View Full Version : اتوماسیون اداری
resatak
جمعه 22 مرداد 1389, 07:30 صبح
با سلام خدمت دوستان
من یک سئوال داشتم در مورد نرم افزارهای اتوماسیون اداری
همونطور که میدونید این نرم افزار ها بر روی سرور نصب میشند و کاربران از طریق شبکه به سرور وصل میشند و وارد این نرم افزار میشن.
حالا سئوال من اینه که با توجه به اینکه اکثر این نرم افزارها گران قیمت هستن و برای نوشتنش زحمت زیادی کشیدن با نصب بر روی سرور در واقع مدیر سرور امکان دسترسی به تمام فایلها و سورس برنامه رو دارن پس چه راه حلی وجود داره؟؟
razeghi_loved
جمعه 22 مرداد 1389, 10:37 صبح
تو اونجا که من می دونم و دیدم اول روی تنظیمات بانک اطلاعاتی برنامه هست که رمز می زارند و کسی نمی تونه بجز خودشون این کار رو انجام بده در ضمن تنظیماتی داره که فقط خودشون می دونند چه تنظیماتی داره و باید چی کار کنند هر دفعه که به شرکت ما میاند ما رو از اتاق بیرون می کنند که نبینیم چی کار می کنند تازه باز هم اگر بفهمیم رمز بانک اطلاعاتی رو نمی فهمیم درست هست سورس برنامه رو سرور هست اما کار زیادی نمیشه باهاش کرد مگر اینکه چندتا اسکریپت جالت داشته باشه بخواهی برش داری همین
resatak
جمعه 22 مرداد 1389, 15:16 عصر
ممنون
ولی خوب قاعدتا حتی اون رمز بانک اطلاعات رو از تو سورس برنامه میشه در آورد.
یعنی شما امکان این که تو سرور برید و سورس برنامه رو بردارید رو دارید؟؟
البته شاید هزینه بالایی واسه نرم افزار در نظر گرفتن که سورسش زیاد واسشون مهم نیست.
ali_kolahdoozan
جمعه 22 مرداد 1389, 15:41 عصر
سورس کجا روی سرور است ؟ publish میشه . قفل داره و ......
tdkhakpur
جمعه 22 مرداد 1389, 17:17 عصر
ولی خوب قاعدتا حتی اون رمز بانک اطلاعات رو از تو سورس برنامه میشه در آورد.
یعنی شما امکان این که تو سرور برید و سورس برنامه رو بردارید رو دارید؟؟
از کجا معلوم رمزها با کدهای موجود در داخل برنامه چک میشه شاید داده های موجود در داخل بانکها برای بررسی رمز مورد استفاده قرار میگیره؟
در ضمن این وسط معنی سورس چی هست مطرح کردید؟ مگه قراره هر جا برنامه نصب شه سورس هم کنارش گذاشته بشه؟
resatak
جمعه 22 مرداد 1389, 18:00 عصر
با تشکر
من منظورتون از publish نفهمیدم.
اگر نرم افزاری تحت وب باشه بالاخره موقع run شدن فایلهاش یه جا ریخته میشه
نمی دونم حداقل نمونه هایی که من دیدیم این طوری هستن .
razeghi_loved
جمعه 22 مرداد 1389, 21:45 عصر
کی می گه برنامه publish می شه مگه برنامه های تحت وب نصب شدنی هستند همه سورس باز هستند و می شه به راحتی از روی سرور برداشت البته ما منظورم این هست که به سرور دسترسی داریم مثلاً البته مثال می زنم همین فروم vBulletin روی سرور ایران هاست هست و اگر بخواهد می تواند سرور ایران هاست فایل رو از روی سرور بردارد و استفاده کند یا مثلا هر سایت دیگه شما اگر به سرور اون سایت دسترسی داشته باشید
می توانید از سورس برنامه استفاده کنید البته به قول دوستمان به شرطی که سایت رمز گذاری نشده باشد اگر شده باشد شما حتی با داشتن سورس برنامه نمی توانید کاری با اون سایت بکنید
resatak
شنبه 23 مرداد 1389, 15:50 عصر
ممنون
من این رمز گذاری رو وب سایت نمی فهمم یعنی چی ؟؟؟
ببینید هر نرم افزاری که به بانک اطلاعاتی بخواد وصل بشه بالاخره تو یه جایی از سورسش یوزر و پسورد بانک اطلاعاتی توش به کار رفته و فکر نمیکنم بشه encrypte اش کرد.
razeghi_loved
شنبه 23 مرداد 1389, 16:47 عصر
ممنون
من این رمز گذاری رو وب سایت نمی فهمم یعنی چی ؟؟؟
ببینید هر نرم افزاری که به بانک اطلاعاتی بخواد وصل بشه بالاخره تو یه جایی از سورسش یوزر و پسورد بانک اطلاعاتی توش به کار رفته و فکر نمیکنم بشه encrypte اش کرد.
اولا وقتی رمز نگاری می شه یعنی مثلا وقتی شما در صفحه خودتان نوشته اید
welcome to site
وقتی رمز نگاری بشه به صورت
ew98efhb34376*^$^%$#@(*&$)*($&(gvbyi&(&$
این طوری در میاد و دیگر قابل برگشت نیست مگر با همون برنامه
در مورد رمز بانک اطلاعات هم به صورت رمز نگاری در فایل ذخیره می شه و قابل دسترسی نیست
cybercoder
شنبه 23 مرداد 1389, 17:01 عصر
کی می گه برنامه publish می شه مگه برنامه های تحت وب نصب شدنی هستند همه سورس باز هستند و می شه به راحتی از روی سرور برداشت البته ما منظورم این هست که به سرور دسترسی داریم مثلاً البته مثال می زنم همین فروم vBulletin روی سرور ایران هاست هست و اگر بخواهد می تواند سرور ایران هاست فایل رو از روی سرور بردارد و استفاده کند یا مثلا هر سایت دیگه شما اگر به سرور اون سایت دسترسی داشته باشید
برنامه های سکوی dotnet نسخه های کامپایل شده یا شبه کامپیل هستند ( من دات نت کار نیستم نمی دونم دقیقا چی می گن بهش ) بنابراین میشه سورسشون رو نذاشت.
حتی برنامه های php رو هم میشه رمزنگاری کرد (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=6527) و حتی با دسترسی به سرور باز هم امکان .... وجود نداره
در ضمن نرم افزارهای فراوانی هستند که شما حتی دیتابیس رو هم میبینید ایجاد حذف کپی و ... انجام میدید اما یک کپی از agent ( غیر وب ) کار نمی کنه.
razeghi_loved
شنبه 23 مرداد 1389, 18:19 عصر
cybercoder (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=8250) چرا حالا منو نقل قل کردی اگر دیده باشی من هم گفتم اگر طرف رو برنامه سورس رمز بزاره یا encrypte کنه دیگه قابل دسترسی نیستند ما بحثمون سر برنامه هایی هست که روی سرو هست و encrypte هم نشده
به طور مثال ما همین سایت برنانه نویس رو می گیم به راحتی سرور ایران هاست می تونی فایل ها رو برای خودش بر داره چون encrypte شده نیست
resatak
شنبه 23 مرداد 1389, 20:18 عصر
با تشکر از دوستان
راستش بخواید من نمونه نرم افزار های اتوماسیون اداری تحت وب ایرانی رو ندیدم ولی چندتا از معروفترین نرم افزار های بین المللی دیدم همگی سورس دارن و یه جا ریخته میشن که قابلا قابل دسترسی هستن.
و جالبه که اطلاعت یوزر و پسورد بانک اطلاعاتی هم تو یه فایل ساده config قرار داره و هیچ خبری از رمز نگاری نیست.
من فکر کنم یه تنظیماتی رو سرور انجام میدن که امکان کپی کردن واسه یوزر نباشه.
چون بر فرض هم اگر یوزر و پس بانک اطلاعاتی رمز بشه ، خوب اگر سورس برنامه رو برداری راحت با کمی وقت گذاشتن میشه بانک اطلاعاتیش تشکیل داد.
razeghi_loved
شنبه 23 مرداد 1389, 21:16 عصر
درسته من هم اول گفتم ما از نرم افزار اتوماسین سما استفاده می کنیم و دسترسی به سورس داریم اما هر کاری کردیم تنظیماتی داره که نمی شه روی یه سرور دیگه راه انداخت
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.