PDA

View Full Version : سوال: چگونه اطلاعات یک بانک را در ویژوال بیسیک مرتب کنم

Masoudse7en
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 22:43 عصر
من یه برنامه نوشتم که اطلاعات ممکنه که جابه جا وارد بشه معیاری که توی این نرم افزار مهمه شماره عضویته ممکنه که یه وقتی جابه جا وارد بشه میخوام اینها پشت سر هم قرار بگیرن یه چنتا جابه خودم وارد کردم از تو بانک تونست sort کنم درست شد ولی وقتی اومدم تو برنامه ویژوال همونجوری بود که وارد کره بودم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه کمکم کنید که درستش کنم ممنون میشم......................:متفکر::متف ر::افسرده::افسرده:

sohrab o
جمعه 22 مرداد 1389, 09:45 صبح
shoma mitoonin az ghanoone moteghayer estefade konin

shoma 2 be 2 mitoonin dadeharo too moteghayer ha benevisin baad ba ye halghe for oonaro daste bandi konin

age yekam bishtar tozih bedin ke in dadeha chi hasan va man motevajeh besham mitoonam komak konam

دوست عزیز طبق قوانین سایت، پست هاتون باید فارسی بنویسید!

sohrab o
جمعه 22 مرداد 1389, 09:49 صبح
من یه برنامه نوشتم که اطلاعات ممکنه که جابه جا وارد بشه معیاری که توی این نرم افزار مهمه شماره عضویته ممکنه که یه وقتی جابه جا وارد بشه میخوام اینها پشت سر هم قرار بگیرن یه چنتا جابه خودم وارد کردم از تو بانک تونست sort کنم درست شد ولی وقتی اومدم تو برنامه ویژوال همونجوری بود که وارد کره بودم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه کمکم کنید که درستش کنم ممنون میشم......................:متفکر::متف ر::افسرده::افسرده:

ببین با چه کنترلی به بانک متصل میشی؟
با چه دستوری اطلاعاتو از بانک می خونی؟
اما یه دستور در sql هست:
دستور order by اطلاعات خوانده شده از بانکو مرتب می کنه که می تونه یک فیلد یا چندین فیلد باشه

Select * From Table1

خواندن اطلاعات از بانک بدون مرتب سازی

Select * From Table1 Order BY Field1

خواندن اطلاعات از بانک و مرتب سازی با 1 فیلد

Select * From Table1 Order BY Field1,Field2,Field3

خواندن اطلاعات از بانک و مرتب سازی با چند فیلد