ورود

View Full Version : استخراج اطلاعات از دو جدول

MOJTABAATEFEH
جمعه 22 مرداد 1389, 09:35 صبح
سلام دوستان عزیز من دو تا جدول دارم

جدول پارچه ها:

کد پارچه
نوع پارچه
هر ..... متر ....... پیراهن
هر...... متر ....... کت
و ما بقی فیلدها

جدول مصرف ها:

کد پارچه
متراژ پارچه تحویل گرفته شده اول روز
متراژ پارچه مانده انتهای روز
تاریخ روز

حالا گزارشی به شکل زیر می خواهیم از تاریخ ........ تا ...........

کد پارچه
نوع پارچه
متراژ تحویل گرفته شده
متراژ باقی مانده
تعداد پیراهنی که بایستی با توجه به فرمول تعربف شده در جدول پارچه ها و مصرف در جدول مصرف ها دوخته شده باشد
تعداد کتی که بایستی با توجه به فرمول تعربف شده در جدول پارچه ها و مصرف در جدول مصرف ها دوخته شده باشد

با تشکر

محمد سلیم آبادی
جمعه 22 مرداد 1389, 11:02 صبح
سلام،
شما باید اختلاف بین پارچه تحویل گرفته شده و مانده را بدست بیارید این عدد نشون میده که چند متر پارچه در اون روز بکار رفته.
نقاط تاریکی هم در توضیحاتتون وجود داره مثلا اینکه اگر 10 متر پارچه مصرف شده باشد بر چه اساسی مشخصه میشه چند متر آن به کت یا پیراهن اختصاص داده شده؟ نصف آن؟ یعنی یکی در میان دوخته شده ...
اگر بتونید فرمول را به شکل زیر ساده کنید با یک عبارت ریاضی خیلی ساده ای مساله حل میشه.
هر 2 متر 1 پیراهن
هر 3 متر 1 پیراهن
به عدد دومی توجه کنید که همیشه 1 است.

MOJTABAATEFEH
جمعه 22 مرداد 1389, 11:38 صبح
سلام،
شما باید اختلاف بین پارچه تحویل گرفته شده و مانده را بدست بیارید این عدد نشون میده که چند متر پارچه در اون روز بکار رفته.
نقاط تاریکی هم در توضیحاتتون وجود داره مثلا اینکه اگر 10 متر پارچه مصرف شده باشد بر چه اساسی مشخصه میشه چند متر آن به کت یا پیراهن اختصاص داده شده؟ نصف آن؟ یعنی یکی در میان دوخته شده ...
اگر بتونید فرمول را به شکل زیر ساده کنید با یک عبارت ریاضی خیلی ساده ای مساله حل میشه.
هر 2 متر 1 پیراهن
هر 3 متر 1 پیراهن
به عدد دومی توجه کنید که همیشه 1 است.

دوست مورد 3 و 4 در جدول پارچه جدا ثبت می شوند و نقطه تاریکی که شما فرمودین وجود ندارد
و اینکه نوشتین عدد دوم همیشه 1 است ولی نباید اینجوری باشه
به نظر ساده میاد ولی من هرچی سعی کردم و راه های مختلفی رو امتحان کردم ولی نتیجه ای که می خواستم رو نگرفتم لطفا بیشتر توضیح بدین

با تشکر

محمد سلیم آبادی
جمعه 22 مرداد 1389, 12:34 عصر
دوست مورد 3 و 4 در جدول پارچه جدا ثبت می شوند و نقطه تاریکی که شما فرمودین وجود ندارد
و اینکه نوشتین عدد دوم همیشه 1 است ولی نباید اینجوری باشه
به نظر ساده میاد ولی من هرچی سعی کردم و راه های مختلفی رو امتحان کردم ولی نتیجه ای که می خواستم رو نگرفتم لطفا بیشتر توضیح بدین

با تشکر
امکان داره یک نمونه داده از هر دو جدول و نیز نتیجه دلخواه را پست کنید تا بهتر بشه روی روش فکر کرد؟

MOJTABAATEFEH
جمعه 22 مرداد 1389, 14:34 عصر
امکان داره یک نمونه داده از هر دو جدول و نیز نتیجه دلخواه را پست کنید تا بهتر بشه روی روش فکر کرد؟

دوست عزیز ممنون بابت وقتی که می زارید من از هر دو جدول نمونه ای گذاشتم به نتیجه ی دلخواه رو هم در سوال تاپیک اشاره کردم

با تشکر

محمد سلیم آبادی
جمعه 22 مرداد 1389, 15:10 عصر
دوست عزیز ممنون بابت وقتی که می زارید من از هر دو جدول نمونه ای گذاشتم به نتیجه ی دلخواه رو هم در سوال تاپیک اشاره کردم

با تشکر
کافی نیست. اگر واقعا می خواهین جواب بگرین بایستی نتیجه مورد نظر را به شکل سطر و ستون به ما نشون بدین.

MOJTABAATEFEH
جمعه 22 مرداد 1389, 16:18 عصر
کافی نیست. اگر واقعا می خواهین جواب بگرین بایستی نتیجه مورد نظر را به شکل سطر و ستون به ما نشون بدین.

دوست عزیز فیلدهایی رو که در نتیجه می خوام در سوال نوشتم در ضمن اگر میشد به صورتی که این دو جدول را ضمیمه کردم نتیجه رو هم ضمیمه می کردم اونوقت فکر کنم دیگه به جواب رسیده بودم و احتیاجی به سوال نبود

MOJTABAATEFEH
شنبه 06 شهریور 1389, 13:59 عصر
حل شده از جدول های موقتی استفاده کردم