View Full Version : ارتباط با بانک sql در شبکه محلی
navidkhalilian
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 00:25 صبح
سلام دوستان من یه برنامه نوشتم که با sqlserver 2000 کار میکنه و به زبان c#.net هست.برای اتصال به بانک روی سرور کار های زیر رو انجام دادم و به مشکل برخوردم میشه من رو راهنمایی کنید؟
1-روی سرور sql server personal رو نصب کردم
2-فایروال سرور رو off کردم
3-از این کانکشن استفاده کردم
"server=navid;Initial Catalog=dbtest;Integrated Security = True;"
4-موقع نصب sql روی سرور از حالت Authentication Mode استفاده کردم
5-روی سرور هیچ فایر وال یا آنتی ویروس یا نرم افزار امنیتی نصب نشده
حالا میشه بگید مشکل من از چیه؟خواهش میکنم کمک کنید.مرسی
navidkhalilian
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 20:11 عصر
دوستان کسی نمی خواد کمک کنه؟خواهشن کمک کنید این یه برنامه اداری و اگه مشکل حل نشه من به فنا میرم.
ahmad_eagle2002
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 23:01 عصر
error خود را بگذاريد تا قابل بررسي باشد
navidkhalilian
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 23:13 عصر
بفرما دوست من اینم خطایی که میده
A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)
ممنونم از دوستانی که قراره کمک کنند.
ahmad_eagle2002
جمعه 22 مرداد 1389, 12:20 عصر
به اين آدرس يه سري بزن خيلي خوب توضيح دادهhttp://blog.sqlauthority.com/2009/05/21/sql-server-fix-error-provider-named-pipes-provider-error-40-could-not-open-a-connection-to-sql-server-microsoft-sql-server-error/
navidkhalilian
جمعه 22 مرداد 1389, 15:46 عصر
دوست عزیز ممنونم ولی این لینک هیچ کمکی به من نکرد خودم قبلا دیدمش.شایدم من درست ازش استفاده نکردم.به هر حال ممنون ولی خواهشاً اینکاره ها بیان کمک.به دادم برسید:گریه:
programer1389
شنبه 23 مرداد 1389, 09:41 صبح
ببینید تو خود c# میتونید بانک رو ببینید
این خطا داره اعلام میکنه که به هردلیل شما نمیتونید سرور رو ببینید اگه تو یک شبکه محلی کار میکنید ببینید بقیه سرور ها قابل دیدن هستن یا نه
به احتمال زیاد نرم افزار sql server2000 رو موقع نصب یک جاییش را به طور کامل نصب نکردین
mehdikhajeh
یک شنبه 24 مرداد 1389, 07:01 صبح
سلام باید این تنظیمات رو انجام بدی:
تو SQL Server رو نام سرور کلیک راست کن و Properties رو انتخاب کن بعد هم توی تبSecurity حالت Authentication رو SQL Server And windows انتخاب کن.
یه یوزر با پسورد تعریف کن و کانکشنت رو هم این قرار بده:
Datasource=navid;Initial Catalog=dbtest;Integrated Security = false;user id=user;password=pass
rooja_59
یک شنبه 24 مرداد 1389, 21:02 عصر
تو SQL Server رو نام سرور کلیک راست کن و Properties رو انتخاب کن بعد هم توی تبSecurity حالت Authentication رو SQL Server And windows انتخاب کن.
Datasource=navid;Initial Catalog=dbtest;Integrated Security = false;user id=user;password=pass
سلام من خواستم از این روش استفاده کنم ولی نمیدونم کجا باید user ایجاد کنم .
navidkhalilian
یک شنبه 24 مرداد 1389, 21:49 عصر
ببینید تو خود C# میتونید بانک رو ببینید
این خطا داره اعلام میکنه که به هردلیل شما نمیتونید سرور رو ببینید اگه تو یک شبکه محلی کار میکنید ببینید بقیه سرور ها قابل دیدن هستن یا نه
به احتمال زیاد نرم افزار sql server2000 رو موقع نصب یک جاییش را به طور کامل نصب نکردین
دوست من سرور قابل رویت هست هم ping میشه هم میشه فایل share کرد.
تو حالت لوکال هم جواب میده.
navidkhalilian
یک شنبه 24 مرداد 1389, 21:51 عصر
دوست عزیز این کارم انجام دادم اما فرقی نکرد.حالا چیکار کنم؟
navidkhalilian
دوشنبه 25 مرداد 1389, 21:19 عصر
دوستان مشکل من حل شد.خودم فهمیدم مشکل از چی بود.مرسی.ولی خودمونیما هر کسی جواب داد جوابشو همینطوری گفت.یعنی اصلا اینکاره نبود
rooja_59
دوشنبه 25 مرداد 1389, 22:28 عصر
دوستان مشکل من حل شد.خودم فهمیدم مشکل از چی بود.مرسی.ولی خودمونیما هر کسی جواب داد جوابشو همینطوری گفت.یعنی اصلا اینکاره نبود
خب حالا مشکل از چی بود ؟
masoudfcr
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 15:16 عصر
اگه client ها با domain به سرور وصل شده باشن اونوقت ConnectionString چجوری میشه؟جای username باید نام domain بزاریم؟؟
navidkhalilian
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 17:08 عصر
خب حالا مشکل از چی بود ؟
مشکل از نوع کابل در شبکه بود.نوع کابلی که داخل یک شبکه که با هاب کار میکنه با کابلی که برای شبکه کردن دوتا کامپیوتر به صورت پیر تو پیر استفاده میشه فرق میکنه.مشکل من فقط از کابل بود.البته اینو بگم که با هر دو نوع کابل شبکه ساخته میشه ولی توی send و recive مشکل پیدا میشه
sallea
یک شنبه 31 مرداد 1389, 13:09 عصر
----------------------------------------------------------------------------------------------
اولا تو که با الفبای شبکه آشنایی نداری بی جا کردی می خوای برنامه ی شبکه بنویسی
دوما فعلا حال و حوصله ی جواب دادن ندارم
navidkhalilian
پنج شنبه 04 شهریور 1389, 14:57 عصر
----------------------------------------------------------------------------------------------
اولا تو که با الفبای شبکه آشنایی نداری بی جا کردی می خوای برنامه ی شبکه بنویسی
دوما فعلا حال و حوصله ی جواب دادن ندارم
حرف دهنتو بفهم.تو بیجا کردی که وقتی الفبای فارسی رو بلد نیستی چطوری استفاده کنی به زبون میاری.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.