ورود

View Full Version : سوال: برنامه مولتی ساز اکانت در گیم ها

MaHyaR.DrAcOulA
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 14:33 عصر
سلام دوستان
نمیدونستم این تایپیک رو در کدوم قسمت بزنم.شرمنده اگه جای اشتباهی زدمش:دی
من میخوام یه برنامه ای طراحی کنم که وارد سایت بازی ای بشه (مانند ایجهان یا اریپابلیک) بعد از ورودش بره خودش خود به خود ثبت نام کنه با استفاده از همون ایمیلی که خودش ساخته رو وارد میکنه.
بعد از ساخت اکانت در بازی هر روز بعد از زدن دکمه شروع و متصل شدن به اینترنت بره خودش خود به خود داخل سایت و ورک و ترین و معدن و در آخر بجنگه.
به نظرتون چیکار باید کرد تو این برنامه؟
کسی میتونه کمکم کنه؟
برنامه ای شبیه به این عملکرد ساخته شده؟
اطلاعاتی که فقط من دارم اینه که صرب ها یه همچین برنامه ای ساختن ولی در اینترنت قرار ندادن حالا میخوام یه ایرانی دومین نفری باشه که بسازتش
منتظر نظرات شما هستم

MaHyaR.DrAcOulA
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 18:53 عصر
کسی نمیتونه در این مورد کمکم کنه؟

pswin.pooya
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 23:27 عصر
به همچین برنامه هایی bot میگن و نمونه های زیادی ازشون وچود داره. بدون شک اگر بخوای اینکار رو بکنی آخرین میشی نه دومی

این برنامه ممنوع هستند و بازهایی مثل تراوین به شدت باهاشون برخورد میکنن و کمتر از یک روز اونها رو شناسایی و اکانتشون رو بن میکنن.

MaHyaR.DrAcOulA
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 23:41 عصر
دوست من این برنامه ای که دارم در موردش صحبت میکنم تا الان توی جهان واقعی دو کشور بهش دست پیدا کردن صرب و لهستان
این برنامه بوتی که شما میگین با اینی که دارم میگم و میخوام بسازم فرق میکنه
اون عملا باید به یه سری دهکده حمله کنه و منابع ها یا ساختمون ها رو ارتقاع بده.
ولی در این بوتی که قراره بسازم باید ورک و ترین و جنگ بکنی و همین طور کار پیدا کنی بری غذا واسه خودت بخری و همین طور باید یه سری شماره های داخل عکس هم حدس بزنه تا بتونه اکانت بسازه در این بازی هم ساختن چنین برنامه هایی جرمه ولی برای من جذابه و میخوام چنین برنامه ای رو تجربه کنم.
در ضمن این برنامه برای شناسایی نشدنش باید حتما آی پی خودشو تغییر بده و همین طور خودش کوکی های خودشو پاک کنه.
عملا خیلی پیشرفته تر از اون برنامه بوت در تراوین هست

MaHyaR.DrAcOulA
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 23:44 عصر
تا همین چند روز پیش متوجه شدم که لهستان هم به جمع این برنامه ها اضافه شده و با استفاده از این برنامه 43.000 اکانت ساخته.و حتی مستر (ادمین) سایت هم متوجه این قضیه نشد و سیستم های امنیتی سایت قادر به شناسایی این برنامه بوت نشدن

alex_alex
شنبه 23 مرداد 1389, 22:50 عصر
الگوریتم بوت مشکل خاصی نداره
فقط این برنامه باید طوری عمل کنه که برای ورود به هر اکانت یه ای پی داشته باشه وگرنه شناسایی میشه
در ضمن کوکی ها هم باید برای بازی فعال باشه
این برنامه به نظرم خیلی بزرگ میاد چون تلفیق چندین برنامه بزرگ و قیمتی می تونه باشه
1- برنامه ای که می تونه حروف رو از داخل عکس شناسایی و اونا رو تبدیل به متن کنه
2- برنامه ای که ای پی رو عوض کنه یه جورایی مثل ق+ی لتر سکن میشه

من که بعید می دونم برنامه ای باشه که بتونه متن داخل این نوع عکسها رو شناسایی کنه چون همینطور که می دونید این نوع متن ها با سایزهای مختلف و رنگهای مختلف و زاویه های مختلف نوشته میشن و حتی بیشتر وقتها انسان هم نمی تونه اونا رو شناسایی کنه
در بعضی کدهای امنیتی احتمالش هست که انجام بشه ولی کدهای امنیتی مانند همین کد تصویر امنیتی ایریپابلیک و همین انجمن قابل تشخیص توسط بوت نیست

هیچکی پیدا نمیشه که درباره ساخت این نوع نرم افزارها اطلاعاتی داشته باشه؟؟

MaHyaR.DrAcOulA
یک شنبه 24 مرداد 1389, 23:55 عصر
برای اینکه بتونه عکس ها تشخیص بده باید OCR مربوطه رو درست کنیم تا فونت اون عکس رو بشناسه.
ولی از اونجایی که در بعضی از این عکس ها فونت ها طوری طراحی شدن که حتی برای انسان ها هم تشخیصش سخت هست و در بین حروف هم خط هایی وجود دارد که کار OCR را برای تشخیص سخت میکنه شایدم غیر ممکن
به این فکر افتادم راه حلی پیدا کنم یا این عکس تشخیص حروف رو دور بزنم.با اینکه اگه عکسی اومد خود برنامه عکس رو به من ارجاع بده من براش پرش کنم و بعد ادامه کار رو انجام بده ولی خب خیلی وقت گیر میشه اگه بخوای 8000 اکانت رو ساپورت کنی.
یه سوال برام پیش اومده :
این عکس ها در دیتابیس ذخیره میشن یا اینکه توی سیستم کاربر ورود میکنن تا کاربر جواب رو برای دیتابیس بفرسته.؟!؟

pswin.pooya
دوشنبه 25 مرداد 1389, 14:31 عصر
دوستا بات و نه بوت.

میتونین به ادمین تراوین نامه بدید تا براتون توضیح بده که چقدر شناسایی این برنامه ها راحت هستش.

این برنامه ها نه تنها آی.پی رو چک میکنن بلکه بازی زمانی کلیکها، رزولوشن صفحه، سیستم عامل، کشور و موارد زیادی دیگه رو بررسی میکنن که حتی خوابش رو هم نمی تونید ببینید. پانل ادمین تراوین به قدری هوشمند طراحی شده تا حتی از روی رفتار و مراحل ساخت و حمله هم میتونه بات رو تشخیص بده. یعنی بقیه موارد رو بذارید کنار و فرض کنید که همه مشکلها حل شدن حالا اگر دو تا یوزر مثل هم عمل کنن یعنی با ترتیب خاصی دهکده بسازن و پیشرفت کنن به سرعت برنامه تشخیص داده میشه برای همین کار هم تراوین خودش مرتب تمام نرم افزارهای ساخته شده براش رو چک میکنه

من از یه برنامه داخل ترواین استفاده کرده بودم که تمام دکمه ها رو داخل پانل اصلی می آورد و جالب اینه که ادمین از روی اینکه من ترتیب صفحات رو رعایت نکرده بودم (مثل قبل از اینکه برم دهکده یه ساخنمون مثل پناهگاه رو ارتقاء داده بودم متوجه این مورد شده بود. اما خوشبختانه داخل تراوین این مورد جرم حساب نمی شد)

از اونجا که بات ها خیلی سریع عمل میکنن و بازه زمانی زیادی رو روشن هستن و کار میکنن و همینطور عکسالمل سریعی رو دارن خیلی سریع توسط نرم افزارهای دیگه شناسایی میشن. توی این مورد معمولا تراوین درخواست کپچا میکنه که اگر کاربر سریع واردش نکنه سیستم شناسایی میشه و سریعا به مدیر منظقه گذارش داده میشه.

شما هیچ وقت نباید با سایتهای ضعیف خودتون رو مقایسه کنید و بگین بله من برای بازی حسن کچل بات ساختم و شناسایی نشد بلکه باید با قویترین ها مثل بازی تراوین خودتون رو مقایسه کنید.

برای اینکه ببینید همه از این نرم افزارها ساختن یه سرچ کوچولو برای تراوین کافیه. اکثر اونها هم با ff و پلاگین gear monkey کار میکنن.