View Full Version : classpath
mnk-maryam
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 15:36 عصر
سلام
ميشه يكي به من توضيح بده كه classpath چيه و چه جوري ميشه اونو تنظيم كرد .
:تشویق:
من وقتي فايل هاي .jar رو اجرا مي كنم NotFoundClassException ميده ،تو يه كتاب خوندم كه دليلش اينه كه classpath تنظيم نيست ، خوب من چه جوري ميتونم اونو تنظيم كنم ؟:کف::کف:
jlover
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 20:17 عصر
class-path محل جستجویی هست که مفسر و کلمپایلر جاوا در اون به دنبال کلاسهای شما میگردند.
اطلاعات کاملتر رو هم میتونید در فکر کنم پوشه ی tech notes در مجموعه ی مستندات کتابخانه ی استاندارد، J2SDK پیدا کنید.
شما باید فایل مانیفست که نتبینز اون رو درون فایل جر قرار میده باز کنید و یک جمله بهش اضافه کنید:
Main-Class: YourClass
که YourClass اسم کلاسی هست که دارای متد main هست و نرم افزار از اونجا شروع به اجرا میکنه.
یا اینکه در خود نتبینز در project properties این مقدار رو در فیلد مربوطه (main class) تنظیم می کنید.
mnk-maryam
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 19:50 عصر
سلام دوست عزيز
خيلا ممنون از وقتي كه برام گذاشتين :لبخند:
تمام چيزهايي كه شما گفتين و من چك كردم همه اونها به طور خودكار setبود اما همچنان فايلهاي jar من اجرا نمي شه و پيغام NotFoundClassException ميده(البته بعضي از اونها فقط توي لينوكس اجرا ميشه ) ميشه يه راهنمايي ديگه بكنيد ؟:گریه::گریه:
jlover
دوشنبه 01 شهریور 1389, 03:27 صبح
شما باید اطلاعات بیشتری مهیا کنید: مثلاً متن دقیق پیغام خطا رو قرار بدید و البته شما با تایپ کردن classpath +java در جعبه ی جستجوی یک جستجوگر میتونید اطلاعات کامل و دقیقی بدست بیارید.
مثل این (http://download.oracle.com/javase/tutorial/essential/environment/paths.html) و این (http://download-llnw.oracle.com/javase/1.3/docs/tooldocs/win32/classpath.html)
من نمیتونم حدس بزنم که دقیقاً مشکل از کجاست، باید دید که چه کلاسی پیدا نمیشه که ClassNotFoundExeption پرتاب میشه ...
شما وقتی کلاس اجرایی نرم افزارتون رو در IDE اجرا میکنید، باز هم این مشکل رو دارید؟
حتی حدس میزنم شاید شما فقط یه نرم افزار (همون فایل جر در اختیار دارید!)- درسته؟
mnk-maryam
سه شنبه 09 شهریور 1389, 09:23 صبح
خب كلاسي رو كه پرتاب مي كنه كلاسه main
IDE كه من استفاده مي كنم NetBeans هستش و برنامه ام داخل اون بدون exception يا هرچيز ديگه اي اجرا ميشه ولي فايل جر همون برنامه كه خود netbeans ميسازه اجرا نمي شه :گریه::گریه:
اگه منظورتون از سوال اخر نصب jdk است روي سيستمم نصب هست هم روي ويندوز هم لينوكس:عصبانی++:
jlover
سه شنبه 09 شهریور 1389, 17:34 عصر
... مثلاً متن دقیق پیغام خطا رو قرار بدید...
:متفکر:
اون دو تا لینک رو خوندید؟؟
در ضمن main متد هست نه کلاس...
من متاسفانه چیز بیشتری با این معلومات به ذهنم نمیرسه، از دوستان دیگه میخوام که راهنمایی کنند...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.