View Full Version : گله مندی از رفتار مسئولین بخشها
Kamyar.Kimiyabeigi
شنبه 11 تیر 1384, 17:26 عصر
درود
در بعضی topic ها من دیدم که بعضی (بازم تاکید می کنم بعضی نه همه) از مسئولین فوق العاده با کاربران بد صحبت می کنن
:sorry:
و وقتی با خودشون همون طوری صحبت کنی یا topic تون رو حذف می کنن و یا username و password تون رو حذف می کنن ؟
ما باید چی کار کنیم ؟؟؟؟؟
مهدی کرامتی
شنبه 11 تیر 1384, 22:48 عصر
خود بنده چند تا از فحشهای محرز جنابعالی رو حدف کردم. منظورتون برخورد با چنین مسائلی بود دیگه، نه؟!
oxygenws
شنبه 11 تیر 1384, 23:10 عصر
بنده هم، جدا از آقای کرامتی، یک بار پیغام خصوصی و اخطار حذف دادم بهتون!!!
بابک زواری
شنبه 11 تیر 1384, 23:54 عصر
بنده هم وقتی که چند بار اخطار رسمی دادم ایشون با فحشهای رکیکی که نشان دهنده . . . بود از من تشکر کردن
Kamyar.Kimiyabeigi
یک شنبه 12 تیر 1384, 07:42 صبح
اگر قول میدین که username و password منو حذف نکنین جواب تک تکتونو میدم با دلیل......
Kamyar.Kimiyabeigi
یک شنبه 12 تیر 1384, 07:44 صبح
بنده هم، جدا از آقای کرامتی، یک بار پیغام خصوصی و اخطار حذف دادم بهتون!!!
شما که فقط در خصوص بار علمی topic هام گفتین که ربطی به بد رفتاری نداشت
:گیج:
و من از شما هیچ گله ایی ندارم و در ضمن اخطارتونو هم قبول دارم
:موفق:
Kamyar.Kimiyabeigi
یک شنبه 12 تیر 1384, 07:59 صبح
بنده هم وقتی که چند بار اخطار رسمی دادم ایشون با فحشهای رکیکی که نشان دهنده . . . بود از من تشکر کردن
شما آقای زواری در topic مربوط به gold quest فوق العاده بد صحبت کردین و وقتی با خودتون همون طوری صحبت شد تهدید کردین که حذفتون می کنم همون طوری که user قبلی منو پاک کردین........
در واقع اگر ناراحت نمی شین باید بگم شما از قدرت مدیر بخش بودنتون استفاده کردین
من حتی حاضرم متن کامل اون topic رو (بدون تغییر) در اینجا نمایش بدین تا دیگران قضاوت کنن
و آقای DelphiAssistant اگرم شما فحشی از من دیدید به آقای زواری بوده که من از ایشون رسما عذر خواهی می کنم ولی هنوز از دستشون گله مندم (چون username و password منو حذف کردن چیزی که تا حالا تو هیچ سایتی نه دیدم و نه شنیدم)
و این گله مندی رو از مدیران دیگه هم دارم
مثلا در topic (خرید لایسنس برنامه ها) آقای Inprise در جواب یکی از کاریران جمله زیر رو گفتن :
(لزوما" اینطوری نیست . در مورد موضوعی که درباره اش اطلاع نداری اظهار نظر نکن .)
Delphi-Clinic
یک شنبه 12 تیر 1384, 08:25 صبح
مثلا در topic (خرید لایسنس برنامه ها) آقای Inprise در جواب یکی از کاریران جمله زیر رو گفتن :
(لزوما" اینطوری نیست . در مورد موضوعی که درباره اش اطلاع نداری اظهار نظر نکن .)
این حرف حق به نظر شما تلخه؟
آقای DelphiAssistant اگرم شما فحشی از من دیدید به آقای زواری بوده که من از ایشون رسما عذر خواهی می کنم ولی هنوز از دستشون گله مندم
لازم است خدمت شما عرض کنم:
یکی از کاربران با سواد و با معلومات این سایت بدلیل ناسزا گفتن الان دوران بازنشستگی اجباری خودش رو می گذرونه.
فکر نمی کنم ناسزا گویی توجیهی داشته باشه.
شما می تونستی به مدیر کل سایت شکایت کنی و کل موضوع رو شرح بدی.
وقتی خودت تصفیه حساب می کنی باید انتظار چنین مسائلی رو داشته باشی. :)
بابک زواری
یک شنبه 12 تیر 1384, 08:29 صبح
اگرم شما فحشی از من دیدید به آقای زواری بوده
به نظر شما فحاشی در این دوره میتونه چاره ساز باشه آیا برخورد شما درست بوده ؟ آیا منم در جواب شما شروع به فحش و فحش کاری میکردم راه به جایی میبردیم ؟
من در این باره چیزی نمیگم و قضاوت رو میسپارم به سایر کاربران در مورد اخلاق و رفتار من و کاری که شما کردید.
در مورد Inprise باید بگم که ایشون یکی از اساتید بزرگ کامپیوتر هست شاید خیلی ها فقط نامی از ایشون دیدن و مقاله های خوب علمی ؛ اما من که میدونم ایشون چه رتبه علمی ( فکر کنم بالاترین تیتر علمی این سایت رو دارن ) حق استادی به گردن همه دارن و اینکه گفتن
لزوما" اینطوری نیست . در مورد موضوعی که درباره اش اطلاع نداری اظهار نظر نکن
حرف بدی نزده ؛ شما مثل اینکه حرفها زود بهتون بر میخوره ؛ اگر شما در مورد فوق میتونستی بحث میکردی و همه رو قانع میکردی و اگرنه خوب این حرف نه تنها شامل حال شما بلکه شامل حال همه حتی خودم هست در موردی که چیزی نمیدونیم اظهار نظر نکنیم .
Success
یک شنبه 12 تیر 1384, 08:59 صبح
سلام
اولا به نظر من اولا صحبت آقای Inprise حرف بدی نبوده است ثانیا در یک محلی با این سطح علمی واقعا دور از انتظار است که افراد با ناسزا و فحاشی بخواهند صحبت نمایند . به نظر من حق با آقای بابک زواری است و اگر با این اعمال شدیدا برخورد نشه اینجا هم مثل بعضی از سایت ها خراب میشه . باز هم از مدیران سایت بخاطر برخورد قاطعشون تشکر می کنم.
:موفق:
Kamyar.Kimiyabeigi
یک شنبه 12 تیر 1384, 09:03 صبح
والا از قدیم گفتن بفرما و بشین و بتمرگ یک معنی میده ....
پس چه بهتره که توی این سایت علمی از بفرما استفاده بشه نه از (اظهار نظر نکن)
Delphi-Clinic
یک شنبه 12 تیر 1384, 09:33 صبح
پس چه بهتره که توی این سایت علمی از بفرما استفاده بشه نه از (اظهار نظر نکن)
ببین دوست عزیز تیتر سازی نکن لطفا.
امانت داری رو در نقل قول یک حرف حتما باید رعایت کرد:
در مورد موضوعی که درباره اش اطلاع نداری اظهار نظر نکن
فکر می کنم با فرمایش شما خیلی تفاوت داره درسته؟
Kamyar.Kimiyabeigi
یک شنبه 12 تیر 1384, 09:37 صبح
شما می تونستی به مدیر کل سایت شکایت کنی و کل موضوع رو شرح بدی.
وقتی username و password شما حذف بشه دیگه چی دارین که بخاین بخاطرش شکایت کنین ؟؟؟؟؟
:گیج:
Delphi-Clinic
یک شنبه 12 تیر 1384, 09:40 صبح
وقتی username و password شما حذف بشه دیگه چی دارین که بخاین بخاطرش شکایت کنین ؟؟؟؟؟
آقای بابک زواری لطفا بفرمایید:
شما username و password ایمیل آقای کیمیا بیگی رو هم حذف کرده بودید؟
جناب کیمیا بیگی فکر نمی کنم توجیه مناسبی برای رفتارتان داشته باشید.
Kamyar.Kimiyabeigi
یک شنبه 12 تیر 1384, 09:49 صبح
وقتی تو سایت شما login نتونم بکنم چه جوری mail بزنم؟؟؟؟؟
mehrzad007
یک شنبه 12 تیر 1384, 09:52 صبح
دوست عزیز آقای کیمیا بیگی
فرمایشات شما کاملا متین . اما به این صحبتها هم گوش کنید منم یه کاربر برنامه نویسم. مثل شما . منم هر بار که روی گزینه "پستهایی که بعد از آخرین مراجعه شما ..." کلیک می کنم همیشه چند تاپیک قفل شده با ترافیک بالا رو می بینم . و خیلی وقتها می بینم که حق با قفل کننده تالار بوده حالا به هر دلیل . و بعضی وقتها دلیلش رو اصلا نمی فهمم . اما باز فکر نمی کنم چرا؟ یه نگاه به اون پایین بیاندازید . (توی صفحه اصلی ) چند تا کاربر عضو این سایت هستند؟ چند تاپیک توی این سایت پست شده؟ خود شما چند بار جواب سوالاتت رو گرفتی ؟ چقدر چیزای جدید یاد گرفتی ؟ می دونی تعداد مدیران سایت چند نفره؟ تا حالا فکر کردی هزینه نگهداری سایت چقدره و از کجا تامین میشه؟ می دونی بین تمام سایتهایی رو که دیدم هیچ کدوم به محبوبیت برنامه نویس نبوده . شما خودت سایتی رو در این حد سراغ داری؟ می دونی اگه سمت و سوی این سایت از این جو علمی خوب و همکاری چند تا برنامه نویس ایرانی بخواد به سوی دیگر بره چی میشه؟
1- یه همکاری نسبتا پایدار اونم بین ما ایرانی ها که عمرا با هم صلاح بریم از بین میره
2- نه تنها خود شما متضرر می شی بلکه اونهمه کاربر دیگه هم .
و....
راسی از یکی از مدیران بپرسید که چقدر وقت می زاره برای این سایت؟ و در عوض چی گیرش می آد و این وقت از چه کارهایی زده میشه ؟
در ثانی اینجا خونه شماست (نمیدونم برای من که اینجوریه ) اگه توی خونه یه برادر بزرگ تر فقط به خاطر اینکه بهت گفته توی چیزی که بلد نیستی دخالت نکن تو باید از دسش ناراحت بشی؟ مطمئن باش که خوبی تو می خواسته نه چیز دیگه ای ...........
در هر صورت حرف زیاده و منم تا حالا تو عمرم این همه تایپ نکرده بودم اما چون خودم و مدیون برنامه نویس می دونستم اینا رو گفتم . در هر صورت خدا پشت پناهت
فقط یه چیز دوستانه توصیه می کنم یه بار پست های خودتو و جواب میران رو بخون تا بفهمی که مشکل از کجاست
خوش باشید و پاینده
Delphi-Clinic
یک شنبه 12 تیر 1384, 09:54 صبح
بابا بی خیال این بهانه های بنی اسرائیلی از شما بعیده.
بصورت مهمان هم نمی تونستی بیای؟
خیلی خیلی باحالی :)
دنیای دلفی
یک شنبه 12 تیر 1384, 10:20 صبح
این موضوع را من بگم :
این ماجرای
در مورد موضوعی که درباره اش اطلاع نداری اظهار نظر نکن
من در بخش لایسنس یک پست داشتم و گفتم اگر کسی یک کامپوننت را با سورس از سایت مربوطش بخره نیازی برای اجازه گرفتن برای فروش نرم نداره بعد آقای Inprise ضحمت کشیدند و پیام بالا را به من دادند .
من هم جواب ایشان را دادم ولی پستم را حذف کرد . :موفق:
این را گفتم که بدونید در پاسخ چه جمله ای چه چیزی جواب دادند فکر نمی کنم زیاد جالب باشه . :گیج:
m-khorsandi
یک شنبه 12 تیر 1384, 11:02 صبح
درود
دوست عزیز آقای کیمیابیگی،
ببینید بیشتر از 10 تا جواب برای این تاپیک پست شده و هیچکدوم از پست ها
حتی یه سایه ایی از اینکه "عزیز من از جوابهای تند، بی احترامی و... که میشه
1 درصد هم مدیران بخش مقصر هستند" دیده نمیشه، شما چه انتظاری داری؟
به محض اینکه شما تاپیک رو باز کردید همه مدیران موضع گیری کردند!
درسته جایی رو هم شما بی احترامی کردید، ولی من دقیقا اون تاپیک Gold Quest
رو دنبال میکردم و دیدم از کجا به کجا کشیده شد.
در مورد اینکه آقای زواری فرمودند جمله: لزوما" اینطوری نیست . در مورد موضوعی که درباره اش اطلاع نداری اظهار نظر نکن
خیلی عجیبه، مگه همیشه باید فحش و بد و بیراه باعث ناراحتی آدم بشه.
من به شخصه از تنها کسی که تا حالا این جور جملات رو ندیدم آقای علی کشاورز هست.
آقای زواری به نظر شما انتقاد پذیر نبودن در این دوره چاره ساز هست؟
MM_Mofidi
یک شنبه 12 تیر 1384, 11:12 صبح
با عرض سلام خدمت دوستان
اولا متاسفم که پهنای باند سایت را بخاطر چنین موضوعی هدر میدهم :cry:
ولی به نظر بنده این انجمن محلی برای یادگیری و آموزش و یادگیری بدون فروتنی معنا ندارد.اگر استاد مسلم inprise چنین میگه نشان از بی حرمتی نیست.
من به شخصه خودم سعی میکنم جایی بحث کنم که یا از جواب خودم مطمئن باشم----> قاطع حرف میزنم
و یا قصد یادگیری دارم ------> با فروتنی سوال می پرسم تا یاد بگیرم
فکر نمیکنم اگر دوستان قصد یاد گیری داشته باشند کار به .....(فحاشی و توهین .... :strange: برسد)
بابک زواری
یک شنبه 12 تیر 1384, 11:44 صبح
همونطور که کاربر 666 رو ساختید و همون پیام رو برای من فرستاید
در مورد اینکه آقای زواری فرمودند جمله: لزوما" اینطوری نیست . در مورد موضوعی که درباره اش اطلاع نداری اظهار نظر نکن
خیلی عجیبه، مگه همیشه باید فحش و بد و بیراه باعث ناراحتی آدم بشه
بله ممکنه یک حرف ساده باعث ناراحتی بشه حق با شماست اما دلیل فحاشی نمیشه ؛ آیا اگر من یک تاپیک رو قفل کنم این دلیل میشه که شما هر چی از دهنت دربیاد به من بگی ؟؟؟؟ من هم اگر میامدم و تمام تاپیکهای این آقا رو پاک میکردم درست بود .
نه راهش این بود که به مدیر سایت گفتم ؛ایشون هم اگر با من مشکل عدیده ایی داشت همانطور که این تاپیک رو زد میتونست به مدیر شکایت کنه و مسلما مدیر سایت هم منو بازخواست میکرد اما کاری رو کرد که شایسته
یک نفر برنامه نویس و یک نفر آدم باسواد نبود و کاری بود که عمدتا از افراد بی سرو پا انتظار میره تا یک سایت و یک عده که ادعای برنامه نویسی و آخر تکنولوژی رو داریم.
آقای زواری به نظر شما انتقاد پذیر نبودن در این دوره چاره ساز هست؟
شما که میفرمایید یک حرف هم ممکنه باعث ناراحتی بشه آیا فحش های انچنانی رو انتقاد میدونید ؟؟
Hamedm
یک شنبه 12 تیر 1384, 11:47 صبح
سلام
اولا متاسفم که پهنای باند سایت را بخاطر چنین موضوعی هدر میدهم
من که توی این چند وقتی که عضو این سایت شدم بی احترامی یا... ندیدم. نمیدونم چطور روتون میشه به جناب Inprise چنین حرفهایی بزنید چون ایشون در این سایت حق آب و گل دارند.
من به شخصه خودم سعی میکنم جایی بحث کنم که یا از جواب خودم مطمئن باشم----> قاطع حرف میزنم
من هم همینطور.
ولی به نظر بنده این انجمن محلی برای یادگیری و آموزش و یادگیری بدون فروتنی معنا ندارد.
درسته ما همه اومدیم اینجا از هم چیزی یاد بگیریم و در این زمینه فروتنی حرف اولو میزنه. در این سایت هیچ کس هیچ ادعایی در هیچ زمینه ای نداره. همه هدفشون یادگیری است.
اگر استاد مسلم inprise چنین میگه نشان از بی حرمتی نیست.
درسته.
در پناه حق موفق باشید و پرتوان
oxygenws
یک شنبه 12 تیر 1384, 11:48 صبح
شما که فقط در خصوص بار علمی topic هام گفتین که ربطی به بد رفتاری نداشت
برخی تاپیک های شما رو هم من حذف کردم، دقیقا به همون دلیلی که تو پیام خصوصی براتون فرستادم.
و بعید می دونم اتفاق زیر افتاده باشه :)
شما username و password ایمیل آقای کیمیا بیگی رو هم حذف کرده بودید؟
Kamyar.Kimiyabeigi
یک شنبه 12 تیر 1384, 12:20 عصر
من به شخصه از تنها کسی که تا حالا این جور جملات رو ندیدم آقای علی کشاورز هست
با نظرتون کاملا موافقم و از آقای کشاورزی واقعن ممنونم
مهدی کرامتی
یک شنبه 12 تیر 1384, 12:26 عصر
اکانت کاربری قبلی شما رو بنده حذف کردم، و دلیلش هم واضح بود: بروز رفتار ناشایست و برخورد نامناسب بیش از 2 بار.
دفعه بعدی که اکانت ساختید هم میخواستم با استناد به قوانین سایت اکانت تون رو بلوکه کنم، اما گفتم فرصت دوباره ای بهتون بدم تا شاید اصلاح شوید و درک کنید که برای چه کاری به اینجا میایید.
تا اینجا با همین اکانت جدیدتون یک امتیاز منفی بخاطر رفتار نامناسب با یکی از کاربران دیگر دریافت کرده اید. در صورت تکرار مجبور خواهم بود فکر دیگری بحال شما بکنم.
امیدوارم در رفتار خود تجدید نظر کرده و درک کنید هدف جامعه برنامه نویس چیست و شما بعنوان یک کاربر در چه محدوده ای باید فعالیت کنید.
همچنین توصیه میشود بیش از این وقت مدیران ارجمند را تلف ننمائید.
Kamyar.Kimiyabeigi
یک شنبه 12 تیر 1384, 12:28 عصر
آیا اگر من یک تاپیک رو قفل کنم این دلیل میشه که شما هر چی از دهنت دربیاد به من بگی ؟؟؟؟
شما همزمان با قفل کردن topic
username و password منم حذف کردین که باعث ناراحتی من شد (چیزی که تو هیچ سایتی تا حالا ندیدم که کاربرو حذف کنن؟؟؟؟)
Kamyar.Kimiyabeigi
یک شنبه 12 تیر 1384, 12:32 عصر
متاسفانه بازهم استفاده از ......
من دیگه حرفی ندارم.
m-khorsandi
یک شنبه 12 تیر 1384, 12:37 عصر
نه اقای زواری،
من فحشهای آنچنانی رو انتقاد نمیدونم و او رو کار کاملا زشتی میدونم،
ولی شما هم فراموش نکنید که برخوردتون در اون تاپیک Gold Quest با
اقای کیمیا بیگی چه جوری بوده!
ببینید دوست عزیز دنیای دلفی فرمودند که بعد از پست آقای Inprise جواب ایشون
رو دادند ولی پستشون حذف شده، اگه واقعا جواب دادن اون هم از این نوع بد نیست
پس چرا پست ایشون حذف شده؟ مگه قرار هست که هرکسی باسواد هست بتونه
با بقیه کاربران بد صحبت کنه.
همینکه بعضی از پستها حذف میشه نشان دهنده این هست که اکثر (خواستم
بنویسم تعداد کمی با این تعداد پستها دیدم نمیشه) مدیران سایت انتقاد پذیر نیستند و
از موضع قدرت با سایر کاربران برخورد میکنند.
m-khorsandi
یک شنبه 12 تیر 1384, 12:41 عصر
آقای مدیر سایت عزیز،
فکر کنم این بخش برای حل همین جور مشکلات باشه.
بابک زواری
یک شنبه 12 تیر 1384, 13:33 عصر
همچنین توصیه میشود بیش از این وقت مدیران ارجمند را تلف ننمائید
به فرموده ای مدیریت دیگه ادامه نمیدیم
Nabi
یک شنبه 12 تیر 1384, 16:49 عصر
سلام به دوستان , اساتید گرامی
من اصلا حوصله این جور بحثا رو ندارم و عمرا تو این بحثا شرکت کنم! ولی خوب! از اونجا که آقای زواری طی یک پیغام شخصی خواستند که نظر بدهم ، وظیفه دونستم که نظر شخصی خود رو بگم ، هر چند که امیدوارم به بسته شدن آیدی منجر نشود!!!
ضمنا من در جریان جزئیات بحث این تاپیک نیستم و نمیتونم در این باره اظهار نظر کنم . ولی یه چیزای کلی که در مورد خودم پیش اومده رو فکر میکنم بهتر مطرح کنم حالا که یه جایی برای ارائه نظرات و انتقادات آزادانه باز کردید!!
پستهای روز اول من موجوده میتونید مطالعه بفرمائید، روز اول که وارد سایت شدم سعی کردم با لحن شوخی و شاد با دوستان برخورد کنم و ضمن اون سوالاتم رو به صورت جدی مطرح و دنبال میکردم فقط سعی میکردم با کمی چاشنی شوخی تاپیک رو از حالت خشک در بیارم ! بلافاصله بعد از همون یکی دو پست اول از طرف مدیر سایت یا انجمن بهم اخطار شد که لحن صحبت کردن شما ایراد داره و چنانچه ادامه بدید آیدیتون حذف میشه!
نمونه: http://www.barnamenevis.org/forum/viewtopic.php?p=113422&highlight=#113422
همچنین از دیگر ایراداتی که به روند کار من وارد بود اینکه واسه هر موضوعی نباید تاپیک جدید ایجاد کرد و فعالیت در اینگونه تالارها فرهنگ خاص خودش رو داره ! (البته حتما منظور این نبوده که من بی فرهنگم!!!)
تا جایی که یکی از مسئولین سایت که ترجیح دادند خودشون رو معرفی نکنند (نمیدونم از چی موضع گرفتند!!!) به من روی میسنجر پی ام دادند و شخصا خواستند که رفتارم رو عوض کنم (یعنی شوخی نکنم و جدی باشم ) توجه داشته باشید که کوچکترین توهینی در صحبتهای بنده نبود فقط کمی نمک چاشنی صحبتهام بود(پستها موجوده البته فکر میکنم!!) خلاصه بعد از اینکه کلی صحبت کردیم و هر چی توضیح دادم که بنده خودم حدود 2 سال مدیر بخش رایانه تالارهای ایران کلیک بودم ، الانم مدیر سایت شهرک نفت دات کام هستم و سابقه مدیریتی دارم و حداقل خوب با اصول پست زدن و... آشنا هستم . همچنین با فرهنگ و اصول اینجور انجمنها..! اما ایشون تاکید داشتن که اینجا قوانین خاص خودش رو داره و باید اینطور یا اون طور رفتار بشه .
در اینکه این سایت یکی از قوی ترین سایتهای ره گشای برنامه نویسان ایرانی است شکی نیست ، شاید همین نیاز به همچین سایتی باعث شد که من روش پست زدنم رو عوض کنم و سعی کردم اصلا با کسی شوخی نکنم و کاملا خشک و جدی باشم ! چون مثلا قانون اینجا اینطوریه !
یه مطلب کوچیک دیگه اینکه با نظر یکی از دوستان اینجا تا حدودی موافقم ! اینکه یک مدیر نباید از اختیارات مدیریتیش سو استفاده کنه ! و مثلا تا یه موضوع بر خلاف میلش بود تهدید به حذف و.. ایدی کنه . حداقل مطمپن بشه که باعث ناراحتی چند نفر دیگه هم شده اون وقت از اختیاراتش استفاده کنه . من همیشه در هنگام مدیریت سعی میکردم خودم رو کاربر عادی بدونم یعنی کاربری که نمیتونه پستهای دیگران رو حذف کنه ! بنابراین ابزار من کلامم بود و سعی میکردم با صحبت کردن موضوع رو اونجور که باید کنترل کنم . مگر اینکه از چهارچوب منطق خارج بشه که ناچار اختیارات مدیریت به کمک مدیر میاد (من کلی عرض کردم ، منظور خاصی نداشتم ، امیدوارم به مدیران بر نخوره که ایشون داره درس مدیریتی به ما میده ، به عنوان یه دوست که حداقل 10 سال تو این انجمنها خاک خورده صحبت میکنم)
شاید بحثهای من اصلا به موضوع تاپیک مربوط نمیشد ولی خوب فرصت رو غنیمت دیدم هر چی تو دلمه خالی کنم.
امیدوارم بازم مورد تهدید واقع نشم !!!
باتشکر از زحمتکشان سایت
نبی
R_BABAZADEH
یک شنبه 12 تیر 1384, 21:27 عصر
اقا نبی من هم با سخنان شما کاملا موافقم
یک با بخاطر اینکه در سایت امکان نظر سنجی عمومی نبود من یک موضوع رو در ااین سایت مطرح کردم و برای اینکه دیگر دوستان علاقه مند که تعدادشان کم هم نیست از ان مطلع شوند در بخشهای مربوط با ان موضوع لینکهایی برای مطلع گذاشتم به دو سه ساعت نکشید که یکی از مدیران محترم با بی ادبی تمام جواب مرا داد و تمامی موضوعات را پاک کرد
حال سخن من با مدیر سایت است
دوست عزیز اگر من یا افرادی مانند من از شما در خواستی داریم ادب حکم می کند که یک جواب کوتاه بدهید نه اینکه ...
ما هدفمان در این سایت یک چیز است (آموختن آموزش آشنایی دوستی همکاری و از همه مهمتر بالا بردن دانش ایران بزرگمان پس لطفا بی مهری را نسبت به دیگر دوستان کنار گذاشته و از نیروی مدیریتی خود در کارهای بهتر استفده کنید نه تهدید
امید وارم که مرا ببخشید اگر چیزی گفتم که باب میل شما نبود
فقط انها رو نوشتم بخاطر اینکه ما نند دوستمان نبی دلم رو خالی کرده باشم
امید وارم این سخنان به بالا بردن بار علمی و همبستگی در سایت کمکی کند و گر نه که ...
3nitro
یک شنبه 12 تیر 1384, 21:51 عصر
چه خوب همه خودشون رو خالی کردند . پس من چرا این کار رو نکنم ؟!
به یکی از مدیران پیغام زدم که چرا اینقدر خشنی و فقط آنلاین میشی تاپیک قفل یا حذف کنی( ! ) . در نهایت پس از مدتی به طور غیر مستقیم گفتند که همینی هست که هست .
فکر کنم اصول برنامه نویس و مدیران بخش به این جمله بالا هست .
من هم اگر میام سایت برنامه نویس فقط برای خودم هست که از سواد کاربران با سطح علمی بالا استفاده کنم چون نهایت چیزی که از بعضی مدیران دریافت می شود : قفل شد .دلیل دیگری هم که میام تو سایت واسه اینه که بتونم به دیگران کمک کنم و برخی از تجربیات خودم رو با بقیه share کنم ( اوه ، بابا خارجی :mrgreen: )
و بهتر این قدر حرص و جوش نزنیم و به مسائل حاشیه ای فکر نکنیم و محیط خوب برنامه نویس رو با این کارها خراب نکنیم چون فعلا تا قبل از انقلاب برنامه نویس همینی هست که هست و شاید بعد از انقلاب باز هم روش سنتی همینی هست که هست ادامه پیدا کنه - یکی این میکروفن رو از من بگیره . :mrgreen:
Babak-Aghili
یک شنبه 12 تیر 1384, 22:47 عصر
بابا ... بی خیال ......
مثل اینکه هر سال تابستون باید چند تا کاربر حذف بشن تا آرامش در سایت برقرار بشه ... :sorry:
نکنید همچین ... اعصاب معصاب این مدیرها راهم خط خطی نکنید ... بذارید چند کلمه مطلب علمی ازشون یاد بگیریم خب ...
یه بار میبینید زبونم لال ... سایت تعطیل شد ... اونوقت دلتون میسوزه که چرا در فرصتی که داشتید مطالب بیشتری را از سایرین یاد نگرفتید ....
R_BABAZADEH
یک شنبه 12 تیر 1384, 23:05 عصر
دوست عزیز Babak-Aghili
تاحالا شده به خاطر بعضی رفتارها تو این سایت دلسرد بشی و دنبال فروم دیگه ای بگردی
منکه دوسه تا فارسی و چند ده تا خارجی پیدا کردم ولی هنوز یه جایی از دلم به این سایت گیر کرده
امید وارم که پاره نشه :wink:
Babak-Aghili
دوشنبه 13 تیر 1384, 00:21 صبح
آقا فکر نکنی که من از این کاربران مرفه بی درد هستم ها ... نه ! خودم هم پارسال به دلیل Warez بازی از سایت اخراج شدم و کلا ID ام حذف شده بود !!
ولی خب ... حق با مدیران است ... اون موقع تقصیر من بود !
بله ... حتی گاهی اوقات که کار خاصی هم با سایت ندارم .. میام یک سری میزنم ببینم چه خبره ... برنامه نویس خانه دوم ماست .....
Inprise
دوشنبه 13 تیر 1384, 00:54 صبح
فعلا" اینجا رو قفل میکنم تا چرت و پرتهای بی ربطتری توش نوشته نشه ؛ بعدا" تو فرصت بهتری میام و چند سطری مینویسم شاید به درد بعضی بخوره و احتمالا" سایرین فرصت بیشتری برای فعالیت روی فروم پیدا نخواهند کرد ، اگر وضعشون با مندرجاتی که خواهد آمد منطبق نباشه .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.