View Full Version : ویژوال استدیوم از کار افتاده
hercool
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 13:25 عصر
سلام خدمت دوستان
من ویژوال استدیوم از کار افتاده و نیاز به لایسنس داره کسی می تونه منو راهنمایی کنه در این زمینه ؟
صفحه باز نمیشه و صفحه پیغامی میاد که میگه باید اپگرید کنی و اونجا هم لایسنس و این حرفا رو می خواد دوره اش تموم شده احتمالا باید ریست کنم ولی نمی دونم چجوری ممنون میشم کمک کنید
Salar Ashgi
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 23:02 عصر
احتمالا نسخه دانلود شده از سایت مایکروسافت رو استفاده میکنید ، که فاقد لایسنس میباشد ./
طبیعتا یا باید لایسنسشو گیر بیارید و یا اینکه نسخه کامل(کرک شده) رو از فروشگاههای نرم افزاری خریداری
کنید ./
hercool
جمعه 22 مرداد 1389, 19:17 عصر
راه دیگه ای نداره مثل حذف و نصب دوباره کرک و کیجن دارم اما نرم افزار نمیزاره که کار کنه
ممنون میشم پاسخ من رو بدید
Salar Ashgi
جمعه 22 مرداد 1389, 19:35 عصر
چرا ممکنه جواب بده ، ولی چون نسخه Trial هستش بالاخره بعد یه مدتی از کار خواهد افتاد ، Cracker ها
زیاد قابل اعتماد نیستند ، ولی نسخه موجود در بازار خودشان کرک شده هستند !
موفق باشید ./
مرتضی پیروزی
شنبه 23 مرداد 1389, 00:49 صبح
سلام دوست عزیز؛
تاریخ سیستم رو چند روزی عقب ببر، البته راستش توی VS امتحان نکردم ولی یکبار ویندوزم کرکش پرید، تاریخ رو 20 روز بردم عقب بهم 20 روز وقت داد!! امتحان کن اگر شد میتونی کرکش کنی.
پ.ن. اگر کارهای حرفه ای نمیخوای بکنی و فقط برای آموزش میخوای, به نظرم یک نسخه Express دانلود کن خیال خودت راحت میشه.
موفق باشی
Salar Ashgi
شنبه 23 مرداد 1389, 00:52 صبح
در ضمن این نکته رو هم همیشه مد نظر داشته باش، چون خیلی ها ضربه اش رو خوردند....
منظورتون چی بود ؟!
مرتضی پیروزی
شنبه 23 مرداد 1389, 00:57 صبح
منظورتون چی بود ؟!
سلام
البته چون احساس کردم آف میشه ویرایشش کردم ولی گویا شما زودتر از ویرایش من متن رو نقل قول کردید.........
دو نوعش رو من دیدم؛
یکی اینکه بعد از یک مدت ممکنه از کار بیفتن و باعث ایجاد دردسر بشن.
دوم اینکه من خودم به شخصه هیچ وقت کرک دانلود نمیکنم، چون خیلی هاشون برنامه های مخربی هستند که کرکر ها به وسیله نرم افزارهای کرک وارد سیستم شما میکنن و حالا به هر نحوی میتونن به شما صدمه بزنن.
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.