>
برای اجرا طبق دستورالعمل کتاب باید این دستورات را اجرا کنید:
ابتدا باید JavaDb یا Apache Derby رو نصب داشته باشید
سپس به %DERBY_HOME%\bin برید و دستور startNetworkServer.bat را بزنید تا پورت 1527 شما شروع به گوش دادن بکنه و دیتا بیس راه بیوفته
سپس این دستور را بزنیم :
mvn exec:java -Dexec.mainClass="com.apress.javaee6.chapter02.Main"
نکته اینکه میشه از طریق NetBeans هم این کارو کرد چون نت بینز از نسخه 6.5 به بعد به صورت سر خود پروژه های Maven 2 را ساپرت می کنه
برای من در همین مرحله مشکل ایجاد میشه... شما امتحان کنید اگه مشکلی نداشتید یا تونستید حل کنید بگید
smoradi
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 12:34 عصر
تنظیمات persistence.xml هم مهم هستند که باید دقت شوند.
این خط باعث میشه اگر دیتابیس د رDerby وجود نداشته باشه اون دیتابیس Chapter02 را بسازه
<property name="javax.persistence.jdbc.url" value="jdbc:derby://localhost:1527/chapter02DB;create=true"/>برای اجرا طبق دستورالعمل کتاب باید این دستورات را اجرا کنید:
ابتدا باید JavaDb یا Apache Derby رو نصب داشته باشید
سپس به %DERBY_HOME%\bin برید و دستور startNetworkServer.bat را بزنید تا پورت 1527 شما شروع به گوش دادن بکنه و دیتا بیس راه بیوفته
سپس این دستور را بزنیم :
mvn exec:java -Dexec.mainClass="com.apress.javaee6.chapter02.Main"نکته اینکه میشه از طریق NetBeans هم این کارو کرد چون نت بینز از نسخه 6.5 به بعد به صورت سر خود پروژه های Maven 2 را ساپرت می کنه
برای من در همین مرحله مشکل ایجاد میشه... شما امتحان کنید اگه مشکلی نداشتید یا تونستید حل کنید بگید
در مورد کدی که پیوست شده اولین مشکل اینه که Maven نمیتونه پروژه Parent رو پیدا کنه.
حدسه من اینه که هر Chapter باید در sub directory Parent باشه تا بتونه compile بشه.
behrooj
سه شنبه 02 شهریور 1389, 18:48 عصر
منم همین مشکل رو دارم! یه دلیل دیگه این هم اینه که برخی از پراپرتیهایی که نسخه یه کتابخونه رو معلوم میکنن، نیستن که احتمالا ساختار پروژه والد نیازه.
bamdadd
چهارشنبه 03 شهریور 1389, 12:22 عصر
متاسفانه من هر کاری کردم این مثال ها build نشد , Dependency ها رو هم دستی بهش دادم ولی نشد,
کد ها رو میشه مطالعه کرد و ازشون استفاده کرد
من تلاش می کنم که این کد هارو یه جوری build کنم , موفق شدم می نویسم
کلا چون از maven سر در نمی آرم بعید می دونم بتونم کاری بکنم
behrooj
چهارشنبه 03 شهریور 1389, 22:30 عصر
من یه نگاهی به سورس کل این کتاب انداختم که میشه از اینجا (http://apress.com/book/downloadfile/4391) گرفت.
مشکل pom.xml اینجاست که چون یه مقدار وابستگیها از زمان انتشار کتاب در حال توسعه بودن باید pom.xml برای Chapter02 رو به این شکل اصلاح کنید که در ضیمه گذاشتم.
نکتهی بعدی اینکه کافیه که pom.xml ریشه در شاخهی پدر Chapter02 باشه؛ در این صورت میشه اون تستی که شما تو پستای قبلی نوشته بودی رو انجام داد.
smoradi
شنبه 06 شهریور 1389, 14:44 عصر
من با دانلود کل سورس کتاب و pom.xml جدید تونستم Chapter02 رو کامپایل کنم.
مرسی از راهنمایی.
sirbijan
شنبه 20 شهریور 1389, 16:10 عصر
چه جالب، اتفاقا منم دارم دقیقا از روی همین JEE 6 with GlashsFirsh 3 میرم جلو و تازه رسیدم به این نرم افزاره! می خواستم تازه امروز بنویسم و تستش کنم!
آقا دیگه چرا جلو نرفتید؟ من هم پایه ام، هستم.
من یک چت کلاینت/سرور کوچولو هم نوشتم که تو سایتم هست: www.hoomand.com
منم بدم نمیاد تو این قضیه تنها نباشم بامداد، هستی با هم بریم جلو. [یا اینکه ما پشت سر شما بیایم جلو!]
sirbijan
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 00:33 صبح
من بالاخره تونستم این کد را کامل کامپایل کنم! دیتابیس را هم که خودش chapter04 می ساخت، کردم chapter02! نحوه کار را کامل اینجا (http://getsatisfaction.com/javaee6/topics/problem_with_example_in_chapter02) نوشتم. همونطور که می بینید انگار کل دنیا با این کد مشکل داشتن! فقط ما نبودیم. به هر حال امیدوارم به درد بخوره.
behrooj
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 12:37 عصر
کاش این کار به رو فارسی در اینجا هم انجام میدادید که دوستان هم بتونن استفاده کنن.
ممنون :)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.