View Full Version : این امکانات تو سایت وجود داره؟
Web.Designer01
چهارشنبه 20 مرداد 1389, 21:48 عصر
سلام
میخواستم بدونم این امکانات تو سایت وجود داره یا نه واگه آره چجوری میشه ازش استفاده کرد:
1-میشه فهمید چه کاربرایی از یه تاپیک بازدید کردن یا نه؟
2-میشه یه کاربر رو زیر نظرگرفت؟!مثلا هر پست یا تاپیکی که زد یه جوری خبر دار بشیم؟
3-من هرچی پیغام خصوصی ارسال میکنم باز میزنه پیغامهای ارسال شده (0) و اونارو نشون نمیده ،چرا؟
vandermond
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 01:39 صبح
3-من هرچی پیغام خصوصی ارسال میکنم باز میزنه پیغامهای ارسال شده (0) و اونارو نشون نمیده ،چرا؟
خب چون ارسال نشده:لبخند:.
به پيغام هايي كه ميده توجه كنيد. مثلا اينكه احتمالا عنوان رو وارد نميكنيد.
Web.Designer01
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 02:04 صبح
خب چون ارسال نشده:لبخند:.
به پيغام هايي كه ميده توجه كنيد. مثلا اينكه احتمالا عنوان رو وارد نميكنيد.
:لبخند:
نه دوست عزیز ارسال شده چون جواب پیغامارو دادن:بامزه:
LORD AELX
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 06:03 صبح
سلام
چون برای صرفه جویی این گزینه رو در حالت default طوری تنظیم کردند که پیغام های ارسالی ذخیره نشوند. :چشمک: شما فقط کافیه از قسمت تنظیمات، این گزینه رو فعال کنید. (یعنی ذخیره یک نسخه از پیغام های ارسالی...)
موفق باشید :قلب:
ztx4
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 22:04 عصر
سلام
میخواستم بدونم این امکانات تو سایت وجود داره یا نه واگه آره چجوری میشه ازش استفاده کرد:
2-میشه یه کاربر رو زیر نظرگرفت؟!مثلا هر پست یا تاپیکی که زد یه جوری خبر دار بشیم؟
سوال اول و دوم رو تا اون جا که من می دونم غیر ممکنه.
سوال سوم هم که دوستان فرمودند
LORD AELX
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 22:12 عصر
سلام
سوال اول و دوم رو تا اون جا که من می دونم غیر ممکنه.
فقط غیر ممکن، غیر ممکنه!! :لبخندساده:
در مورد سوال اول، اگر ادمین لطف کنند و پلاگین مربوطه رو روی سیستم نصب کنند، این امکان ایجاد میشه که ببینید تا حالا چه کسانی از تاپیک بازدید داشته اند.
در مورد سوال دوم هم، من تا بحال چیزی ندیدم ولی اگر هم پلاگین اش موجود نباشه، میشه نوشتش... مثلا یه چیزی بشه مثل "تحت نظر گرفتن تاپیک"، با این تفاوت که کاربر رو از لحاظ تاپیک و پست تحت نظر بگیره.
ولی بهرحال، این دو امکان در این فروم موجود نیستند، مگر اینکه ادمین پلاگین های مربوطه رو نصب کنند.
ztx4
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 22:35 عصر
فقط غیر ممکن، غیر ممکنه!!
منظور من این بود که با امکانات فعلی سایت این کار غیر ممکنه نه اینکه کلا غیر ممکنه!:لبخندساده:
اما با جمله اتون موافقم.
Web.Designer01
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 22:39 عصر
ولی بهرحال، این دو امکان در این فروم موجود نیستند، مگر اینکه ادمین پلاگین های مربوطه رو نصب کنند.
دوست من ممنونم از پاسخت.
حیف شد که این امکانات وجود نداره:ناراحت:،خیلی به درد بخور بود(مخصوصا دومیه)،امیدوارم در آینده ای نزدیک مدیرای محترم این امکانات رو به سایت اضافه کنن.
mmohammadd
جمعه 05 شهریور 1389, 14:27 عصر
سلام
1 . بله میشه
ولی ادمین باید تو پنل مدیریت تیکش رو بزنه تا فعال بشه این قابلیت .
اگه فعال باشه در پائین هر تایپیک نشون میده که چه کسانی از تایپیک دیدن کرده اند
2 . میتونید تو پروفایل شخص مورد نظر برید به تب آمار
3 . تو تنظیمات تیک "ذخیره یک نسخه از پیام فرستاده شده پوشه فرستاده ها" رو بزنید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.