ورود

View Full Version : روشن شدن کامپیوتر از طریق لامپ

salehbagheri
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 23:36 عصر
سلام!

چند وقتی میشه که با این مشکل عجیب روبرو شدم.

وقتی لامپ اتاق رو خاموش یا روشن میکنم PC روشن میشه.

اول فکر کردم شاید بخاطر اشکالات در Power کیس باشه ولی بعد از تعویض اون هم این مشکل همچنان پابرجاست.

آیا راه حلی سراغ دارید؟

modirmasool
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 23:48 عصر
منم همین مشکل رو دارم. مثلا وقتی کولر روشن میشه یا حتی بعضی وقت ها لامپ، کامپیوتر روشن می شه. از اول که کامپیوتر رو گرفته بودم اینطوری بود. فکر می کردم از پاوره ولی حالا که شما گفتین عوض کردین و تغییری نکرده پس احتمالا نباید از پاور باشه. دوستان ممنون میشم در این باره کمک کنین.

مرتضی پیروزی
جمعه 22 مرداد 1389, 00:02 صبح
سیستم رو که Hibernate نمیکنید؟؟

modirmasool
جمعه 22 مرداد 1389, 00:07 صبح
سیستم رو که Hibernate نمیکنید؟؟

نه. اصلا سیستم کامل خاموشه ولی یه هو روشن میشه.

مرتضی پیروزی
جمعه 22 مرداد 1389, 00:13 صبح
به احتمال خیلی زیاد منظور از لامپ باید مهتابی باشه درسته؟
اگر این طور هست به خاطر شوکی هست که استارت مهتابی به سیستم وارد میکنه؛ کولر هم همینطور، وقتی روشن میکنید به خود آدم فشار میاد چه برسه به کامپیوتر!
به احتمال زیاد مشکل از پاور هست( که احتمال اینم زیاده که پاور جدید هم از نوع پاور قدیمی باشه!)

East.Tiva
جمعه 22 مرداد 1389, 00:30 صبح
شاید هم مشکل از Wake On Lan مادربرد باشه. اگر مادربرد این سیستم رو داره، اون رو خاموش کنید و دوباره تست کنید.

syntiberium
جمعه 22 مرداد 1389, 00:31 صبح
شاید مربوط بشه به تنظیمات bios . یکی از معلم های کامپیوترمون می گفت ممکنه به ویروسی دچار بشین که وقتی مثلا مهتابی رو روشن می کنید کامپیوتر روشن بشه (منظورم اینه که مشکل احتمالا سخت افزاری نیست )

حسین فلاحی
جمعه 22 مرداد 1389, 00:37 صبح
کامپیوترها (حداقل مال خودم) طوری هست که وقتی به پریز برق وصل می کنین روشن می شن.
حالا با این حساب اگه روشن کردن کولر یا لامپ شوک ایجاد کنه و اتصال قطع و وصل بشه می شه مثل حالتی که به پریز وصل کنین.

کامپیوترتون محافظ نداره؟

Felony
جمعه 22 مرداد 1389, 04:37 صبح
به خاطر تنظیمات بایوس هست ، وقتی تنظیمات رو طوری تغییر داده باشید که با اتصال سیم پاور به برق سیستم روشن بشه این اتفاق میافته ، با روشن شدن وسایلی که برای استارت از مدار جریان میکشن ( استارت مهتابی یا استارت کولر های گازی و آبی ) نوسان به حدی در شبکه برق بالا میره که ولتاژ از حد مورد قبول پاور کمتر میشه و پاور فکر میکنه از پریز جدا شده و با نرمال شدن این جریان و بازگشت جریان پاور فکر میکنه دوباره به برق وصل شده و به مادر برد فرمان استارت رو میده ، تنضیمات بایوس مادربرد رو بررسی کنید .

franchesco
جمعه 22 مرداد 1389, 06:25 صبح
برید توی تنظیمات مادربرد و یه جایی نوشته wake up اینو خاموش کنید درست میشه .

modirmasool
جمعه 22 مرداد 1389, 09:36 صبح
به خاطر تنظیمات بایوس هست ، وقتی تنظیمات رو طوری تغییر داده باشید که با اتصال سیم پاور به برق سیستم روشن بشه این اتفاق میافته ، با روشن شدن وسایلی که برای استارت از مدار جریان میکشن ( استارت مهتابی یا استارت کولر های گازی و آبی ) نوسان به حدی در شبکه برق بالا میره که ولتاژ از حد مورد قبول پاور کمتر میشه و پاور فکر میکنه از پریز جدا شده و با نرمال شدن این جریان و بازگشت جریان پاور فکر میکنه دوباره به برق وصل شده و به مادر برد فرمان استارت رو میده ، تنضیمات بایوس مادربرد رو بررسی کنید .

ممنون. ولی طوری تنظیمش کردم که اگه برق رفت کامپیوتر روشن نشه. به علاوه اینکه تمام این مسائل برای وقتی هستش که کامپیوتر روشن باشه. این طور نیست؟

Felony
جمعه 22 مرداد 1389, 10:31 صبح
به علاوه اینکه تمام این مسائل برای وقتی هستش که کامپیوتر روشن باشه. این طور نیست؟
خیر ، ربطی به روشن بودن یا نبودن سیستم نداره ، در پست قبلیم هم گفتم وقتی سیم پاور به برق متصل بشه ( وقتی متصل نباشه سیستم خاموشه دیگه ! )

nima898
شنبه 23 مرداد 1389, 08:46 صبح
بستگی به امپدانس خط شبکه توزیع و سیم کشی داخل منزل و افت ولتاژ و احتمالا نوسان ولتاژ محله ای که زندگی میکنید هم داره

HjSoft
سه شنبه 16 شهریور 1389, 20:09 عصر
دوستان عزیز کسی راه حلی پیدا نکرد ؟
منم سیستم جدیدم با مادربورد Giga و پاور Green دقیقا همین مشکل رو داره . اما هنوز کشف نکردم به کدوم وسیله حساسه ، اما خیلی وقت ها می بینم که خودش روشن شده . کسی راهی پیدا کرده ؟

مهران رسا
سه شنبه 16 شهریور 1389, 23:33 عصر
Nice ! حیف که دکمه تشکر نداره این تالار :لبخندساده: