View Full Version : هک شدن با چت
sahar salehi
چهارشنبه 20 مرداد 1389, 21:25 عصر
سلام
من از اینترنت adsl استفاده می کنم می خواستم بدونم امکانش هست که یه هکر از طریق چت سیستمم رو هک کنه و از سهمیه دانلود من استفاده کنه؟
Apache66
چهارشنبه 20 مرداد 1389, 21:33 عصر
سلام
من از اینترنت adsl استفاده می کنم می خواستم بدونم امکانش هست که یه هکر از طریق چت سیستمم رو هک کنه و از سهمیه دانلود من استفاده کنه؟
فکر نکنم امکانش باشه
Nima NT
چهارشنبه 20 مرداد 1389, 21:49 عصر
اگر رد و بدل برنامه صورت بگیره یا وارد روم بشید امکانش در حد ضعیف هست ولی طرف مقابل تا قبل از DC شدن شما باید هر کاری میخواد بکنه رو بکنه.
nima898
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 08:58 صبح
قائدتا باید isp رو حک کنه تا بتونه این کار رو کنه
syntiberium
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 10:13 صبح
فقط کافیه یه پورت روی کامپیوتر شما از طریق فرستادن فایل به شما یا دریافت از شما باز کنه و بعد یک فایل تروجان روی کامپیوترتون اجرا کنه که پسورد تمام connection هاتون را بدزده( که بعید می دونم برای شما چنین اتفاقی افتاده باشه ) . اگر شما به این موضوع شک دارید باید صفحه ی وب مربوط به کیلوبایت مصرفی را باز کنید و آخرین اتصال را یادداشت کنید و دو روز از اینترنت استفاده نکنید و بعد از دو روز همان صفحه را دوباره چک کنید . با این روش می تونید مطمئن بشید که کسی جز شما به پسورد تان دسترسی ندارد . ولی اگر به هک شدنتان پی بردید باید یک trojan remover نصب کنید و بعد پسورد adsl تان را تغییر دهید .
sahar salehi
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 10:41 صبح
از همه دوستانی که تا به حال در این بحث شرکت کردن ممنونم حین چت کردن یه هو اینترنم برای چند لحظه کوتاه قطع شد این می تونه از علائم هک شدن باشه (ضمنا هیچ فایلی رد و بدل نکردم)
mahdi68
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 11:58 صبح
فقط کافیه یه پورت روی کامپیوتر شما از طریق فرستادن فایل به شما یا دریافت از شما باز کنه و بعد یک فایل تروجان روی کامپیوترتون اجرا کنه که پسورد تمام connection هاتون را بدزده( که بعید می دونم برای شما چنین اتفاقی افتاده باشه ) آیا این عمل به همین راحتی که میگین اتفاق میوفته ؟؟؟ آنتی ویروس , فایروال و ... هیچ کاری نمیکنن وقتی این عمل صورت میگیره ؟؟؟
Dr.Bronx
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 13:16 عصر
شرکت هایی مثل صبانت ، شاتل و غیره ... از مک آدرس شما برای شناسایی استفاده می کنند و امکان اینکه فرد دیگری بتونه با user name شما وارد شبکه بشه غیر ممکن هست .
این نوع هکی هم که دوستمون فرمودند برای اکانتهای dial up ممکن هست در صورتی که می فرمایید از dial up استفاده می کنید .
اما ؛
در صورتی که به صورت خیلی وحشتناکی هک بشید می تونه از سیستم شما به عنوان یک vpn استفاده کنه.
که البته خوب به درد کسی هم نمی خوره .
موفق باشید ./
Saeed.Masoumi
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 13:30 عصر
شرکت هایی مثل صبانت ، شاتل و غیره ... از مک آدرس شما برای شناسایی استفاده می کنند و امکان اینکه فرد دیگری بتونه با user name شما وارد شبکه بشه غیر ممکن هست .
این نوع هکی هم که دوستمون فرمودند برای اکانتهای dial up ممکن هست در صورتی که می فرمایید از dial up استفاده می کنید .
اما ؛
در صورتی که به صورت خیلی وحشتناکی هک بشید می تونه از سیستم شما به عنوان یک vpn استفاده کنه.
که البته خوب به درد کسی هم نمی خوره .
موفق باشید ./
سلام
دوست عزیزمن صبانت دارم و می دونم می شه با یوزر و پس دیگران کانکت شد.
چند وقت پیش یک مقاله منتشر شد راجع به هک کردن مودم های دی اس ال تا اونجایی که یادم به راحتی آب خوردن می شد یوزر و پس کانکشن های فعال رو ازشون فهمید.
دوستان بدلیل اینکه آموزش خلاف است لذا فقط پاراگراف اولش رو پیست می کنم دیگه سرچش با شما:
HACKING DSL ROUTER
This tutorial will explain to you how to hack someone's internet account thru his router.This hack is based on a secuirty exploit of the router's default password and the stupidity of the user.
sahar salehi
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 15:21 عصر
( که بعید می دونم برای شما چنین اتفاقی افتاده باشه )
دلیل خاصی هست که این حرفو می زنید؟
syntiberium
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 19:43 عصر
( که بعید می دونم برای شما چنین اتفاقی افتاده باشه )
دلیل خاصی هست که این حرفو می زنید؟
نه چون طرف باید خیلی حرفه ای و خیلی نامرد باشه و خیلی هم نترس چون ممکنه بشه پیگرد قانونی کنید و طرف رو پیداش کنید که خوب تعداد این جور آدم ها خیلی کمه برای همین بعید می دونم پس زیاد نگران نباشید .
sahar salehi
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 21:05 عصر
ممنون به خاطر جواب جامع و کاملتون:لبخندساده:
من از آنتی ویروس kaspersky internet security 2010 استفاده می کنم تاچه حد می تونه در شناسایی تروجان ها فعال باشه و از هک شدن جلوگیری کنه؟
Nima NT
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 21:24 عصر
ممنون به خاطر جواب جامع و کاملتون:لبخندساده:
من از آنتی ویروس kaspersky internet security 2010 استفاده می کنم تاچه حد می تونه در شناسایی تروجان ها فعال باشه و از هک شدن جلوگیری کنه؟
نباید زیاد نگران باشید ، الان هک کردن از طریق چت معمولا" کار تازه کارها هستش ، معمولا" این جور هکرهای تازه وارد هم در مقابله با Firewall و ... گیر میکنن.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.